Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
tabikide tatlım paylaşabilirsinz.

canım sabah öğle akşamda 7ye kadar 7den sonra önermiyorum uykunuzu bozarr,

Anladım canım ben de şimdi yapayım diyecektim :KK1:

Bir ara ben de ip atlayayım demiştim.. Öyle birkaç gün yaptım kaldı ya.. Burada her gün gelip yapıp yapmadığıma dair kendi çapımda hesap veririm iyi olur..

Ahh hayalimde her sabah 7 de uyanıp, spor yapıp, duş almak var..

Yıllardır hayalim bu :KK1:

$images (1).jpg

bunu görünce aynaya bakar gibi oldumm :KK14::KK14:

KIZLAR SqUATS HAREKETİ BU
bootcamp-squats.jpg
YETERİNCE AÇIK DEĞİLMİ GÖSTERİLDİĞİ GİBİ OTURUYORSUNUZ , KALKARKEN POPONUZU SIKIYORSUNUZ:KK12:

Anladım canım ben de şimdi yapayım diyecektim :KK1:

Bir ara ben de ip atlayayım demiştim.. Öyle birkaç gün yaptım kaldı ya.. Burada her gün gelip yapıp yapmadığıma dair kendi çapımda hesap veririm iyi olur..

Ahh hayalimde her sabah 7 de uyanıp, spor yapıp, duş almak var..

Yıllardır hayalim bu :KK1:
HAHAHAHAHAHAHAHA Bende hep hayalini kurardım şu aralar yapıyorum onu sabah 7de köpeğimi çıakrtıyorum eve gelip squats yapıyorum öğlende diğer egzersizlerimi:KK1:

Eki Görüntüle 654900

bunu görünce aynaya bakar gibi oldumm :KK14::KK14:
hey!!! moral bozmak yok, hadi ama mative oluyoruz, güzelcene sıkılaşıp kilo vericez kızlarrrr:KK20:

HAHAHAHAHAHAHAHA Bende hep hayalini kurardım şu aralar yapıyorum onu sabah 7de köpeğimi çıakrtıyorum eve gelip squats yapıyorum öğlende diğer egzersizlerimi:KK1:

Oha inanamıyorum süpersin ! sence ben de yapabilir miyim ki :44: Hem öğlene kadar yatmaktan derslere de gidemiyorum :KK14:

Son düzenleme:

hey!!! moral bozmak yok, hadi ama mative oluyoruz, güzelcene sıkılaşıp kilo vericez kızlarrrr:KK20:

ben çok motiveyim, hırsımdan sabaha kadar bile squats yapabilirim :KK23: o fotoyu da görünce senin paylaştıklarınla karşılaştırdım doğru yolu buldum :KK34: aynaya bakan kızın popişini istiyorum :KK16:

ben çok motiveyim, hırsımdan sabaha kadar bile squats yapabilirim :KK23: o fotoyu da görünce senin paylaştıklarınla karşılaştırdım doğru yolu buldum :KK34: aynaya bakan kızın popişini istiyorum :KK16:

Benim de belim çok kalınlaştı iyice çirkin oldum :KK14: göbeği zaten söylememe bile gerek yok :KK1: şu an ben de hırslandım :KK1:

Oha inanamıyorum süpersin ! sence ben de yapabilir miyim ki :44: Hem öğlene kadar yatmaktan derslere de gidemiyorum :KK14:
elbette inan bir kaç kere yapsan çok büyük haz alıcaksın ve sabah yapılan spor ve duşun sonrası o 1-2 saatlik uyku okadar güzelki.. inan öğlene kadar uydugunun 100000 katı daha haz alıcaksın:KK16:
süpersin benim kızım bu ! kızlar yapıcaz 2-5 ay yapıp bırakmak yok ha bazen canınız istemez , olabilir ama hayat biçimine getirmeliyiz sporu :KK16:

elbette inan bir kaç kere yapsan çok büyük haz alıcaksın ve sabah yapılan spor ve duşun sonrası o 1-2 saatlik uyku okadar güzelki.. inan öğlene kadar uydugunun 100000 katı daha haz alıcaksın:KK16:

Uyumayım da geri bir zahmet derse gideyim :KK1: Yarın sabah 7 de kalkmayı düşünüyorum yine gaza geldim.. Haydi bakalım :KK53:

Squat programına beni de yaz :KK34: İlk gün 50 taneymiş haydi bakalım

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Benden de size bir bilgi gelsin

Dik durmanın önemi, dik durmazsak iç organlarımız eziliyormuş ve ilerde akciğer, karaciğer yetmezliği gibi hastalıklara sebep oluyormuş.. İç Organlarımızın sağlığı için pc başındadik duralım !

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Uyumayım da geri bir zahmet derse gideyim :KK1: Yarın sabah 7 de kalkmayı düşünüyorum yine gaza geldim.. Haydi bakalım :KK53:

Squat programına beni de yaz :KK34: İlk gün 50 taneymiş haydi bakalım
EKLEDM KUZU LİSTEYE SENİDE 30 GUN SQUATS PROGRAMINA DÜZENLİ VE HIRSLANARAK DEVAM EDİCEZ BAKIN MELİS BÜGÜN YAPMADI PROGRAMINI CEZA OLARAK TOPİĞE GİRİP YAZMADI:KK14: ONA GÖRE :KK1:

Benim de belim çok kalınlaştı iyice çirkin oldum :KK14: göbeği zaten söylememe bile gerek yok :KK1: şu an ben de hırslandım :KK1:

gider hepsi gider, benim de bel problemim var dikdörtgenden kum saatine döncez :KK15::KK53:

süpersin benim kızım bu ! kızlar yapıcaz 2-5 ay yapıp bırakmak yok ha bazen canınız istemez , olabilir ama hayat biçimine getirmeliyiz sporu :KK16:

dur kedi daha fazla gaza getirme spor yaptıracaksın gece gece :KK9:
yarın okula gitcem akşam uğrayabilirim canım, umarım iyileşirim de başlarım yarın öbür gün :KK34:
bi de beni de squats a yazar mısın canımcım :124:

Son düzenleme:
Benim bacak ön taraflarda yanma var, içte yanma hissetmiyorum pek.. Hareketler hafif mi geldi acep.. ;s Umarım sabah yanarım.. :-) Spor sonrası o ağrıya bayılıyorum.. :-)

gider hepsi gider, benim de bel problemim var dikdörtgenden kum saatine döncez :KK15::KK53:

Dur kedi daha fazla gaza getirme spor yaptıracaksın gece gece :KK9:
Yarın okula gitcem akşam uğrayabilirim canım, umarım iyileşirim de başlarım yarın öbür gün :KK34:
Bi de beni de squats a yazar mısın canımcım :124:
hahahahahahaha :KK9: Canım iyleşte yaaprsın sağlık herşeyden önemli , tamam kuzcugum burdayım ben bekliyoruz yarın tamam yazıyorum şimdi senide
[sıze=3]benim bacak ön taraflarda yanma var, içte yanma hissetmiyorum pek.. Hareketler hafif mi geldi acep.. ;s umarım sabah yanarım.. :-) Spor sonrası o ağrıya bayılıyorum.. :-)[/sıze]
ooo süpersin benimde ön kaslar çok yanıyor ya demekki n taraflar kas yapmaya himen başlıyo arka taraflarıda hissediceksin bebek :KK76::KK52:

ooo süpersin benimde ön kaslar çok yanıyor ya demekki n taraflar kas yapmaya himen başlıyo arka taraflarıda hissediceksin bebek :KK76::KK52:

Evet demek ki önler yapıyo önce kası ya da acaba biz direkt öne mi yükleniyoruz da ondan önler yanmaya başlıyo? :-) Ben squatsı da farklı yapıyorum iç bacak için.. :-) Ayaklar düz durmuyo bende, ayak parmakları dışarı bakıyo, topuklar birbirine bakıyo, iç bacağı çalıştıran bi hareket.. :-) Üst iç bacak için çok etkili..

Evet demek ki önler yapıyo önce kası ya da acaba biz direkt öne mi yükleniyoruz da ondan önler yanmaya başlıyo? :-) Ben squatsı da farklı yapıyorum iç bacak için.. :-) Ayaklar düz durmuyo bende, ayak parmakları dışarı bakıyo, topuklar birbirine bakıyo, iç bacağı çalıştıran bi hareket.. :-) Üst iç bacak için çok etkili..
hayır tatlım zaten squats iç bacak dışı ön ve yanları çok çalıştırı enn çookta popoyu ama bu dediklerimide etkiler sorun yok yani:KK16:

hahahahahahaha :KK9: Canım iyleşte yaaprsın sağlık herşeyden önemli , tamam kuzcugum burdayım ben bekliyoruz yarın tamam yazıyorum şimdi senide

iyileşcem spor aşkına mikrop neyim ne varsa atcam burnumdan (ıyy iğrencim ya):KK37::KK37:
neyse benim uyku vaktim gelmiş canım belli oldu hadi yarın görüşürüz:KK3:

kızlar gece birşeyler yemeyin sakın uyuyunca vücut yağ metabolizmasına geçtiği için yedikleriniz yağa dönüşür anında popoya göbeğe gider benden söylemesi :KK8: yatmadan önce atıştıranlara duyrulur :KK53:

tumblr_mjgak88pE61s4k82mo1_250.gif
2hafta sonra buna geçicez şimdi denemeyin dhaa kasların hazır değil mazallah lif kopması bile yaşayabilirsiiniz :KK25:

X