Fotoğrafı olmayanları izlemeye alamıyorum maalesef ...Arzum teşekkürler cevap için:)
Ben de resimlerini görebilir miyim?
İstanbul'da doktor olarak Gökhan haytoğlu ve Ercan Karacaoğlu var aklımda? Belki başka doktorlarda vardır ama bunlar rastgele görüp biraz araştırdıklarım. Belki Hasan fındık da olabilir. O yüzden merak ettim. İstediğim vücudu da ekledim. Bu resimle gidicem.
Boyu. 1.70 kilom 60. Pekte hayal değil sadece maharetli bir doktora ihtiyacım var:)
Evet,tabiki mümkünLipo ile alınan yağları popoya enjekte ederek dolgunlastirma islemi mümkün müdür bilgisi olan varmi
Evet,tabiki mümkün
Ee araştırdık tabiSen bir tanesin kitap gibi her sorunun cevabı var
Tamamen unutmuşum bu sohbeti; mesaj kutumda aylar sonra görünce "bu popo da ne?" demiştimÖzelden bir foto atayım sana
Yani,bende bir anda özelden popo fotosu atılmış bir mesaj görsem şaşırırım herhaldeTamamen unutmuşum bu sohbeti; mesaj kutumda aylar sonra görünce "bu popo da ne?" demiştim
Umarım şu an durumun harikadan da harikadır canım.
Merhaba.. Ben meme büyütme oldum yalnız,küçültme yada toparlama degil. Gögüs ucu kesisi ile ameliyat oldum,yani küçültmede oldugu gibi izlerim yok. Ameliyat izim sizinkiyle uyuşmaz :))arzum77 merhabalar..
Forumda oldukça aktifsiniz. Çoğu konunuzu okudum. Cesaretiniz harika.. Hemen hemen tüm sonuçlarınızdan da epey memnunsunuz sanırım.. Sizi izliyorum.. acaba fotolarınızı görmem için beni izleyebilir misiniz?
(ben meme küçültme yaptıracağım.. yanlış anlaşılma olmasın.. sadece sonuçlarınızdan bu kadar memnun olunca merak ettim.. ve de ameliyat izleri, iyileşme süreçleri vs vs için..)
Arzu beni ekler misin diger fotolarini göreyim çok heveslendim ya...:)Foto ekledim kızlar :))
Popoda protez varken iğne vurulması yasak tabi. Hem protez delinir hemde yapılan iğnenin etkisi olmaz. İlaç proteze enjekte edileceğinden :))Merhaba arzu popodan iğne olamadığını yazmışsın ilk günlerde bu sürekli bir durum mu ?
Ben de meme protezi oldum 1.5 sene önce suan benm için yok gibi. Hiçbir rahAtsızlık hissi vermiyor uzerine uzanıyorum senin poponda bu sekilde mi?
Arzum benide izlemeye alirmisin lutfen.Popoda protez varken iğne vurulması yasak tabi. Hem protez delinir hemde yapılan iğnenin etkisi olmaz. İlaç proteze enjekte edileceğinden :))
Bacaktan iğne vuruluyor.
Popo protez oturduğun yerde olmuyor,o bölgenin daha üst kısmında yer alıyor. Ancak arkaya doğru kendini geri attığında hissedersin ama tuhaf olan ben rahatsızlık duymuyorum :)) Agrı yada hissetme durumu yok.
Şu an albümlerim kapalı canım.Arzum benide izlemeye alirmisin lutfen.
Nasil album yapiliyor nasil foto ekleniyor bilmiyorum. Cok aktif degilim sadece ozelden foto gonderebilirum.Yakin da même protezi olucam ya béni korku sardi
Bu ameliyat sonucu ile kışın bile tadını doya doya yaşayabilirimGiyineceğim basit bir tayt bile olsa
arzum77 meehaba tatlim seni izlemeye aldım bende Fatih beyde popo yaptırmayı düşünüyorum hatta Emre bey yani yardımcısı ile WhatsApp sen yazıadım en büyük bana 480 takabilecegini söyledi senin silikon da benim istediğime yakın ama maalesef senin önce sonranı göremiyorum
Merhaba.. Albümlerimi kapattım ama senin fotolarını gördüm,güvendim :) Özel mesaj ile birkaç fotomu atayım bak tatlım,fikrin olurarzum77 meehaba tatlim seni izlemeye aldım bende Fatih beyde popo yaptırmayı düşünüyorum hatta Emre bey yani yardımcısı ile WhatsApp sen yazıadım en büyük bana 480 takabilecegini söyledi senin silikon da benim istediğime yakın ama maalesef senin önce sonranı göremiyorum
Evet canımanlattıkların üzere doktorun hasan fındıkı merak ettim de internet sitesi bu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?