Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
tumblr_mj1a3r6gHq1s6e4p3o1_500.png
tumblr_mj020cbEXX1r37yulo1_500.jpg

Seçim sizin diye boşna demiyorum!!!!!!!! umutsuzluk yok herkes nasıl yapıyor bizde yapıcazzzzzz:KK47::KK47::KK47:

ya ben bu siteyi çok seviyorum. En Büyük KK:KK16::KK16::KK16::KK16:
çok çok güzel bir konu. spor yapmayı seviyorum ama yapmaya üşenen biriyim.
tam da azönce internete girmeden, ben artık spor yapmaya başlasam biraz zayıflasam diye içimden geçiriyordum buraya girdim ve bu konu! süpersin arkadaşım.
emeğine sağlık:KK9::KK9::KK9:
bu konunun takipçisi olcam. yarın erkenden kalkıp biraz spor yapayım.
şu 30 günlük squats programına ben de varım kesinlikle düzenli yapacağım.
Hoşgeldin kuzucugummmmm :KK1: saol canımcımm evettt bir spor aşığımız daha olduu çopalıyoruz ay ne güel ya yazın inşallaahhhhhhhh biz olucaz o bakılanlar :13:
bende istiyorummmm ama bu kadarına hiç umudum yok açıkcası :KK43:
:KK22::KK22::KK22::KK22:​Nedenn yok!! bunu duymamış olayım! bunalr nasıl oldu*1-sene deil 2 sene sonra bunun gibi olursun!

bence liste giibi bişey yapalım

pazartesiden itibaren kim hangi hareketi kaç defa yaptı vs...:26:

Bence de canım ama gruplayalım hareketleri, gün gün de hareket belirleyelim.. Mesela fiziki yakınlıkları olanlar aynı hareketleri tercih etsinler, doğru yapıp yapmadığımızı veya birbirimizde nasıl etkileri olduğunu paylaşırız.. (;

Senin diz kapağında kalınlık var mı peki canım, yani iç kısmı? Dediğim gibi o alt baldırdaki kası çalıştıracak hareketi bulursak o görüntü olmaz.. Sen de elinle dene, alt baldırını avuçlayarak içeriye çek, o zaman o görüntü yok oluyor.. (; Zaten en zayıf mankenlerin bile alt baldırları kalın ve içeridedir.. Çoğu dolgudur eminim ama bizim ihtiyacımız yok, kas yaparsak hallederiz.. :-)
Birlikten kuvvet doğar, hepimiz istediğimiz yerden kurtulup istediğimiz yeri dolgunlaştırırız, fikir alış-verişi çok iyi oldu cidden.. (;
Buldumm!!!!! birincisi bu çarpıklığa koşu yani kas yapıcı harektler gerek ve han orta okulda hoca beden eğitiminde paramak ucunda in kalk yaptırıp armutt toplayın derdii! o işste kas yapıoyrmu:KK1:
bence liste giibi bişey yapalım

pazartesiden itibaren kim hangi hareketi kaç defa yaptı vs...:26:
Kuzucugum yarın sabah hazırlıyacagım listeyi aklımda çok şey konuştuk karıştı
Bence de, çok mantıklı.
:KK71:
kaçak geldi :KK1:

bence de kızlar liste çok mantıklı, hem kaytarma ihtimalini azaltır hırs yaparız :KK34::KK34:

Kızlar ARTIK UYUMAM LAZIM KÖPEĞİMDE UYKUSU GELDİYARIN GÖRÜŞMEK ÜZERE SAĞLIKLI GECELER :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Bence de canım ama gruplayalım hareketleri, gün gün de hareket belirleyelim.. Mesela fiziki yakınlıkları olanlar aynı hareketleri tercih etsinler, doğru yapıp yapmadığımızı veya birbirimizde nasıl etkileri olduğunu paylaşırız.. (;
evet olur...benimki belli sadece suqart 1 ay boyunca...sonra bacakların durumuna bakar ona göre hareket ederiz peki sen hangi egzersizleri yapacaksın

tabi bide kedimiz ne diyor bu konuda? kedicik sen ne yapacaksın egzersiz?

ben popomu şekillendirmek istiyorum. bunun haricinde ne tür egzersizler yapabilirim:44:

Hoşgeldin canım, egzersiz grubu kurdu arkadaş, bizde dahil olduk..
Pazartesi başlıyoruz, bence sende başlamalısın.. :))
Çok güzel şeyler var.. :)

İyi geceler kedim. :KK55:

Bence birbirimize sorumlu kişiler de seçelim, yani misal her bünye düzene alışık olmayabiliyor.. Gün gün hatırlatalım, canı yapmak istemiyorsa zorlayıp gaza getirelim.. :-)
Fiziki şikayetlerimizi yazıp ona göre gruplama yapalım hareketlerde kişileri o şikayetlere göre yönlendirelim.. (;

Hoşgeldin canım, egzersiz grubu kurdu arkadaş, bizde dahil olduk..
Pazartesi başlıyoruz, bence sende başlamalısın.. :))
Çok güzel şeyler var.. :)

İyi geceler kedim. :KK55:

aaa harika kesinlikle katılırım:13::13: benim tek sorunum popom, çok değil de biraz düz şöyleee jennifer lopez gibi olsaaa hiç fena olmaz:KK9::KK9::KK9::KK9:

Buldumm!!!!! birincisi bu çarpıklığa koşu yani kas yapıcı harektler gerek ve han orta okulda hoca beden eğitiminde paramak ucunda in kalk yaptırıp armutt toplayın derdii! o işste kas yapıoyrmu:KK1:

Tam hatırlayamadım tatlım o hareketleri, yarın detaylı konuşuruz ama mevzuuda mutabığız, çalışması gereken yer orası.. (; Problemi bulduğumuza göre çareyi zaten buluruz.. (; Tatlı rüyalar canım..

evet olur...benimki belli sadece suqart 1 ay boyunca...sonra bacakların durumuna bakar ona göre hareket ederiz peki sen hangi egzersizleri yapacaksın

tabi bide kedimiz ne diyor bu konuda? kedicik sen ne yapacaksın egzersiz?

Ben squats yanında bacak da çalışırım muhtemelen canım.. Ben de MTV pilatesin videosu da var, arkadaşım yapmış çok faydasını görmüş bacakları için, bana da verdi şikayetleniyorum diye.. :-) Bence sen de yanında bacak çalışmalısın, zaten ısınmışken sporu bırakmak gelmiyo insanın içinden.. :-) çok vakit de almaz artıdan yapacakların.. (; Kedicik yarın listemizi hazırlasın bakalım ne diyecek.. (;

Bence birbirimize sorumlu kişiler de seçelim, yani misal her bünye düzene alışık olmayabiliyor.. Gün gün hatırlatalım, canı yapmak istemiyorsa zorlayıp gaza getirelim.. :-)
Fiziki şikayetlerimizi yazıp ona göre gruplama yapalım hareketlerde kişileri o şikayetlere göre yönlendirelim.. (;
kIZLAR ŞİMDİ HERKES BANA KİLOSUNU BOYUNU BEL BASEN GÖĞÜS VE ÜST BACAK ÖLÇÜLERİNİ YAZSIN, VE SONUNADA İSTEDİĞİ KİLOYU VE ÖLÇÜLERİ YAZSIN, LİSTE KOLAY DEĞİL YATMIYCAM BİRAZ BUNUNLA UGRAŞICAM..

SİZİN GAZ HOCANIZ BEN OLURUM TABİ İSTERSENİZ.
:13:

kIZLAR ŞİMDİ HERKES BANA KİLOSUNU BOYUNU BEL BASEN GÖĞÜS VE ÜST BACAK ÖLÇÜLERİNİ YAZSIN, VE SONUNADA İSTEDİĞİ KİLOYU VE ÖLÇÜLERİ YAZSIN, LİSTE KOLAY DEĞİL YATMIYCAM BİRAZ BUNUNLA UGRAŞICAM..

boy 165 istediklerim
kilo 55 - 53
göğüs 89 - 90
bel 68 - 60
popo 89 - 90
üst bacak 51 - 50

canım 90 60 90 istiyorum klişeyim ben :KK53::KK53::KK53:

Son düzenleme:

Canım, yat lütfen.. :)
Hepimiz yarın gündüz gözüyle ölçer biçeriz kendimizi, sen de kafan rahat yaparsın, gece gece yorma kendini daha fazla.. :)

Ben de yatıyorum artık, mutlu geceler dilerim hanımlar.. :)

benim kilomdan şikayetim yok, göbeğim falan tam ölçüsünde, sadece popomu kaldırmak istiyorum:KK17: ona göre bi egzersiz programı yapmak istiyorum, gene de ölçülerim gerekliyse yazarım:13:

Canım, yat lütfen.. :)
Hepimiz yarın gündüz gözüyle ölçer biçeriz kendimizi, sen de kafan rahat yaparsın, gece gece yorma kendini daha fazla.. :)

Ben de yatıyorum artık, mutlu geceler dilerim hanımlar.. :)

iyi geceler arven :KK3:
benim ölçülerim hazırdı hemen yazdım ne kadar istekli görünmüşüm ya güldüm kendime :KK9:

X