Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
merhabalar.......otobuslambası cnm senın meslegın ne? yanı ona göre sana soru sormak istiyorum....bu tarz bır topic actıgına göre bedenci ,fikik tedavı vs olmalısın?
benim mesleğim henüz yok yani erkek arkadaşımın dükkanında patron vasıfındayım okdar :KK1: ama sporla seneleri geçti ilk okul orta okul atletizimdeydim sonra yüzde plates fitness:KK3:
canım imzanı düzenlemelisin bence düğünümüze 37 yıl 3 ay 8 gün kaldı yazıyor :KK9::KK9::KK9:
bilerek yaptım onu kısmet o aralar evlenicez:KK14::KK1:

70 squats tamamlandı üstünede hazır başlamışken bacak, basen egzersizi yaptım:KK52: Üstüne mükemmel bir duş :KK9:

lütfen burda böyle umutsuz konuşmayın.. Elbette olur nerden olmasın bakın nasıl yapıyorlar??

burda yola bşalamış arkadaşlar var onlara negatif elektirik vermeyelim..
:KK34:

ben 5 günde etkisini gördüysem herkes görür, ama istemek önemli işte:KK34:
eşim bile aferin kız ne disiplinli çalışıyosun diyo:KK1:
bu arada o hala başlamadı egzersizlere napıcam bilmiyorum:26:

$images (3).jpg nasılsınız bakalım :)

80 quatsm bitti ohhh :)) yapmayınca bi eksiklik hissetmeye basladım ne terledim ama varya :KK70:

selam kızlar ben kırk yasındayım ık cocugum var bırı 8 bırı 3 170 boyum 83 kıloyum ve cok kotu gorunun sarkmıs bır gobegım var banada yardım edersenız senırım.

kızlar hadi söyleyin ne fotografları istiyorsunuz size en değişklerini bulup paylaşayım?

:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

canım benim verdiğim programar dışında herhangi br video paylaşmassanız sevinirim kızların aklı karışmasın.:KK34:

canım sen zaten o egzersizlerin hepsini gösterdin bize sadece hareketli ya fotolar belki yapanlar için daha anlasılır olur yanlış yapanlar varsa eğer diye paylastım .kusura bakma

X