- 2 Ağustos 2011
- 6.759
- 363
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni fotoda çektim o hani göbek orta çizgisi soran arkıdaşım belli olursa gel gör bak azcıktan olmaya başladıki 1 ay önce koyduğum fotolarda baya fark var şuan gelinde bakın yeaa bak doğruyu söyleyin ama
Yeni fotoda çektim o hani göbek orta çizgisi soran arkıdaşım belli olursa gel gör bak azcıktan olmaya başladıki 1 ay önce koyduğum fotolarda baya fark var şuan gelinde bakın yeaa bak doğruyu söyleyin ama
Hoşgeldin tatlım. eğer belinin üstündeyse simit yağ bölgesi eğer basenlerindeyse basenlerin genişliyor demektir canım.kızlar benim basen kısmında basenlerimden ayrı olarak çıkan biyer var o ne ki öyle çok kilolu da değilim ama şunları eritmem lazım.
sonuç alan var mı aranızda
bugün karar verdim yediklerime dikkat edip şu basenleri eritmem lazım
Tatlım hoşgeldin bak şimdi anlatayımMerhaba kesicim uzun zamandır takıp esıyordum sızı bugün üye olunca ancak yazabılmdım çok merak ettıgım bı soru vardı hemen sorayım squat bır ay sürüyor bır aydan sonra nasıl devam edılecek günde kaç defa yapılacak onu bırturlu anlamadım bırde bende popo düz göbek ve yanlar var bıraz boyum 160. Kılom 63 bana ne onerırsın sımdıden tesekkurler
İyi geceler arkadaşlar,
Doğum yapalı tam 1 yıla yakın oldu 54 kılo ile gebeliğe başladım 75 le son buldu. Onca kıloya rağmen iyi görünüyordum.Hayat boyu kılo sorunu yaşamayan ben bu yeni bedenimle ruhumu barıştıramıyorum. istemiyorumda zaten eski bedenimi istiyorum 68 kadar düştüm göbeğim basen bacaklarım incelemedim sadece bel oyuğum çıktı ortaya ben nerden başlayacağım bilmiyorum.Yazışmaların tamamını okuyamadım ilk fırsatta okuyacağım bebekle zaman bulmak çok zor ama disipline olmam lazım.Eskiden kola şişesi gibi salınırken şimdi piknik tüpü havasına büründüm.Şimdi ben ne yapayım nerden başlayayım. Sağımda plates topum solumda egzersiz kitapları diyet için gıdalar mutfak tezgahımda biblo gibi dizili beni motıve edecek tüm sinyallari yaktım etrafıma ama bende hiç gayret yok bende sizle devam etmek istiyorum ((
Göremiyoruz derken neden bahsediyorsun canım?kedidirkedi göremiyoruz bacım hiçbişey. Yarın diyetisyene gidiyor metabolizma ölçüm testi ile kişiye özel bir diyet programı başlıyorum,sporda cabası..Yaza kadar fitleşek dimi ehehhh :) :)
Göremiyoruz derken neden bahsediyorsun canım?
Hayırlı olsun bakalım diyetisyenle daha cabuk sonuç alırsınız :13:
Ederim tabi tatlı ozman bölgeseldek harekettlere baktıysan böglesel programına alalım seni :))evet canm sanırım basenlerim genişliyor ama ilginç bir şekilde genişliyor basenler duruyor
beni de bi programa dahil eder misin? 1 saat yürüyüş düşünüyorum onun yanında bölgesel hareketler düşünüyorum
hıımm evett herkes göemez öyleAlbümündeki fotoğrafı diyordur canım, bakın demiştin ya. :)
Ederim tabi tatlı ozman bölgeseldek harekettlere baktıysan böglesel programına alalım seni :))
:- yazıyorum adını birazdan
hıımm evett herkes göemez öyle
Aa hoşgeldin tatlım :122:Kedişş ben bu topiğe bayıldımm emeğine sağlıkk
Ben de başlamayı düşünüyorum nerden başlasam acaba :81:
Herkese merhaba!!
iki haftadır paylaşımlarınızı takip ediyorum yazmak bugüne kısmetmiş :) ben 1,60 boyunda ve 83 kiloyum evde spor yapmayı deneyip bir türlü istikrarı sağlayamadım.. Motivasyonumu çabuk kaybediyorum 2 gün yapsan 3. gün kıpırdamıyorum.. sizler sayesinde daha iyi motive olacağıma inanıyorum :) egzersizin çok büyük bir önem taşıdığının bilincindeyim burada ki herkesin de böyle düşündüğünü görünce sizinle birlikte ilerlemek istedim :)
Tatlım şimdi senin bebeğin var sen burdaki programlara zaman ayıra bilirsin misin? çünkü seni zayıflarken sıkılaşmaya alsam 1bucuk saat sürüyor videolar, nedersin vaktin varmı_ sayfa 317 dede ZAYIFLARKEN SIKILAŞMA PROGRAMININ hareket ve videolarına bir bak bakalım.