Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
aynen bendede çıkıntı var.ya bende foto koymak istiyorum albüme ama dışardan giren göremiyor değilmi ? sadece arkadaş olanlar görebiliyor..?:KK53:
Evet özel albüm yapıcaksın ayarlardan profil gizliği tıkla oradan albüm sadece arkadaş listemi seç:KK12:

aynen bendede çıkıntı var.ya bende foto koymak istiyorum albüme ama dışardan giren göremiyor değilmi ? sadece arkadaş olanlar görebiliyor..?:KK53:

Sporla sıkılaşacak artık oralar, başka çaresi yok.. :-)
Özel albüm yaparsan sadece arkadaşların görür canım.. (;

Kıııızzzzllllaarr Hoşgeldiniz toplandık gene :KK16:

:122: :122: :122: :122: :122:

biri burger mı dediiiii:KK52: bir oturuşta löp diye 2 menüyü komple yemişliğim var hem de kaç kere.
şimdi olsa yine yine yeniden yerim ben de açım! ama yok bozmayacağım birşey yemeyeceğim. sabah uyandığımda 200-300 gr azaldığımı görmek tartıda inanılmaz mutluluk veriyor. 6 dan sonra hiiç birşey yemiyorum su yeşil çay sadece.
spor yapacağım birazdan. geçe kaldım.

doutzen-kroes-bikini-victorias-secret-0912-435x580.jpg

--

tumblr_m6a78bjr3x1r9bjp8o1_1280.jpg

--

tumblr_mjkrwiXaU81s5gdjco1_500.jpg

--

tumblr_static_tumblr_mdx1qvv1761riezzyo1_400.jpg

--

ass.jpg

--

tumblr_m00haybcsb1rpnpddo1_500.jpeg

--

ya şu ön bacak kası nasıl çıkıyor hastasıyım yaaaa :KK43:

:KK53::KK53::KK53: Evde var biraz fındık domates felan ama hiiiiççç yiyesimde yok ya:KK9:

Canım onları istemiyor :KK1:(double ciz burgerr :KK56:) söylesemde 50dakikadan aşağıya gelmez amann boşverr:KK15:
Senin o köpeklerini ısırırıııımmm:KK16: Kalkızz yapp daha da geç saate kalma :KK12:

ohhho o gelen saat 12 olurr bosver domates peynır tost yap :)

bu yemek muhabbetinin üzerine bu resimler on numara oldu yarın da yemem çok birşey:)
off ya taş gibiler resmen. çok özendim yemin ederim bu gazla 3 saat spor yaparım resimleri alıp telefonuma atayım :KK53:

kedii yeme bence sabret sabah kahvaltıda yersin bak uykuda hormanlar salgılanacak zayıflatacak yağlarını yakacak:)

iyi geceler kızlar. fotolar o kadar motivasyonumu arttırdı ki şimdi kalkıp biraz spor yapıcamm.. hem acıcık stresimide alırrr

X