Popo Protez,lipo,yağ dolgusu..

Rica etsem beni de takibe alır mısın..:) yağ enjeksiyonu yaptıracaktım ama doktor yeterli yağımın olmadığını söyledi. Bende son care protez düşünüyorum. Ama cansu taşkın kim kardashianın ki gibi olsun istemiyorum. Onların çok belli protez olduğu. Türkiye de de yaptıranı bulamadım.

Özel mesaj kutunuza bakın lütfen

Benimde yeterli yağım yoktu,zaten yağ dolgusu protez gibi kalıcı değil. Korkulacak çok ağrılı bir ameliyatta değil endişe etmeyin. Açıkcası ben bu ameliyatı düşünenlere öneririm :) Çok memnun kaldım ben,darısı isteyenlerin başına olsun

arzum77 rica etsem beni de takibe alır mısın?
Arkadaşlar,albümlerim çok. Yani özel fotolarımda var,herkesi takibe alamam sonuçta.. Ameliyatı gerçekten olmak isteyenlere yardımcı olmak,fikir vermek için albüm oluşturdum. Merak eden herkesi ekleyemem. Siz bu ameliyatı olmayı düşünüyormusunuz? Doktorlarla görüşmeleriniz oldumu? Geçmiş yorumlarınıza baktım,her konuda yorumlarınız var . Genelde foto görme talepleriniz var ..

Arzum Nasilsin güzellim? Meme estetiginden sonra kendin kalkamiyosun ya ilk günler yattigin yerden, bu aml dan Sonra ne gibi zorluklar oluyo günlük hayatta? Protezlerde de farkli sekiller var mi? Oval ve yuvarlak gibi? Ne kadar süre normal oturamiyosun?

düşünüyorum ancak takibe almayınız lütfen...kaldı ki sizden de eskiyim forumda artı ima ettiğiniz şey çok itici! 2 cocuklu bir anne olarak niyetim ne olabilir çok merak ettim! talebim olmadı sayınız!! iyi günler

Çok iyiyim güzelim
Hastanede İlk iki üç seferde yanımda kalan refakatçim yardımcı oldu kalkarken,sonrasında kendim kalkabildim. Çok rahattı meme ameliyatına göre gerçekten. Hep dediğim gibi protez işlemi daha kolaydı,lipo ve selülite göre. Onların sızlama şeklinde ağrıları oldu. Ayağa ilk kalktığımda batma,yanma şeklinde. Kendim oturdum,kendim yattım,yürüdüm,uzandım... Kimseye muhtaç olmadım yani .. Kollarımı kullandığım için daha rahattım,memeye göre
Popo protezleride damla ve oval şeklinde. Bana oval şekli kullanıldı. Aslında damla ve yuvarlağın orta şekli işte. Gayet normal oturabiliyorum artık,yarın iki hafta olacak. Sadece kendimi geriye yaslayıp atamıyorum şimdilik. Hafif ağrı Ve baskı hissi oluyor. Korsemi kullanmaya devam ediyorum,onun rahatlığı çok fazla kesinlikle . C tesi kontrole gideceğim,bakalım.. Gelişmeleri yazarım

Cevabın hem size hemde genel bir cevaptı aslında. Albümlerimi bile arkadaşlar herkesi takibe alamamam konusunda bana hak verecektir. Siz bilmediğiniz için nasıl bir albümüm olduğunu belli kırıldınız bana. Ama İnan'ın iyi niyetli davranıyorum,bazen takibe aldığım kişiler bir teşekkürü bile çok görüyor.
Sırf meraktan görmek isteyenlerde çok oluyor,kırıcı yorum yazanlarda çok oluyor..
Bende iki çocuklu bir anneyim. 2011 den beri üyeyim foruma. Birçok estetik işlem oldum,yardım aldım,ameliyatımı oldum geçti bitti diyip terk etmedim burayı. Ameliyat olmak isteyen birçok arkadaşa yardımcı oluyorum hâlâ.. Ama o kadar kötü şeylerle karşılaştıkki bazen,daha dikkatli ve seçici olmak zorundayız. Hepsi bu..
Sizi kırdıysam özür dilerim.
Böyle bir operasyon düşünüyorsanız yine yardımcı olmak isterim. Size özelden foto atabilirim
Sevgiler saygılar ..

haklısınız tabi ancak kelimelerimizi daha özenli seçersek yanlış anlamalara fırsat vermeyiz naçizane fikrim. fotograf atmanıza gerek yok teşekkür ederim

Ruh haline göre kelimeleri yanlışta anlayabilirsiniz. Uzun uzun açıklamaya anlatmaya çalıştım ama sanırım kötü bir dönemdesiniz..
Bende yeni ameliyat oldum,negatif yorumları kaldırabilecek sabrım Yok sanırım.
Lütfen biraz empati..

Bugün 15. günüm,kontrolüm vardı. Herşey çok güzel ilerliyor kızlar 15. Günümde çok daha rahatım,yok böyle birşey. Sanki aradan aylar geçmiş,iyileşmiş gibi rahat..
Doktorum hiçbirşey yapmana gerek Yok dedi,korse kullanımına devam ediyorum. Dün Kom marka kopçalı bir korse aldım,paçalı olduğu için popo bölgesini daha iyi sardı rahat ettim
Bugün tayt pantolon,topuklu bot Ve kıssa montumla kendimi daha iyi hissederek evden çıktım :))
Müthiş güzel bir duygu
Popo ameliyatı düşünen arkadaşlar kesinlikle korkmasınlar,zor bir süreci Yok,tavsiye ederim
Bir dahaki kontrolüm bir ay sonra ..

Canim benim , Cok sevindim Iyi olduguna. Gayet normal oturabildigine inanamiyorum ya. Peki dikis yeri de mi hic acimiyo? Bayagi bi gaza geldim bende istiyom yaaa...

Canim benim , Cok sevindim Iyi olduguna. Gayet normal oturabildigine inanamiyorum ya. Peki dikis yeri de mi hic acimiyo? Bayagi bi gaza geldim bende istiyom yaaa...
Gerçektende gayet rahat oturabiliyorum :). Sadece oturduğumda kendimi arkada doğru çok atamıyorum. Yani nasıl anlatsam,dik düz oturuyorum sıkıntı Yok. Ama şöyle dik oturduğunda arkada doğru yaslanayım biraz yaparken ağrı oluyor. Protez oturulan bölgede değil çünkü! Biraz üst kısımda
Dikiş yerim acımıyor hiç,orasıda popo arası kapalı yerde ve inanılmaz incecik bir kesi. Bugün daha iyi gördüm
Valla selülit ve kiloların ağrısını çekmişim ben kesinlikle. Hani kas altı olmasına rağmen bu kadar rahat,bende inanamıyorum ama oldu İşte :))
Vallahi aynısını sanada diliyorum

Ne güzel. İnş hiçbir zaman şikayet yaratmaz. Ben sizin ameliyat masasındaki fotonuzu görünce korktum biraz. Sanırım Daha önce olduğum bir ameliyat beni derinden etkiledi. Bu ameliyatı olamayacağım galiba.

O fotodan birşey hatırlamıyor insan tabi,narkozlu olunca :) Ama ben değişimi hemen görmek için öyle bir foto istemiştim .
Kendinizi hazır hissetmiyorsanız erteleyebilirsiniz tabi. Yada çok rahatsızlık vermiyorsa olmazsınız.. Hayırlısı olsun..

Insallah canim. Cok istiyorum bende. Bide sonrasi bu kadar rahat geciyosa, insan daha da hevesleniyo.

arzum77 merhaba nasılsınız? Umarım her şey gönlünüzce gidiyordur. ben sizin konunuz sayesinde meme estetiği olmustum Hasan fındık beye. Mesajlaşmıştık hatta sizinle. Şimdi ben de diğeri işlemleri düşünüyorum ve diğer işlemlere de bakmak istiyorum beni takibe alırsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…