Özel mesaj kutunuza bakın lütfenRica etsem beni de takibe alır mısın..:) yağ enjeksiyonu yaptıracaktım ama doktor yeterli yağımın olmadığını söyledi. Bende son care protez düşünüyorum. Ama cansu taşkın kim kardashianın ki gibi olsun istemiyorum. Onların çok belli protez olduğu. Türkiye de de yaptıranı bulamadım.
Benimde yeterli yağım yoktu,zaten yağ dolgusu protez gibi kalıcı değil. Korkulacak çok ağrılı bir ameliyatta değil endişe etmeyin. Açıkcası ben bu ameliyatı düşünenlere öneririm :) Çok memnun kaldım ben,darısı isteyenlerin başına olsunRica etsem beni de takibe alır mısın..:) yağ enjeksiyonu yaptıracaktım ama doktor yeterli yağımın olmadığını söyledi. Bende son care protez düşünüyorum. Ama cansu taşkın kim kardashianın ki gibi olsun istemiyorum. Onların çok belli protez olduğu. Türkiye de de yaptıranı bulamadım.
Arkadaşlar,albümlerim çok. Yani özel fotolarımda var,herkesi takibe alamam sonuçta.. Ameliyatı gerçekten olmak isteyenlere yardımcı olmak,fikir vermek için albüm oluşturdum. Merak eden herkesi ekleyemem. Siz bu ameliyatı olmayı düşünüyormusunuz? Doktorlarla görüşmeleriniz oldumu? Geçmiş yorumlarınıza baktım,her konuda yorumlarınız var . Genelde foto görme talepleriniz var ..arzum77 rica etsem beni de takibe alır mısın?
Arkadaşlar,albümlerim çok. Yani özel fotolarımda var,herkesi takibe alamam sonuçta.. Ameliyatı gerçekten olmak isteyenlere yardımcı olmak,fikir vermek için albüm oluşturdum. Merak eden herkesi ekleyemem. Siz bu ameliyatı olmayı düşünüyormusunuz? Doktorlarla görüşmeleriniz oldumu? Geçmiş yorumlarınıza baktım,her konuda yorumlarınız var . Genelde foto görme talepleriniz var ..
Çok iyiyim güzelimArzum Nasilsin güzellim? Meme estetiginden sonra kendin kalkamiyosun ya ilk günler yattigin yerden, bu aml dan Sonra ne gibi zorluklar oluyo günlük hayatta? Protezlerde de farkli sekiller var mi? Oval ve yuvarlak gibi? Ne kadar süre normal oturamiyosun?
Cevabın hem size hemde genel bir cevaptı aslında. Albümlerimi bile arkadaşlar herkesi takibe alamamam konusunda bana hak verecektir. Siz bilmediğiniz için nasıl bir albümüm olduğunu belli kırıldınız bana. Ama İnan'ın iyi niyetli davranıyorum,bazen takibe aldığım kişiler bir teşekkürü bile çok görüyor.düşünüyorum ancak takibe almayınız lütfen...kaldı ki sizden de eskiyim forumda artı ima ettiğiniz şey çok itici! 2 cocuklu bir anne olarak niyetim ne olabilir çok merak ettim! talebim olmadı sayınız!! iyi günler
Cevabın hem size hemde genel bir cevaptı aslında. Albümlerimi bile arkadaşlar herkesi takibe alamamam konusunda bana hak verecektir. Siz bilmediğiniz için nasıl bir albümüm olduğunu belli kırıldınız bana. Ama İnan'ın iyi niyetli davranıyorum,bazen takibe aldığım kişiler bir teşekkürü bile çok görüyor.
Sırf meraktan görmek isteyenlerde çok oluyor,kırıcı yorum yazanlarda çok oluyor..
Bende iki çocuklu bir anneyim. 2011 den beri üyeyim foruma. Birçok estetik işlem oldum,yardım aldım,ameliyatımı oldum geçti bitti diyip terk etmedim burayı. Ameliyat olmak isteyen birçok arkadaşa yardımcı oluyorum hâlâ.. Ama o kadar kötü şeylerle karşılaştıkki bazen,daha dikkatli ve seçici olmak zorundayız. Hepsi bu..
Sizi kırdıysam özür dilerim.
Böyle bir operasyon düşünüyorsanız yine yardımcı olmak isterim. Size özelden foto atabilirim
Sevgiler saygılar ..
Gerçektende gayet rahat oturabiliyorum :). Sadece oturduğumda kendimi arkada doğru çok atamıyorum. Yani nasıl anlatsam,dik düz oturuyorum sıkıntı Yok. Ama şöyle dik oturduğunda arkada doğru yaslanayım biraz yaparken ağrı oluyor. Protez oturulan bölgede değil çünkü! Biraz üst kısımdaCanim benim , Cok sevindim Iyi olduguna. Gayet normal oturabildigine inanamiyorum ya. Peki dikis yeri de mi hic acimiyo? Bayagi bi gaza geldim bende istiyom yaaa...
O fotodan birşey hatırlamıyor insan tabi,narkozlu olunca :) Ama ben değişimi hemen görmek için öyle bir foto istemiştim .Ne güzel. İnş hiçbir zaman şikayet yaratmaz. Ben sizin ameliyat masasındaki fotonuzu görünce korktum biraz. Sanırım Daha önce olduğum bir ameliyat beni derinden etkiledi. Bu ameliyatı olamayacağım galiba.
Insallah canim. Cok istiyorum bende. Bide sonrasi bu kadar rahat geciyosa, insan daha da hevesleniyo.Gerçektende gayet rahat oturabiliyorum :). Sadece oturduğumda kendimi arkada doğru çok atamıyorum. Yani nasıl anlatsam,dik düz oturuyorum sıkıntı Yok. Ama şöyle dik oturduğunda arkada doğru yaslanayım biraz yaparken ağrı oluyor. Protez oturulan bölgede değil çünkü! Biraz üst kısımda
Dikiş yerim acımıyor hiç,orasıda popo arası kapalı yerde ve inanılmaz incecik bir kesi. Bugün daha iyi gördüm
Valla selülit ve kiloların ağrısını çekmişim ben kesinlikle. Hani kas altı olmasına rağmen bu kadar rahat,bende inanamıyorum ama oldu İşte :))
Vallahi aynısını sanada diliyorum
Yani çok iyi araştır. Çok farklı detaylar var,yurtdışı öncesi sonrası olan sitelerde hastalarda hep dren var misal. Oturmak yasak,hep yüzüstü yatıyorlar. Bende bunlar hiç olmadı..Insallah canim. Cok istiyorum bende. Bide sonrasi bu kadar rahat geciyosa, insan daha da hevesleniyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?