Yaaa... Sağol canımarzummmmm kizzzzzz neler olurmussss!!! Gecmis olsun canim
Sen ne zaman hangi arada oldun yaaa?? ben arada bir girip cikiyorum ama coookkkky yogununum cok takilamiyorum buraya. Inanamiyorummmm sannnaaa birde karin germede, "yok bu son tövbe "falan seyler cinliyor birilerinden kulagimda, demek sira popo ya geldi. ehh artik dörtdörtlük oldun!! yakisisir canim. dinlen kendine gel, sonrada bomba fotolarla dön. Tekrar cok gecmis olsun canim
Tamamıyla iyileşmedim tabi ama çok şükür iyiyim yani. Öyle ağır bir ameliyat sonrası geçirmedim ..Maşallah canım kuaforlere gitmeye basladıgına göre tamam sen iyileşmişsingündüz bi şekilde geçerde geceleri uyuyabilio musun canım çok Ağrın oluyo mu ?
Teşekkür ederimÇok çok geçmiş olsun. Çok merak ettiğim bir operasyon kalça silikonu :) acaba kesi izi çok mu? Bir doktora mail attığımda 4-5 santim demişti de. Çok merak ediyorum. :)
Teşekkür ederim
Kesi izi popo arasında kalıyor,bakınca belli olmaz kesinlikle. Kesi izimi görmedim henüz,ama 3 bilemedin en fazla 4cm falandır sanırım. :)
Arzum ben neden seni göremiyorumKontrolden geldim kızlar. Herşey yolunda çok şükür2-3 tane alınan dikiş varmış,onlar alındı. Canım hiç acımadı bu arada :)) O dikişler alınınca daha rahatladım aslında. Yarın banyo yapabilirsin dediler
Oturmam kalkmam rahat,ama doktor kendini zorlama dinlen yinede diyor :) Ayy taytları giyinmek artık daha başka bir zevk olduLipo olan yerlerde morluklar var ama incelme ve şekil inanılmaz güzel
Ameliyat öncesi ve sonrası masada çekilen foto var elimde,şimdi onu yükleyecegim kızlarDeğişimi takip ettiğim üyeler baksın bakalım beğenecekmi
Daha sonra kıyafetle bazı fotolar eklerim,beni takip edenler görür
Şey, popo arası derken, üst çatal kısmı mı? Nasıl soracağımı bilemedimTeşekkür ederim
Kesi izi popo arasında kalıyor,bakınca belli olmaz kesinlikle. Kesi izimi görmedim henüz,ama 3 bilemedin en fazla 4cm falandır sanırım. :)
Özelden bir foto atayım sanaŞey, popo arası derken, üst çatal kısmı mı? Nasıl soracağımı bilemedim
Şimdi görebilirsinArzum ben neden seni göremiyorum
Canım tşk ederim ben nulgun nick değiştirdim -:)Şimdi görebilirsin
Teşekkür ederim,amin darısı tüm isteyenlerin başınaMerhabaarzum77 öncelikle geçmiş olsun adına çok sevindim. Darısı bizim başımıza insallah. Silikon popolarda yanlarda ve altlarda şişkince bir çıkıntı oluyor. Silikonlu memelere üstlerde olan çıkıntı gibi. Silikonlu popoyu eleveren tümsek. Dikkat ederseniz cansu taşkında da var. Sizde de böyle bi çıkıntı oluştumu. Gerçi daha çok yeni. İkinci sorum kesi yeri popo çatalımı yoksa popo altını??
Tekrar teşekkürlerarzum77 geçmiş olsun canım . Dörtdörtlük olmuşsundur.
Fotolarım herkese açık değil hâliyle :)Canım yaa bi heyecan yaptım şimdi.. Ama göremedim fotolarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?