- 23 Ekim 2011
- 1.075
- 18
bana hayal gıbı gelıyor
inandığında yapamayacağın bir şey yok canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana hayal gıbı gelıyor
benim mesleğim henüz yok yani erkek arkadaşımın dükkanında patron vasıfındayım okdar ama sporla seneleri geçti ilk okul orta okul atletizimdeydim sonra yüzde plates fitnessmerhabalar.......otobuslambası cnm senın meslegın ne? yanı ona göre sana soru sormak istiyorum....bu tarz bır topic actıgına göre bedenci ,fikik tedavı vs olmalısın?
bilerek yaptım onu kısmet o aralar evlenicezcanım imzanı düzenlemelisin bence düğünümüze 37 yıl 3 ay 8 gün kaldı yazıyor
lütfen burda böyle umutsuz konuşmayın.. Elbette olur nerden olmasın bakın nasıl yapıyorlar??bana hayal gıbı gelıyor
lütfen burda böyle umutsuz konuşmayın.. Elbette olur nerden olmasın bakın nasıl yapıyorlar??
burda yola bşalamış arkadaşlar var onlara negatif elektirik vermeyelim..
70 squats tamamlandı üstünede hazır başlamışken bacak, basen egzersizi yaptım Üstüne mükemmel bir duş
offf şimdi ne yanıyosundur sennn harikaaaa
Eki Görüntüle 660018 nasılsınız bakalım :)
ben iyiyim ama tembelim, sen nasılsın canım :)
Egzersizler (Resimli-Hareketli) - Ezberim
kızlar bi girin bakın popo sıkılastırıcı hareketleri programlı olarak anlatmıslar .
canım benim verdiğim programar dışında herhangi br video paylaşmassanız sevinirim kızların aklı karışmasın.egzersizler (resimli-hareketli) - ezberim
kızlar bi girin bakın popo sıkılastırıcı hareketleri programlı olarak anlatmıslar .
canım benim verdiğim programar dışında herhangi br video paylaşmassanız sevinirim kızların aklı karışmasın.