Popomun toprağa özlemi..

o pozisyonda durabildiğim kadar durcam peki kaç gün yapmam lazım? ne kadar aralıklarla?? kesin işe yarıyor değil mi???

helal olsun bacımm ya ben de yoğurtla akraba oldum kaç gündür akşamları bişi yemiyorum ama ıhhhh bir kilo bile veremedim bir de maydonoz suyu da içiyorum sabahları yok anam yok bugün de dayanamadım artık ne bulduysam yedim kahve çikolata keyfi yapmassam dibim düşerdi zaten neyse yarın tekrar başlıcam, göğüslerini sıkılaştırmakta ne varki iki tane yarımşar kiloluk pet şişeleri al eline sırt üstü uzan kollarını yukarı doğru dimdik uzat hiç bükmeden iki yana aç kapat.

bu ne ya devlet de değil bu sovyetler birliğinin dağılmadan önceki hali...

o pozisyonda durabildiğim kadar durcam peki kaç gün yapmam lazım? ne kadar aralıklarla?? kesin işe yarıyor değil mi???

Doş aşımı yok. Toksik etki yok.
Kendine engel olma. Her aklına geldiğinde yapabilirsin. Başlangıçta 60 sn. bile büyük marifet, kasların güçlendikçe fazlasını yapabileceksin.

İşe yarıyor. Ama tamam toparlandı diyerek olayı bitirme.

Yerçekimi sabit. Hep vardı hep var olacak.

Aynı bizdeki güzellik saplantısı gibi..

hhaha :d isyan edeyim dedim ağzımdan o çıktı.. Böyle olsun da istemezdim tabi ki :) şu meme şeysini de denicem.. Sağ ol..

30 sn yapabildim aaay dizlerim titriyor..

hhaha :d isyan edeyim dedim ağzımdan o çıktı.. Böyle olsun da istemezdim tabi ki :) şu meme şeysini de denicem.. Sağ ol..

30 sn yapabildim aaay dizlerim titriyor..

meraktan üşenmedim indirdim poponun kilobaytı kadar yüksek ki internetten bile zor indi, bu popo nasıl yapılır bilmem en iyisi özenmemek, bizi hülya avşar ile sibel can poposu paklar yine

yorumları okurken öldüm gülmekten
egzersizlerle toparlayabilirsin ancak bence.malum sitede videolara falan bak işine yarayacaktır.benim de göbeğimi eritmem gerekiyor ama üşeniyorum yaa.birde uzun bacaklara taktım şimdi.miranda kerr'in resimlerine falan bakıp depresyonlara giriyorum.her şeyi kusursuz kadının

meraktan üşenmedim indirdim poponun kilobaytı kadar yüksek ki internetten bile zor indi, bu popo nasıl yapılır bilmem en iyisi özenmemek, bizi hülya avşar ile sibel can poposu paklar yine

Olur mu öyle de şekerim.. Azmedip başaracağız!!!

Yaparken eski sevgili düşün.. Kapında.. ne kadar hüzünlü havlıyor : ))

Çok pis gaz verdin şimdi bana :d

Ooff Off.. Ne çektim yaa.. :/

Son düzenleme:
Squat denilen bi hareket var. İnternetten bak ona hatta görseller kısmında 1 aylık bi program var. Hiç gün kaçırmadan uygula mutlaka etkisini görüceksin..

Squat gercekten ise yariyor arada bu egsersizi yapmadigim gun oluyor ona ragmen sıkılasma var. Tavsiye edilir.

Uslubuna bayıldım, aynı dertten muzdarip biri olarak bu gözle bakmak içimi ferahlattı vallahi :)
squat görünce dayanamadım kaynadım konuya; 1-1buçuk aydır yapıyorum (body'ci arkadaş tavsiyesi bi gün yap bi gün yapma şeklinde) kotlarımın dediğine göre evet işe yarıyor, ama bendeniz öyle özeniyorum ki öyle tostoparlak popolu hatunlara bi türlü yetinemiyorum, yine de kotlarımdan aldığım cm'lik gazla yola devam :)

Squat yapın toparlar.

mahcup mahcup yere bakiyor degilmi.....vardir illak netten bakinin hic egzersiz yapamam derseniiiz popo kaldiran korseler kullaninnhem sarkmasini onleer hemde zamanla kaldirir yukari yüzünüzü yukarıya dogru yıkayın derler sarkasın diye aynı mantık

ahhahhahhaha toprağa özlemi heee DD canım yürüyüşşşş kesinlikle bacakları güclendirdiği gibi sıkılaşmayada birebir squat önermem ust bacak cok kalınlasabilir ihtimali yüksek kalca basen egzersizleri adlı videolar var onlar da etkili squat yerine ben iş yerinde vs merdiven cok kullanıyorum o zaten yeterli

çare squat
doğru düzgün, tekniğine uygun yaparsan üst bacak falan kalınlaşmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…