Popo Protez,lipo,yağ dolgusu..

arzum77 tatlım Hasan Fındık a ben sordum fıyat aldım 17.000 tl dedı bana sen kaç ödedin? Acaba ben yurt dışından olduğum ıcım mı bana fazla söyledı kı

Merhabalar, bu ameliyatı ben de düşünüyorum; bana da foto atabilir misiniz?

Popo protezini hissediyor musunuz? Spor yapabiliuor musunuz? Ne zaman sonra sosyal hayata gectiniz? Ve sizin odediginiz fiyat nedir? Ben de istiorum ve endiselerim var.

Popo protezini hissediyor musunuz? Spor yapabiliuor musunuz? Ne zaman sonra sosyal hayata gectiniz? Ve sizin odediginiz fiyat nedir? Ben de istiorum ve endiselerim var.

Takibe almıcaksan niye gelip burda yazıyorsun.bir tane fotoyla mi anlicaz?

Takibe almıcaksan niye gelip burda yazıyorsun.bir tane fotoyla mi anlicaz?
Her merak edene çamaşırlı veya çıplak fotolarımı gösterecek değilim tabiki. Gerçekten ameliyat olmak isteyenlere,araştırma yapanlara yardımcı olmak amacım . Sadece popo estetiği değil meme estetiği de oldum. O yüzden özel fotolarım var ve herkese açamam. Daha dikkatli ve seçici olmak zorundayım !

Otururken bir farklılık hissediyormusunuz. Ben yağenjeksiyonu düşünüyorum çünki kapsül riski yok ve alerji ihtimali yok (deniyor) bunun İçin 5 kilo alıp gidicem bu defa;doktorla görüşmemde yeterli yağ olmadığını ancak protezin yanı sıra bazı yerlere yağenjeksiyonu takviyesi yapılabileceğini söyledi. Yağenjeksiyonu için kalıcı değil yazmışsınız “%50 si erir gerisi kalır “demişti doktor bilemedim şimdi...

Merhaba. Evet yağ enjeksiyonu tamamen kalıcı değil. Yani enjekte edilen yağın kalitesine göre erime oluyor muhakkak. Ama yeterli yağ olur,fazlaca enjekte edilirse ilk başta tabi çok Şiş olur falan erime olunca kalan miktar tatmin edebilir. Bu biraz daha sıkıntılı tabi,ne kadar lipo o kadar dağa ağrılı süreç. Lipo da kolay bir işlem değil.
Doktorlar yağ oranınızı yeterli görürse sadece yağ enjeksiyonu yapılabilir. Sonrasında tekrarı gerekebilir ama. Süreç herkesde farklılık gösterebilir.
Protez tabiki kalıcı işlemdir. Otururken yatarken hiçbir şekilde hissetmiyorum. Ama ilk zamanlar tabiki hem daha gergin hemde ödem oluyor. Zamanla herşey normale dönüyor . Sanki ameliyat olmamış gibi oluyorsunuz. Asla hissetmiyorum ben,hem görüntü olarak farkedilmiyor hemde ellendiginde asla belli değil.
Size göre doğru planlama yapılırsa çok memnun kalırsınız. Protez,yağ dolgusu miktarı,protezin büyüklüğü ve protezin koyulacağı yerin planlanması çok önemli!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…