Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
ehehehe yaparsın sen, 100 değil 250 bile yapacaksın zamanı gelince. :KK15:
ama buna değecek çoook taş olcaz hepimiz :KK76:

inşallah canım ya :) şimdi kahvaltı yapıyorum, ygs'ye giricem diye aday şifresi almaya falan gittim sabahtan.gecikti biraz bu işler. :) 4-5 gibi spora gider dönüşte de günlük hareketlerimi yaparım. :))

Günaydinnn..
dun 2 saat kosu yaptim bacaklarim alisinca surekli kosma hissi uyaniyor bende :KK8:
Ve 2 kilo eksik ciktim tartida :KK64:
Sizler naptiniz bacilar nasi gidiyor

2 saat kosuu ve -2 kiloo mukemell!!! yuruyus yapiyorum gunde yarim saaat her gun olmasada haftada 4-5 gun kosu eklesem daha iyi olacak galiba

günaydın kızlar:)) kediicimmm sana müjdem var!!!gece arkadaşım geldi ,kız sen ne yaptın kilon aynı ama belin incelmiş dediii.ölçtüm bu gün 2 santim daha gitmiş,4 gitmişti zaten 6 santim oldu .yippppuuuuuu:KK52::KK52:

bel icin bana bir seyler onerinnn kizlarrr

inşallah canım ya :) şimdi kahvaltı yapıyorum, ygs'ye giricem diye aday şifresi almaya falan gittim sabahtan.gecikti biraz bu işler. :) 4-5 gibi spora gider dönüşte de günlük hareketlerimi yaparım. :))

ygs mi yeni heyecanlar peşinde misin yoksa :KK9::KK9:
afiyet olsun canım hadi görüşürüz sonra :KK3:

bel icin bana bir seyler onerinnn kizlarrr

canım bel için kedinin paylaştığı bi video vardı eski sayfalarda bulamadım şimdi,
sen hangi gruptasın?
bide benim bildiğim sopa hareketi var hani omzuna bi oklavayı alıp iki yana dönüyorsun ama o video daha etkilidir. :KK34:

tesekurr canim tiffannyyy cok etkili evett bunuda 1 ay kadar yaptim etkisini gordumm ben hem ideal kiloma dusme cabasindayim hemde kalcami kaldirip ince bele sahip olmak istiyorum bu hangi grup oluyo kendi programim var gerci ama burda kilo vermek kalca kaldirmak icin hangi programi oneriyorsuuzz

tesekurr canim tiffannyyy cok etkili evett bunuda 1 ay kadar yaptim etkisini gordumm ben hem ideal kiloma dusme cabasindayim hemde kalcami kaldirip ince bele sahip olmak istiyorum bu hangi grup oluyo kendi programim var gerci ama burda kilo vermek kalca kaldirmak icin hangi programi oneriyorsuuzz

canım senin boyun kaç bmı değerin 16, gerek var mı ya kilo vermene çok zayıf olmaz mısın? :44:

tumblr_mjuylrNWIY1s1zhkio1_500.jpg
:KK9::KK9:kop kop :KK76:

tumblr_mjux9dsnoW1qcp67xo1_500.jpg

olabildiğince yürüyün ve koşun!. koşmak veya yürümek , vucuda ve kas yapılandırmasına büyük etkisi var. yeri ayağınızın ve bütün vucdunuz kuvetiyle çekiyorsunuz.
:KK76:

yaptım sporumu ohh rahatladım huzura kavuştum. biranönce kilo da vermek istiyorum. ama spordan sonra canım çok fena fastfood çekiyor. pataes kızartması köfte hamburger ketçap mayonez kolaa:KK52:
offff offf keşke onları yediğimizde kiloverebilsek ve sağlıklı olabilsek.
zor tutuyorum kendimi yememk için.
kıymalı makarna yapsam çok mu kötü olur:26:

X