Popomun toprağa özlemi..

DuyguUtcu

BarışTuna
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.664
363
Arkadaşlar yaa popom sarkmış benim.. Hayata küstüm şuan.. Zaten başımda onca dert varken bu olmamalıydı.. ((
Resmen toprağa bakıyor... 2 seneye kalmaz koyun kuyruğu gibi olur bunlar yaa (( ben biraz da hantalım öle egzersiz falan yapamıyorum.. 173-174 kadar boyum var ve 69 kiloyum. Biraz fazlam var, şu ayrılık şeysinden iyice yeme içmeye abandım.. utanıyorum yazarken, gözünüzde de canlandırmayın da şey sorcaktım böle popo sıkma- gevşetme hareketi sıkılaştırıyor mu? sizin yöntemleriniz neler?? kesip atasım geliyor ama dümdüz de olmaz ki..

ayy ne komiksin be yaaa...sık sık birak acayip işe yarar...bir de kedi pozisyonunda bacagını yukarı salla ...diz üzeri geri koy...

dimdik günler seninle olsun:))

Basligi okuyunca
Ya bu ne ki acaba dedim:))
Koyun kuyrugu kismini okuyunca kahkaha attim

Spor salonuna yazil bence 3 ayda acayip toparlanirsin merak etme

Çok güldüm yaaa Bunun gökyüzüne bakanı varmı kiii,bulursan bizede haber ver

Son düzenleme:
yüz üstü dizler ve eller üzerinde durmak .nasıl anlatılır ki bu ...hani dedeler at olur-- eşşek olur torun üzerine piner:))

işte eşşek olucan...sonra o bacagı geriye kaldırabildigin kadar uzatıcan sallıycan...yapabildigin kadar yap.ayaktayken sık sık bırak sık bırak ...3 ay da ne 1 haftada taşşşş...

eşşek dedim sözüm meclisten dışarı...anlatabilmek babında:))

Basligi okuyunca
Ya bu ne ki acaba dedim:))
Koyun kuyrugu kismini okuyunca kahkaha attim

Spor salonuna yazil bence 3 ayda acayip toparlanirsin merak etme

Allah gülen yüzünüzü soldurmasın, poponuzu yere baktırmasın kardeşler :)

Çok güldüm yaaa Bunun gökyüzüne bakanı varmı kiii,bulursan bizede haber ver

Bazen isyan etmiim diyorum da, Rihanna'nınki popoysa benimki ne? nicki minaj'ınki zaten popo değil, bağımsızlığını kazanmış ulu bir devlet.. ((

1 haftada kesin çözüm diyorsun yani?? Yapıyım o zaman saol şekerim...

Squat denilen bi hareket var. İnternetten bak ona hatta görseller kısmında 1 aylık bi program var. Hiç gün kaçırmadan uygula mutlaka etkisini görüceksin..

Ulen cahil kalmayayım dedim Nicki kimmiş poposu nasılmış google dan baktım...selamün kavlen ...
hatun zaten sapık gibi...ıııyyykkk....poposu güzel olsa ne olur...gece rüyama girecek...

siyah giy bacımmm...özenme bu deli yetmelere...siyah giy...sık bırak :))

valla bu gecemin neşesi oldun.Allah sana uzun ömür taş gibin mabad nasip eylesin :))

Etme tabikiii hemde bir popo için,belkide sana bu şekilde daha çok yakışıyordur Ben onların popolarının orjinalliğinden şüpheliyim zaten, bir dümen var kesin

Pilatesi tek geçerim
Üşenmesem yine başlıcam da pöf pöff kim uğraşacak

Squat denilen bi hareket var. İnternetten bak ona hatta görseller kısmında 1 aylık bi program var. Hiç gün kaçırmadan uygula mutlaka etkisini görüceksin..

Hadi inşallah kızlar yaaa.. Benim de popom havada olsun istiyorum..

Ayy canım benimm.. Bilmukabele hayatım.. Zaten sürekli siyah giniyorum kadrolu cenaze ağlayıcısı gibi..

Etme tabikiii hemde bir popo için,belkide sana bu şekilde daha çok yakışıyordur Ben onların popolarının orjinalliğinden şüpheliyim zaten, bir dümen var kesin

Kesin ip var O.O

Yaww senin konu basliklarina bitiyorummm 

Sağ olasın şekerim..

Ebru şallı plates e bak canım popoyla ilgili hareketler var

beton binalardan sıkılıp yeşillik toprak çimen özlemi içinde olduğunu zannettim
baya bi yanlış anlamışım ben

Pilatesi tek geçerim
Üşenmesem yine başlıcam da pöf pöff kim uğraşacak

Millet ne yiyip içiyor da böylr fit yaa (( başkası saçını kızıla boyar, Rihanna ya benzer, Deniz çakır a benzer.. ben adeta bi Yıldız Tilbe olurum.. Göz mü nazar mı Ya Rab aydınlat.. :/
Ben öyle yazılamıyorum ki bi spor salonuna.. Kimse bilsin istemiyorum. Sanki bu benim genetiğimde varmıs gibi algılasın millet.. Gıptayla baksın istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…