Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
$tumblr_mh0nh0Sxv21rna6xlo1_500.jpg ...................

kedi resimler hep küçük oldu anlamadım canım. bugün sana da tembellik yok önce sporunu yap sonra temizlik hadi bakiim annem :KK53::KK53::KK53:

otobusLambasi35
günaydın tatlım
bana mesaj yollayacaktın sanırım unuttun hangi hareketleri yapmam gerektiğine dair
valla hafta sonu cozutuyorum yemek konusunda
benımde belım ınceceık olsun göbegım olmasın noılurr
dun aksam 60 defa şu plates topuyla yapılan makas hareketini yaptım

GÜNAYDIN KIZLARRRRR KAHVALTI YAPTIM 3DİLİM KIZARMIŞ EKMEK 2TANESİ ÇİLEK REÇEL'Lİ AZCIK YUMURTA:KK25:

ŞİMDİ KÖPEĞİMLE ÇIKIP YÜRÜCEM SONRA GELCEM EGZERSİZLERİMİ YAPICAM SONRADA TEMİZLİK:KK76::KK76:

:KK55::KK55:HERKES GELİNCE RAPOR VERSİN:KK55::KK55:

:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:
dun 2 saat kosu yaptim bacaklarim alisinca surekli kosma hissi uyaniyor bende :KK8:
Ve 2 kilo eksik ciktim tartida :KK64:
Sizler naptiniz bacilar nasi gidiyor
waoww süpersin kuzum yaaa::KK9::KK9::KK9:
bende bügün tekrar devam :KK1:
kedi resimler hep küçük oldu anlamadım canım. bugün sana da tembellik yok önce sporunu yap sonra temizlik hadi bakiim annem :KK53::KK53::KK53:

evet evet bugun temzlik vakti öğlende sporumu yapıcam
:2::2:

CEYLİN CANIM SEN ÇOCUKLARI OLAN BAYANMIYDIN 2ÇOCUUGU OLAN MASA BAŞI İŞİ OLAN ?

sANA ZAYIFLARKE SKILAŞMA VERİŞTİM GALİBA_?

CEYLİN CANIM SEN ÇOCUKLARI OLAN BAYANMIYDIN 2ÇOCUUGU OLAN MASA BAŞI İŞİ OLAN ?

sANA ZAYIFLARKE SKILAŞMA VERİŞTİM GALİBA_?

1 tane kızım var eevt masa başı çalşıyorum bana birşey vermedin sanırım
ben akşamları saat 9 gibi yapabilirim vereceğin sporu ancak ozmn vaktım oluyor bazen o bıle olmuyor kızım bırakmıyor

günaydın kızlar:)) kediicimmm sana müjdem var!!!gece arkadaşım geldi ,kız sen ne yaptın kilon aynı ama belin incelmiş dediii.ölçtüm bu gün 2 santim daha gitmiş,4 gitmişti zaten 6 santim oldu .yippppuuuuuu:KK52::KK52:

günaydın kızlar:)) kediicimmm sana müjdem var!!!gece arkadaşım geldi ,kız sen ne yaptın kilon aynı ama belin incelmiş dediii.ölçtüm bu gün 2 santim daha gitmiş,4 gitmişti zaten 6 santim oldu .yippppuuuuuu:KK52::KK52:
süpersin abla ya ! demekki devamlı yapıyorsunuzz :KK23:daha bu neki nasıl dğişiceksiniz siz bile inanmıycaksınız:KK12::KK19::KK19:

süpersin abla ya ! demekki devamlı yapıyorsunuzz :KK23:daha bu neki nasıl dğişiceksiniz siz bile inanmıycaksınız:KK12::KK19::KK19:

ay yapmam mı kuzum yapıyorum tabi:))hem sen haftada 3 gün demene rağmen her gün yapıyorum.azcıkta zayıflasam süper olacakta.diyet spor olmasına rağmen tık yok valla..hay ben böyle metabolizmayı..................:KK62::KK62::KK62:

ay yapmam mı kuzum yapıyorum tabi:))hem sen haftada 3 gün demene rağmen her gün yapıyorum.azcıkta zayıflasam süper olacakta.diyet spor olmasına rağmen tık yok valla..hay ben böyle metabolizmayı..................:KK62::KK62::KK62:

ablam bu çok çok çok tehlike li umarım farkındasındır??

haftada en az 2 gün ara verilmeli metoblizma kalp ve vucud dinlendirilmeli..!!

Lütfen sağlıklı spor yapıyoruz sağlınızdan olmuyoruz
:KK20:

ablam bu çok çok çok tehlike li umarım farkındasındır??

haftada en az 2 gün ara verilmeli metoblizma kalp ve vucud dinlendirilmeli..!!

Lütfen sağlıklı spor yapıyoruz sağlınızdan olmuyoruz
:KK20:

evet canım ama zor değil ki benim hareketlerim :KK43:yinede hocam sensin haftada 3 gün yapayım bari ben:KK62:

X