Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Hoşbuldum canım. :)
şimdi ilk sayfanı detaylı bir şekilde inceledim.paylaşımların çok güzel. beni de programlarına eklersen sevinirim :)
Canım senin sorunun neydi?

Ay nineler gibi sürekli unutuyorum ya , boyun kilon ne istiyorsun anlat bakim:KK9::13:

mmmmmmm saymakla bitmez sanırım :)
öncelikle kalça ve göbişşimi ertimek istiyorum :)
basenlerde arada kaynar giderr :)

boy: 1.64
kilo: 54

Son düzenleme:
Çok şükür sporumu yaptım. sayfaları okurken basenler için verdiğin bir videoyu gördüm kedicim muhteşem birşey!
azönce onu da yaptım basenleri bukadar iyi çalıştıran hareketler hiç denememiştim daha önce yandı yandı resmen.çook saol.
yeşil çayımı içiyim de biraz dinleneyim artık çok yoruldum valla.:KK51:

Kuzum hoşgelldiiin :KK1:

2.cisi fotodaki sensen çook güzelsin ben seni görüyordum ama ara ay en güzel beyaz tenli kesinde balık etlisin bayılıyorum sizin gibilere baylıyoruuumm :) :KK16::KK16:

Yo hem istersen burdaki videolardan yap hemde squatsı yap :KK12:

Alalımm mı senide programın birine :KK6:

hhaha ozman süper seni BÖLGESEL SIKILAŞMAYA ALALIM KUZUM ZATEN AÇIKLADIM ANLADIN SANIRIM HAFTA KAÇ GÜN NASIL YAPACAĞINI:KK1:

yazıyorum şimdi ismini listeye

evet benim.teşekkür ederim.alalım kız benide bi programa.166 boy 53 kiloyum.2 kilo vereyimsevgilim gelecek yakında ben zaten 3 aydır kendi kendime yapıosum 4 kilo verdim.benide al bi programa kız kedi.kaldır şu popomu dile benden ne dilersen :)

mmmmmmm saymakla bitmez sanırım :)
öncelikle kalça ve göbişşimi ertimek istiyorum :)
basenlerde arada kaynar giderr :)

boy: 1.64
kilo: 54
Ozman senii squats ve bölgesele alalım kuzum :KK6: yazıyorum ismini hareketlere bak sayfa 317 :KK16:
evet benim.teşekkür ederim.alalım kız benide bi programa.166 boy 53 kiloyum.2 kilo vereyimsevgilim gelecek yakında ben zaten 3 aydır kendi kendime yapıosum 4 kilo verdim.benide al bi programa kız kedi.kaldır şu popomu dile benden ne dilersen :)
Ooo süper bende popomu kaldırmaya çalışıyorum:KK5:

Seni bölgesele aldım senin ilacın bölgeseldeki videoalr yarim seni yazıyorum ismini listeye , sayfa 317 bölgesel programındaki ahrketler senin ora kaç gün nekadar yapacağını yazıyor:KK8:

Ozman senii squats ve bölgesele alalım kuzum :KK6: yazıyorum ismini hareketlere bak sayfa 317 :KK16:

Ooo süper bende popomu kaldırmaya çalışıyorum:KK5:

Seni bölgesele aldım senin ilacın bölgeseldeki videoalr yarim seni yazıyorum ismini listeye , sayfa 317 bölgesel programındaki ahrketler senin ora kaç gün nekadar yapacağını yazıyor:KK8:

tamam çok saol tatile kadar tam gaz devam :)

733789_376405109140154_345373520_n.jpg

İyi geceler arkadaşlar,
Doğum yapalı tam 1 yıla yakın oldu 54 kılo ile gebeliğe başladım 75 le son buldu. Onca kıloya rağmen iyi görünüyordum.Hayat boyu kılo sorunu yaşamayan ben bu yeni bedenimle ruhumu barıştıramıyorum. istemiyorumda zaten eski bedenimi istiyorum 68 kadar düştüm göbeğim basen bacaklarım incelemedim sadece bel oyuğum çıktı ortaya ben nerden başlayacağım bilmiyorum.Yazışmaların tamamını okuyamadım ilk fırsatta okuyacağım bebekle zaman bulmak çok zor ama disipline olmam lazım.Eskiden kola şişesi gibi salınırken şimdi piknik tüpü havasına büründüm.Şimdi ben ne yapayım nerden başlayayım. Sağımda plates topum solumda egzersiz kitapları diyet için gıdalar mutfak tezgahımda biblo gibi dizili beni motıve edecek tüm sinyallari yaktım etrafıma ama bende hiç gayret yok bende sizle devam etmek istiyorum :KK43:((

İyi geceler arkadaşlar,
Doğum yapalı tam 1 yıla yakın oldu 54 kılo ile gebeliğe başladım 75 le son buldu. Onca kıloya rağmen iyi görünüyordum.Hayat boyu kılo sorunu yaşamayan ben bu yeni bedenimle ruhumu barıştıramıyorum. istemiyorumda zaten eski bedenimi istiyorum 68 kadar düştüm göbeğim basen bacaklarım incelemedim sadece bel oyuğum çıktı ortaya ben nerden başlayacağım bilmiyorum.Yazışmaların tamamını okuyamadım ilk fırsatta okuyacağım bebekle zaman bulmak çok zor ama disipline olmam lazım.Eskiden kola şişesi gibi salınırken şimdi piknik tüpü havasına büründüm.Şimdi ben ne yapayım nerden başlayayım. Sağımda plates topum solumda egzersiz kitapları diyet için gıdalar mutfak tezgahımda biblo gibi dizili beni motıve edecek tüm sinyallari yaktım etrafıma ama bende hiç gayret yok bende sizle devam etmek istiyorum :KK43:((
Tatlım yarın sana uzuunn uzun anlatsam olurmu artık yatmam gerek sana yardım edeceğim eğer düzenli yaparsan 5-6 ay içinde o göbektende bacaklarındanda kurutulurusun sonra bunları sabitlemek için sert egzersizler yaparım öpüyorum çook :)

Çok çok iyi olur . Nezaketiniz için teşekkür ederim bu cevap beni mutlu etti.Yarın görüşmek üzere sağlıklı uykular..

sporumu yaptım

leslie ile 2 mil yürüdüm

tiffany ablayla tepindim

ama tae bı yu yapamadım gece gece zıplarsam apartman ayağa kalkar :KK37:

birkaç ta karın egzersizz hareketi yaptım :KK42:

Bende bir squatçı olarak kalçam ne küçüldü nede büyüdü.O kadar spora rağmen ölçüler hep aynı.Gerçi boğazımı bi tutabilsem olacakda tatlı düşkünüyüm akşam yemeklerini kesmeye çalışıyorum.Bide kalçam küçülecek diye korkuyorum ondan sanırım böyle sabitlendim.Bacaklarım ve basenlerim incelse yeter bana.Spor yapmayınca ara verince popom hemen aşağı doğru sarkıveriyo sanki hiç spor yapmamış gibi.Şimdi tekrar canlandırdım da sivrildi kalktı nihayet.Yürürken bile kasları hissedebiliyorum yukarı belime doğru baskı yapıyomuş gibi.Neyse ben totomu seviyorum.her ne kadar tanıdığım bayan arkadaşlarım çok kilolusun arkan çok büyümüş zayıfla gibi laflar söyleselerde ben dolgun kalça seviyorum arkadaş diyorum Allah Allah kıskanıyolar demekki:KK19:
Bugün ayrıyetten 70 squat yaptım.
Eki Görüntüle 681759 Eki Görüntüle 681802 Şu kızınki gibi bacaklarımda ince olsa ufffff:KK60::KK60:
Benim kalçada aynen böyle bel ince hafif göbek var okadar.Oda hızlı inceliyo zaten.Basenlerim ve bacaklarım işi bozuyo işte kotlar etekler süper duruyoda nasıl yağlandıysa kasmı yaptım yağmı yaptım bilemiyorum gitmiyolar bi türlü:KK50:

kesinlikle canım güzel oluşu dikkat çekiyo elalemi bırak benim kayınvalidem popoma takmış kendi poposu dümdüz haliyle yasda var bana iki de bir sen popodan kilo alıyosun diyo ama benim kilom sabit ayrıca vücudumda en sevdiğim yer popom çünkü gerçekten çok güzel duruyo kot giysem bile latinler gibi dışa kavisli bi popom var (o yüzden eşim tayt giydiğimde üstüme mutlaka uzun şeyler giymemi istiyo :KK37: kıskanç :KK16: ) neyse en son gene böyle dediğinde bende -benim gençkızken 46 kiloykende böyleydi popom dışa doğru çıkık kalkık hem sen laf ediyon ama OĞLUN BAYILIYO BU POPOYA dedim kadın kızardı bozardı :KK17: :KK52::KK52::KK52:

Görmedim kuzum hemen cevaplayayım:KK76:

:-Haftanın 6 günümü yapıyorsun?.. Bu vucuduna zaraalı çook zararlı hemen az yersen göğüslerinden kulağına kadar erir küçülürsün:KK20:

2: Halal yarım saat sonra yapsam mı diyor , zaten haftanın 6 günü yapıyorsun o yarım saatti yapmasan da olur ama illaki yapıcam diyorsan olur yarım saat birşey yeme ama..

Bak en azından haftada 4 gün yap:KK22:

:- O çizgi bende yeni yeni çıkmaya başladıi buda karnınızın eridikçe karın egzersizleri çalıştıkça çıkıcaktın iki ayrı sağ saol kas çizgisi onlar :KK12::KK12:

Ne bileyim canım ya bir aydır yapıyorum ne kıloda azalma var ne göbekte erıme :KK43: bıraz sıkılastı o kadar

oooohhhooo herkesler uykudaaa bu saate kadar uyunur mu yafrularrr kalkın iki hareket edin:)

X