Popo konusunda ahkam kesmezsem rahat edemem.
Hem konu sahibine ayıp olur.
Duvara yaslanıyorsun.
Yavaşça dizlerini 90 derece büküp, hayali bir sandalyede oturur gibi durabildiğin kadar duruyorsun. Alet yok, uzun zaman ayırmak yok.
Ama bacaklarında, poponda varlığını o güne kadar farketmediğin kasları hissetme imkanın var : )))
Ay güldürdün beni ömürsünBir ara 80 küsurlara çıkınca yaş kaç daha dedim bir diyet verdim şükür. Ama spor yaparak vermediğim için kiloları sarktım şu yaşımda En çok da göğüslerim sinir ediyor. Zaten küçük bir de acayip sarktı daha evlenmedim çoluk çocuğa karışmadım daha :)) Soğuk duş denedim hiç faydası olmadı, bir jel almıştım o da acayip yaktı bıraktım. 4 kilo verilebilir rahatlıkla bol su, yoğurt, yürüyüş, akşam saat 7 den sonra bir şey yememe böyle hallettim ben şükür.
Allah gülen yüzünüzü soldurmasın, poponuzu yere baktırmasın kardeşler :)
Bazen isyan etmiim diyorum da, Rihanna'nınki popoysa benimki ne? nicki minaj'ınki zaten popo değil, bağımsızlığını kazanmış ulu bir devlet..((
o pozisyonda durabildiğim kadar durcam peki kaç gün yapmam lazım? ne kadar aralıklarla?? kesin işe yarıyor değil mi???
helal olsun bacımm ya ben de yoğurtla akraba oldum kaç gündür akşamları bişi yemiyorum ama ıhhhh bir kilo bile veremedim bir de maydonoz suyu da içiyorum sabahları yok anam yok bugün de dayanamadım artık ne bulduysam yedim kahve çikolata keyfi yapmassam dibim düşerdi zaten neyse yarın tekrar başlıcam, göğüslerini sıkılaştırmakta ne varki iki tane yarımşar kiloluk pet şişeleri al eline sırt üstü uzan kollarını yukarı doğru dimdik uzat hiç bükmeden iki yana aç kapat.
Eki Görüntüle 803912
bu ne ya devlet de değil bu sovyetler birliğinin dağılmadan önceki hali...
Doş aşımı yok. Toksik etki yok.
Kendine engel olma. Her aklına geldiğinde yapabilirsin. Başlangıçta 60 sn. bile büyük marifet, kasların güçlendikçe fazlasını yapabileceksin.
İşe yarıyor. Ama tamam toparlandı diyerek olayı bitirme.
Yerçekimi sabit. Hep vardı hep var olacak.
Aynı bizdeki güzellik saplantısı gibi..
hhaha :d isyan edeyim dedim ağzımdan o çıktı.. Böyle olsun da istemezdim tabi ki :) şu meme şeysini de denicem.. Sağ ol..
30 sn yapabildim aaay dizlerim titriyor..
hhaha :d isyan edeyim dedim ağzımdan o çıktı.. Böyle olsun da istemezdim tabi ki :) şu meme şeysini de denicem.. Sağ ol..
30 sn yapabildim aaay dizlerim titriyor..
meraktan üşenmedim indirdim poponun kilobaytı kadar yüksek ki internetten bile zor indi, bu popo nasıl yapılır bilmem en iyisi özenmemek, bizi hülya avşar ile sibel can poposu paklar yine
Yaparken eski sevgili düşün.. Kapında.. ne kadar hüzünlü havlıyor : ))
yorumları okurken öldüm gülmekten
egzersizlerle toparlayabilirsin ancak bence.malum sitede videolara falan bak işine yarayacaktır.benim de göbeğimi eritmem gerekiyor ama üşeniyorum yaa.birde uzun bacaklara taktım şimdi.miranda kerr'in resimlerine falan bakıp depresyonlara giriyorum.her şeyi kusursuz kadının
Squat denilen bi hareket var. İnternetten bak ona hatta görseller kısmında 1 aylık bi program var. Hiç gün kaçırmadan uygula mutlaka etkisini görüceksin..
Squat gercekten ise yariyor arada bu egsersizi yapmadigim gun oluyor ona ragmen sıkılasma var. Tavsiye edilir.
Arkadaşlar yaa popom sarkmış benim.. Hayata küstüm şuan.. Zaten başımda onca dert varken bu olmamalıydı..((
Resmen toprağa bakıyor... 2 seneye kalmaz koyun kuyruğu gibi olur bunlar yaa(( ben biraz da hantalım öle egzersiz falan yapamıyorum.. 173-174 kadar boyum var ve 69 kiloyum. Biraz fazlam var, şu ayrılık şeysinden iyice yeme içmeye abandım.. utanıyorum yazarken, gözünüzde de canlandırmayın da şey sorcaktım böle popo sıkma- gevşetme hareketi sıkılaştırıyor mu? sizin yöntemleriniz neler?? kesip atasım geliyor ama dümdüz de olmaz ki..