- 10 Ocak 2013
- 1.146
- 1.211
Evet parmak ucunda durup zıplamak (tabi incitecek abartıda balerin duruşu gibi değil )orayı kesinlikle çalıştırıyo.. Basketçilerin bacak altları da futbolcuların ki gibi, koşmaya da bağlı sanırsam biraz.. O arkadaşının yaptığı hareketleri bi kağıda yaz bence, hareketlerimizi belirlerken onları da ekleyelim..
Ben pilates çemberi almıştım, onu dizin hemen üst kısmına koyup bacaklarını sıkıp serbestleştiriyosun, iç bacağı mükemmel çalıştırıyo ama düzen beni bozduğundan 2-3 yaptım bıraktım.. O üst iç bacakları çalıştırırken dizi de inceltiyor diye duydum ama harekette istikrarlı olmadığım için şahit olamadım o kısma maalesef.. Ha bunun için illa pilates çemberi mi lazım, hayır.. Sert bi yastık varsa onunla yapabilirsin veya pilates topun varsa onunla..
malesef ben de bir işte sürekli değilim. hevesle başlar çabucak sıkılır bırakırım. bir de ben spor yapmak için zayıflamak gerktiğini düşünüyorum. daha doğrusu bu tarz bölgesel çalışmak için önce fazla kilolardan kurtulup snra bölgesel çalışmalıyım diyorum.
belki bilinçaltım bahane üretiyor spor yapmamk için. pzrtesi bşlayalım ay başı bşlayalım gbi gbi:)