Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En azından 36'ya dolu dolu sığmak istiyorum birazda dinç olmak ve totomu kaldırmak.süpermiş ölçülerin
kaç beden olmak istiyorsun ki canım?
hahhahah birtek göğüs farklı benim 67
benim de bel 61- basen 91-göğüs 75
hahahah amam ben çöp gibiyken dalyan oldum 2ayda tekrar 8 kilo verdim 42 kiloydum 58e çıktım
olsun sorun değil alet gerekmiyor bi çoguna topla olana da yapma zaten haftaya değişcek hareketler. sen bak hareketlere tamam başla hemen ehrley detayı yazıyor zaten altlarında
En azından 36'ya dolu dolu sığmak istiyorum birazda dinç olmak ve totomu kaldırmak.
52.SAYFADA BİR HAREKET VAR ama yapmayın demişsin keşke ilk sayfalara koyabilsen sıra ile daha iyi olur ben sürekli sormaktan bıktırmaktan çekinirim.
Bende karate ile uğraştım bi kaç sene göbeğim acayip sert hala kaslı..
kızlar zayıf olmak güzel olmak demek değildir unutmayın. Dolgun balık etli şişman bile olup güzel olamak başkadır. Çünkü kadında endam başkadır endam alım:13:
O yüzden vucudlarınız ne olursa olsun sıkılaşmanız yeterli! dolgun ve sıkı olmak mümkün !
herkes'e hayırlı geceler yarın görüşmek üzere.
Açıkkırsanız 1 bardak su için
sağol tatlım başliim bi an önce istiyorum size özeniyorum :13:
kızlar zayıf olmak güzel olmak demek değildir unutmayın. Dolgun balık etli şişman bile olup güzel olamak başkadır. Çünkü kadında endam başkadır endam alım:13:
O yüzden vucudlarınız ne olursa olsun sıkılaşmanız yeterli! dolgun ve sıkı olmak mümkün !
herkes'e hayırlı geceler yarın görüşmek üzere.
Açıkkırsanız 1 bardak su için
bana hic özenme canim, daha iki haftadir 1 kilo verememisimdir
iyi geceler cicim
Canım onlar vucudu ıssıttıgı için hoplamalı zıplamalı size ben kendim videoda yapıcam yaptıgım hareketleri çekicem videoya kısmetse burda vericem.. hepsin birer birer kafanızdaki herşeyi yapıcam size.. ısınma germe göbek simit baldır basen diz alt bacak iç bacak arkada bacak popo karın kol ısınma soğuma hepsini gösetericem
önemli olan kilo vermek değil ki canım toparlanmaya başlamışsındır kesin, başladınız beraber ben başladığımda büyük ihtimal ikinci serilere geçmiş olacaksınız
Ne zaman valla heyeacanla bekliyorum.
ben 35-36 giyiyorum popo 90 ama düşük işte hiç 36 gibi durmuyo yok gibi duruyo belimde kalın ohh.
squata başlarsan istediğin gibi olur merak etme
iyi geceler kedi
ya canim eh iste yaniii daha iki oldu benim de yapali... ama insan iyi hissediyo kendini kilo vermem lazim ama su var, hani ben eskiden 62ydim ya ama kas yapim yoktu eminim yani, hani ayni ölcülere döneyim ama 65 olurum mesela, ona raziyim yeterki eski pantolonlarima gireyim.. yani dediginde haklisin, önemli olan deli gibi zayiflamak degil, fit olmak
ya aslında en önemli ölçü mezura filan değil bizim o eski kotlar
bi ara ben de 62 hatta 64 tüm sonra azmettim verdim işte şimdi 55 im. 53 e eski kiloma dönmeye çalışıyorum ama pantolonlara girmeye başladım nasıl mutluyum nasıl çıkardım hepsini tekrar
sen de vericeksin hepsini sonra bırak pantolonu şıkır şıkır giyinip düğüne gideceksin ehehe
Benimkide düşük yok gibi
Ablamların ve erkek kardeşimin filan okadar kalkıkki eğilince çatalları görünüyo
Benimki sadece böyle onların fizikleri güzel benimde totodan dolayı olmuya zaten hiç yok gibi biçimsiz bişey
Ben şimdi yaptım hareketleri dinlenicem 2 tur daha yapıcam ama bir hareket belimiçok zorladı ona yapmasammıki?
İnşallah genlerim güzel ama hiçbirine benzemedim ya
ayyy öyle mi dersin aaaah ah insallah oyyy acayip motive oldum ama yaa gündüz olsaydi varya kalkar bu hizla cok pis spor yapardim he ama en iyisi kalkip yataiym sabah cooook isim var...
hadi hepinize iyi geceleerrrr, regen kacar
Günaydinnn..
dun 2 saat kosu yaptim bacaklarim alisinca surekli kosma hissi uyaniyor bende
Ve 2 kilo eksik ciktim tartida
Sizler naptiniz bacilar nasi gidiyor