Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Canım hoşgeldin aramıza..

-: B-Fit 'i biliyorum, ama hiç gitmedim..

Ben zaten hep malzemen varsa ev yapılması yönündeyim.
Tamam canım senide ekliyorumSQUATS programına

ben de evde bir şeyler daha yapmaya çalışıyorum o yüzden. :) squats da vardı yaptığım hareketler arasında ama 10-15 tabi.. bakalım bu program zorlayacak ve işe yarayacak gibi hissediyorum. :)

Selam hanımlar, keyifler nasıl? :)) Daha elim değmedi kendimi ölçüp biçmeye..
Esasında hedef belli, sıkılaşarak zayıflamak..
Bu gece hareketleri tekrar inceleyeceğim. :)))
Yarın sabah da başlarız kısmet olursa.. :)))

bir de bir şey soracağım kızlar, şimdi 50 squats diyor başlangıç olarak. bunu setler halinde mi yapacaksınız? yoksa başlayıp bitirecek misiniz hemen? arada dinlenecek misiniz yani? çünkü 30. gün iş 250'ye geliyor. :)

Bir de ben bu squats programını şu programla birleştirmek istiyorum. Eki Görüntüle 653327

bunun sonuna squats ekleyeceğim. öncesinde ısınma hareketleri tabii, sonrasında da soğuma. :) ilk kez bu kadar motive hissediyorum kendimi.

ölçülerim:

göbek deliğinin üzerinden aldığım ölçü : 75

kalça : 103 :KK43:

bacak : 61

Allah'ım ölçtüm kendimi :KK1::KK1:
Yazıp yazmamak arasında kararsızım; rezillik. :KK1::KK1:

Göğüs:100
Bel: 80
Kalça: 100
Bacak:60

Allah'ım 90-60-90 ı ; 100-80-100 olarak uyguluyorum resmen.. :KK1::KK1:
Göğüs ve bacak yine amenna olsa da, belim çok kalın benimmmmmm... :KK47::KK47:

Allah'ım ölçtüm kendimi :KK1::KK1:
Yazıp yazmamak arasında kararsızım; rezillik. :KK1::KK1:

Göğüs:100
Bel: 80
Kalça: 100
Bacak:60

Allah'ım 90-60-90 ı ; 100-80-100 olarak uyguluyorum resmen.. :KK1::KK1:
Göğüs ve bacak yine amenna olsa da, belim çok kalın benimmmmmm... :KK47::KK47:

çok farkımız yokmuş :)

:KK22::KK22::KK22::KK22:​Nedenn yok!! bunu duymamış olayım! bunalr nasıl oldu*1-sene deil 2 sene sonra bunun gibi olursun![/QUOTE]

peki demem bi daha başarıcaz :) hem dün gece demiştin ya makas hareketi yap diye bana, hemen denedim gerçekten yorucuymuş..biraz önce yine yaptım yapabiliyorummm :KK1:

artık durmak yok :)

$583291012264lohk2.jpg Benim ölçülerim de bunlar.
kilo vermek sıkılaşmak üst baldır ve diz i sıkılaştırıp inceltmek alt baldırı kas yapmak istiyrum.
squats programına dahilim.
herkes pzrtesi mi başlayacak şimdi?

Eklentiler

• $583291012264lohk2.jpg
    $583291012264lohk2.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleme:
Benim diz, alt baldırımdan kalın, 33 çıktı.. Sıkılaşınca muhtemelen diz de incelecektir.. Şu futbolcu bacağından yapabilsek, tabi sadece diz altını.. :-)

evet. çarpık görünüm istemiyorum. malesef diz yağlanınca ve baldr da kas olmaynca çarpık grnüyor.

Orayı ben bildiğiniz kafama koydum, halledicez orayı.. Bacaklarım çırpı (üst iç bacak hariç; çünkü yumuşak) gibi ama diz kalın duruyo, sevmiyorum.. Ama bu oluşumla engelleyeceğiz artık o görüntüyü.. (;

kedi ben senden ısınma ve soğuma hareketleri istesem :KK19:
bulduğum hiç bi seriye ayak uyduramadım bazıları da çok uzun tutmuş spordan çok ısınma yapıyorum. :KK34:

Benim diz, alt baldırımdan kalın, 33 çıktı.. Sıkılaşınca muhtemelen diz de incelecektir.. Şu futbolcu bacağından yapabilsek, tabi sadece diz altını.. :-)

benim diz 39 baldr 34 :/ o diz nasıl eriyecek bilmiyom:)
evet evet kesnlikle diz altını öyle yapmalıyız.
bnm basketbol aynamış arkdaşlrmn diz altları öyleydi sanırım parmak ucunda zıplamak ve o tarz hareketler yapmak iyi.
birde arkadaşım yre oturur ayaklar yerde dizler havada olacak şekilde sonra da alt baldırı sallardı.
hocası öyle yaptırıyormuş.

kedi ben senden ısınma ve soğuma hareketleri istesem :KK19:
bulduğum hiç bi seriye ayak uyduramadım bazıları da çok uzun tutmuş spordan çok ısınma yapıyorum. :KK34:

Isınmayı 15 dakika yapsan yeterli diye düşünüyorum, biz sporda öyle yapardık.. Dediğin gibi bi çok yerde ısınma hareketlerinin video dakikası çok çok fazla.. :-) Kedi de belli hareketler önerse iyi olur..

bnm basketbol aynamış arkdaşlrmn diz altları öyleydi sanırım parmak ucunda zıplamak ve o tarz hareketler yapmak iyi.
birde arkadaşım yre oturur ayaklar yerde dizler havada olacak şekilde sonra da alt baldırı sallardı.

o hareketi bende yaptım, ama ısınma hareketi olarak yaptım dizlere bi etkisi olduğunu bilmiyordum :26:

sottile evet canım çok uzun videolar sıkılıp bıraktım hepsini :KK9: 10-15 dk ısınma soğuma ideal olur haklısın :KK34:

Son düzenleme:

Evet parmak ucunda durup zıplamak (tabi incitecek abartıda balerin duruşu gibi değil:-) )orayı kesinlikle çalıştırıyo.. Basketçilerin bacak altları da futbolcuların ki gibi, koşmaya da bağlı sanırsam biraz.. O arkadaşının yaptığı hareketleri bi kağıda yaz bence, hareketlerimizi belirlerken onları da ekleyelim..
Ben pilates çemberi almıştım, onu dizin hemen üst kısmına koyup bacaklarını sıkıp serbestleştiriyosun, iç bacağı mükemmel çalıştırıyo ama düzen beni bozduğundan 2-3 yaptım bıraktım.. :-) O üst iç bacakları çalıştırırken dizi de inceltiyor diye duydum ama harekette istikrarlı olmadığım için şahit olamadım o kısma maalesef.. Ha bunun için illa pilates çemberi mi lazım, hayır.. Sert bi yastık varsa onunla yapabilirsin veya pilates topun varsa onunla..

Şimdi çıldırıcam bütün gun bir sayfa dolusu burda hereşyi ayarladım sayfa dondu............

X