Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Günaydın kızlar , Hepiniize mutulu pazarlaarr:KK12::KK16: :122:
Kahvaltımı şimdi yaptım. pişi yedim yumurta yedim, çay içtim 3-4 tane zeytin yedim. :KK30:

Şimdi duşa gireceğim. Birazda 1-2 saat ggezeceğim sonra sporumu yapacağımm

oyyyy canim ya bi ben gezemiyorum :KK50: havalar düzelmedi ki, almanlarin surati gibi ayni havalari da :KK9::KK9::KK9:

sağol canım benim,
evet gerçekten spor yapmak çok önemli ya. insanı çoook rahatlatıyor :KK16:

yaa galiba spor yaparak enerji attigimiz icin, baska seylerle ugrasmaya zaman ve firsat kalmiyor :KK76:

sen napiyorsun bugün?? ben disari cikmak istiyorum yaaa ama hava bozuk offff :KK50::KK50::KK50:

tumblr_mi5ch1uj5l1s5v1d7o1_500.jpg

--

tumblr_lpczso3gt91qd9nbvo1_500_large.jpg

--

tumblr_mcbmeopVmv1rxddcpo1_500.jpg

--

tumblr_lzb6vdPXno1rp1jrwo1_500_large.jpg

--

zdj_ea90084eb388863e3b2416750bedf669.jpg

Son düzenleme:
oyyyy canim ya bi ben gezemiyorum :KK50: havalar düzelmedi ki, almanlarin surati gibi ayni havalari da :KK9::KK9::KK9:

yaa galiba spor yaparak enerji attigimiz icin, baska seylerle ugrasmaya zaman ve firsat kalmiyor :KK76:

sen napiyorsun bugün?? ben disari cikmak istiyorum yaaa ama hava bozuk offff :KK50::KK50::KK50:

evet ya hem vücuda hem kafaya iyi geliyo :KK9:
ben bugün bi yere çıkmıyorum ders çalışıyorum odamda canım.
olsun kalın giyinip çıkabilirsin yine de kısa bi yürüyüş yapar gelirsin.

Şimdi deeee topikçenek sinir olduğumuz Before&After'lara geldi sıra beybilerr... :KK9:
:KK14:

tumblr_lmjd5vzceN1qaelzwo1_500.jpg

--

tumblr_mexf4jO2vE1s0rx2do1_1280.jpg

--

tumblr_lj531g0O2i1qgyxugo1_500.jpg

--

9.jpg

--

tumblr_m8t6appxoO1r3ucubo1_500_large.jpg

Fark ettiyseniz, kim kilo verirse versin olduğundan 5-10 yaş daha genç gösteriyo, özellikle beyaz bikinili kıza dikkatinizi çekerim, ilk fotosunda 29-30 yaşında gibi gösterirken beyaz bikinili after fotosunda 20-21 duruyor. :26:

Hırs hırs hırs, kalkin bakıyım laptop başından,:KK47: :KK22: dağılıyoruz dört bir koldan kendi alanlarımıza !

workouta, :KK8:
dansa, :KK76:
diet menülerimize :KK56:
zumbaya :21:

devam devam devammm :KK55:

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar :KK3:

Bugün çok spor yapmak istiyorum ama yapamayacağım sanırım.Dün sporumu yaptım hiç bir sorun yoktu ne oldu anlamadım 3-4 saat sonra belimde bir acı vardı.Yürürken felan değil ama sağa sola dönerken eğilirken bel kemiğimin tam ortasına bir acı saplanıyordu.Bugün öyle bir şey yok ama korkuyorum yapmaya.Bugün dinlensin yarın tekrar yapacağım

evet ya hem vücuda hem kafaya iyi geliyo :KK9:
ben bugün bi yere çıkmıyorum ders çalışıyorum odamda canım.
olsun kalın giyinip çıkabilirsin yine de kısa bi yürüyüş yapar gelirsin.

canim soguk olsa dedigin dogru ama yagmurlu yaa... evde yürürüm artik leslie ablayla :KK9::KK9::KK9:

ayy ne zamandir ders calismiyorum ben yaa :KK31: okula tekrar baslayinca acaba nasil adapte olucam :44::44::44:

canim soguk olsa dedigin dogru ama yagmurlu yaa... evde yürürüm artik leslie ablayla :KK9::KK9::KK9:

ayy ne zamandir ders calismiyorum ben yaa :KK31: okula tekrar baslayinca acaba nasil adapte olucam :44::44::44:

ben leslie hiç yapmadım ya, bacaklarım zaten ince bi de yürüyüp daha da küçülmek istemiyorum :KK53:
ama dışarda yürüyemiyorsan tabi o daha mantıklı.
nasıl gidiyo diyet ara öğünsüz mü devam ediyorsun hala? :KK56:

[

Hırs hırs hırs, kalkin bakıyım laptop başından,:KK47: :KK22: dağılıyoruz dört bir koldan kendi alanlarımıza !

workouta, :KK8:
dansa, :KK76:
diet menülerimize :KK56:
zumbaya :21:

devam devam devammm :KK55:

ben zambayi yapamiyorum yaaa cok komik hareketler oluyor :KK9::KK9::KK9: en iyisi kedinin verdigi videolar, yapilabilir seyler sonucta :KK9::KK9::KK9:

jwoww-before-and-after.jpg

:KK14: bana soldaki de yeter aç gözlü bağyan ! :KK22:

--

bu hanfendi de 50 kilo vermiş :KK53: bir kişi atmış resmen vücudundan ! :KK9:

Kristine.jpg

--

30 kilo vermiş.

beore-and-after-healthy-weight-loss-24780650-332-400.jpg

--

107 kg--->67 kg.

tumblr_mjtpogpdQH1s33bzho1_500.jpg

ben leslie hiç yapmadım ya, bacaklarım zaten ince bi de yürüyüp daha da küçülmek istemiyorum :KK53:
ama dışarda yürüyemiyorsan tabi o daha mantıklı.
nasıl gidiyo diyet ara öğünsüz mü devam ediyorsun hala? :KK56:

evet canim ara ögün yapmyiorum bana bosuna kalori aliyorum gibi geliyor. tamam bu aralar kilo vermiyorum ama almiyorum da cok sükür... diyeti daha yeni düzene koydum yaa bebacim.. düsünsene yilbasindan beri ha yaptim ha yapicam, su gün baslicam derken anca yeni adam gibi bir sey yapiyorum :KK50:

leslieyle evet cogunlukla belden asagisi calisiyor, arada bir kollari indirip kaldiriyor o kadar.. keske benim de bacak ve basen incelse, kilolu resimlerime bakiyorum da, ayyyy ben kilo almaya devam etsem varya popo ve göbek cevrem cok cirkin olur yaa :KK50: sirf oralardan kilo aliyorum :KK31:

Bugün spor yapamayacağım sanırım,ağrılarım var, hastayım.
Biraz iyi olursam hafiften yaparım belki de çok istiyorum.
Bu hafta 4 gün yaptım sporumu ama :122: :122:
Karın bölgemde gerçekten bir rahatlama hissediyorum ama.
Ölçmedim henüz ama o şikinlik hissini daha az hissediyorum bu da iyi:KK34:

Kızlar bu ilham verici videoyu izlemenizi isterim sizin de.. Tam spor yapmadan önce.. :KK8:

60 kilo vermiş. Evet, kimimizin hedef kilosu olan, (mesela benim), kimimizin vermek istediği kilo, kimimizin vermek istediği kilonun 2,3,4 hatta belki on katı...

Herkes için umut var, neden olmasın.. :KK24: :KK16:

Birlikte mutluluğa yürüyoruz, tazecik bedenlerimize.. :KK19:

Ama zorlayarak, :KK4: :KK22:

ama uça koşa :KK55:

Ama hep birlikte..:nazar:

[video=youtube;L6NvSQyDp6s]http://www.youtube.com/watch?v=L6NvSQyDp6s[/video]

X