Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
KUZUMM yeni nick hayırlı olsun. bana füze yi çağrıştırıyor fızzzzzzzzzzzzz fızzzzzzzz oradan oraya seri hareketler :KK1::KK1::KK1: geçmişe bakmak ölüm bunu biliyorsun değil mi. çeneniz durmuyor ki iki dakikada sayfalar doluyor hemen (bende dahilim tabi buna :KK22::KK22::KK22:)

kedim yavruuum bekliyorum atacağın videoyu taş göbeklim..

:- Gönderdim kuzumm:KK17:

KUZUMM yeni nick hayırlı olsun. bana füze yi çağrıştırıyor fızzzzzzzzzzzzz fızzzzzzzz oradan oraya seri hareketler :KK1::KK1::KK1: geçmişe bakmak ölüm bunu biliyorsun değil mi. çeneniz durmuyor ki iki dakikada sayfalar doluyor hemen (bende dahilim tabi buna :KK22::KK22::KK22:)

kedim yavruuum bekliyorum atacağın videoyu taş göbeklim..

Ay teşekkür ederim canım, 3 seçenek sundum bu kabul edilmiş. Dizzy için iyiliği ve kötülüğü içinde bulunduran melek demişler bir sitede. Ne kadar doğru bilemiyorum tabii ama hoşuma gitti. :))
Valla öyle ya, bir bakıyorum sayfalar uçmuş gitmiş. :)
Bu arada sana bir mesaj attım canım bakarsan sevinirim. :KK16:

her yerlerım agrıyor yaa :KK43: Kedicim sana birkaç şey sormak istiyorum.

1. Sen hep ara verin diyorsun ama itiraf edeyim ben sadece pazar günleri ara veriyorum. Zararlı biliyorum sevgilimde sporla çok haşır neşir oda söylüyo sürekli ama duramıyorummm :9 neyse ben yaklasık 1,5 saatlik yayınladığın hareketlerden videolardan oluşan bir porgram yaptım kendime haftada 3 farklı program ama o programa 1,5 saate yani dayanamıyorum 1 saatten sonra pil duruyor kalan 30 dakıkayı bıkac saat sonra yapsam nasıl olur sence ??

2. resimdeki göbüşteki çizgiler varya ben onlara bayılıyorrrummm onları yapmak için ne yapmalı ne etmeli sencee ?

çok mersi hayatım:KK52::KK52:

Kedicim benim sorumu görmemişsin sanırım :)) bir cevap isterimmmm :)

Kedicim benim sorumu görmemişsin sanırım :)) bir cevap isterimmmm :)
Görmedim kuzum hemen cevaplayayım:KK76:

:-Haftanın 6 günümü yapıyorsun?.. Bu vucuduna zaraalı çook zararlı hemen az yersen göğüslerinden kulağına kadar erir küçülürsün:KK20:

2: Halal yarım saat sonra yapsam mı diyor , zaten haftanın 6 günü yapıyorsun o yarım saatti yapmasan da olur ama illaki yapıcam diyorsan olur yarım saat birşey yeme ama..

Bak en azından haftada 4 gün yap:KK22:

:- O çizgi bende yeni yeni çıkmaya başladıi buda karnınızın eridikçe karın egzersizleri çalıştıkça çıkıcaktın iki ayrı sağ saol kas çizgisi onlar :KK12::KK12:

Ay teşekkür ederim canım, 3 seçenek sundum bu kabul edilmiş. Dizzy için iyiliği ve kötülüğü içinde bulunduran melek demişler bir sitede. Ne kadar doğru bilemiyorum tabii ama hoşuma gitti. :))
Valla öyle ya, bir bakıyorum sayfalar uçmuş gitmiş. :)
Bu arada sana bir mesaj attım canım bakarsan sevinirim. :KK16:

sevgili kedi.. ikiniz arasında bir tercih yapmam gerekiyordu ben de fizzy i seçtim :KK60:
ya her 10 dk da yazabiliyoruz ya sinir oldum bekle bekle buradan cevaplayayım. :KK60:

diyet yaptım ama ben çok abur cubur düşkünüyüm onları yemedim karbodan kaçtım falan klasik şeyler işte..

kedi bu video ne anacım izlerken bacağıma kramp girdi resmen ya.. yaparken düşünemiyorum kendimi... bir de ne o öyle pazarlamacılar gibi 10 dakikan var mı günde diyorsun 20 dakikalık video yollamışsın.. :KK76::KK76::KK76::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

şu basenler gitsin bak duacın olurum.. :KK24::KK24::KK24::KK24: serenad yaparım sana...

ya şaka gibi cidden exxi... ben motive olamıyorum bacım sadece pazar dinleniyor. helal olsun sana (kesinlikle kıskanmıyorum :KK1::KK1::KK1::KK1:)

sevgili kedi.. ikiniz arasında bir tercih yapmam gerekiyordu ben de fizzy i seçtim :KK60:
ya her 10 dk da yazabiliyoruz ya sinir oldum bekle bekle buradan cevaplayayım. :KK60:

diyet yaptım ama ben çok abur cubur düşkünüyüm onları yemedim karbodan kaçtım falan klasik şeyler işte..

kedi bu video ne anacım izlerken bacağıma kramp girdi resmen ya.. yaparken düşünemiyorum kendimi... bir de ne o öyle pazarlamacılar gibi 10 dakikan var mı günde diyorsun 20 dakikalık video yollamışsın.. :KK76::KK76::KK76::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

şu basenler gitsin bak duacın olurum.. :KK24::KK24::KK24::KK24: serenad yaparım sana...

ya şaka gibi cidden exxi... ben motive olamıyorum bacım sadece pazar dinleniyor. helal olsun sana (kesinlikle kıskanmıyorum :KK1::KK1::KK1::KK1:)
:KK24::KK24:

Kramp grmez çok zevkli vallaha siz bilirsin ben arkadaşlara da söyledim ben 96 cm basenlerimi bununla erittim. şuan 91 cm:KK16:

:KK55::KK55: :122: :122:

Merhabaa :) bende pazartesi günü diyete başladım. aynı zmanda sporda yapıyorum şuanlık 2 kg gitti :)
basen ve göbek eritmek istiyorumm birazcıkta kalça şekillensin :)
videoyu rica etsem tekrar paylaşabilir misin.
şimdiden teşekkürler

Kramp grmez çok zevkli vallaha siz bilirsin ben arkadaşlara da söyledim ben 96 cm basenlerimi bununla erittim. şuan 91 cm:KK16:

Deli misin sen... tabiki yapacağım. hem senden bana basen hareketi at diyeyim sonra da yok ben yapmayayım diyeyim. :KK52::KK52: takılıyorum ben sana :KK19::KK19::KK19::KK19:

Tabi canım hangi programa yazalım senide . Ne istiyorsun?

Boyun kaç kilon sıkılaşma yada zayıflamak mı istiyorsun anlat yavrucuğum sen :KK1:

Zayıflamak ve sıkılaşmak istiyorum canım. Yani sarkmadan kilo vermek istiyorum.
Squatı bir haftadır yapıyordum ben, kendi kendime evde inanki faydasını hemen belli etti. Burada da programı görünce çok sevindim. Şimdi anca boşta kaldım, konuyu güzelce inceleyeceğim. İlk sayfa çok detaylı, yeniden bakacağım şimdi. :)

Deli misin sen... tabiki yapacağım. hem senden bana basen hareketi at diyeyim sonra da yok ben yapmayayım diyeyim. :KK52::KK52: takılıyorum ben sana :KK19::KK19::KK19::KK19:

Ay darısı başıma artık, yeter vallahi gitsin şu kilolar ya. :KK43:

Tatlım bu bahsettiğin Mari Winsor değil mi? Ben de yapacağım onu. İnşallah artık eriyecek şunlar.. Çok inatçı çıktı benim basenler,bacaklar. :KK9:

Kızlar bir ay sonra koca paket cips yedim çok pişmanım :KK14:
:KK22::KK22:
Merhabaa :) bende pazartesi günü diyete başladım. aynı zmanda sporda yapıyorum şuanlık 2 kg gitti :)
basen ve göbek eritmek istiyorumm birazcıkta kalça şekillensin :)
videoyu rica etsem tekrar paylaşabilir misin.
şimdiden teşekkürler

Hoşgeldin.
Video tek tek paylaşmıyorum tatlım programlarımız var oralara kayıt edebilirim seni? zayıflarken sıkılaşmaya sayfa 317 dede programalra göre hareketler var:KK3:

Zayıflamak ve sıkılaşmak istiyorum canım. Yani sarkmadan kilo vermek istiyorum.
Squatı bir haftadır yapıyordum ben, kendi kendime evde inanki faydasını hemen belli etti. Burada da programı görünce çok sevindim. Şimdi anca boşta kaldım, konuyu güzelce inceleyeceğim. İlk sayfa çok detaylı, yeniden bakacağım şimdi. :)
1.yazımın en üstte link var orda tatlım:KK14:

Seni biz zayıflarken sıkılaşma programına alalım:nazar:

kızlar ben 2 kilo vermek istiyorum.popomda selülitim var kilo verince gider diye düşünüyorum.aynı zamanda da squatsa başladım.önce kilo verip öylemi squats yapayım yoksa ikisi birlikte olur mu?

:KK22::KK22:

Hoşgeldin.
Video tek tek paylaşmıyorum tatlım programlarımız var oralara kayıt edebilirim seni? zayıflarken sıkılaşmaya sayfa 317 dede programalra göre hareketler var:KK3:

1.yazımın en üstte link var orda tatlım:KK14:

Seni biz zayıflarken sıkılaşma programına alalım:nazar:

Hepsini inceledim Kediciğim, hangi programa alacaksan kabul, sana teslim ettim kendimi. :KK1:

Son düzenleme:
kızlar ben 2 kilo vermek istiyorum.popomda selülitim var kilo verince gider diye düşünüyorum.aynı zamanda da squatsa başladım.önce kilo verip öylemi squats yapayım yoksa ikisi birlikte olur mu?
Kuzum hoşgelldiiin :KK1:

2.cisi fotodaki sensen çook güzelsin ben seni görüyordum ama ara ay en güzel beyaz tenli kesinde balık etlisin bayılıyorum sizin gibilere baylıyoruuumm :) :KK16::KK16:

Yo hem istersen burdaki videolardan yap hemde squatsı yap :KK12:

Alalımm mı senide programın birine :KK6:

Hepsini inceledim Kediciğim, hangi programa alacaksan kabul, sana teslim ettim kendimi. :KK1:
hhaha ozman süper seni BÖLGESEL SIKILAŞMAYA ALALIM KUZUM ZATEN AÇIKLADIM ANLADIN SANIRIM HAFTA KAÇ GÜN NASIL YAPACAĞINI:KK1:

yazıyorum şimdi ismini listeye

Kuzum hoşgelldiiin :KK1:

2.cisi fotodaki sensen çook güzelsin ben seni görüyordum ama ara ay en güzel beyaz tenli kesinde balık etlisin bayılıyorum sizin gibilere baylıyoruuumm :) :KK16::KK16:

Yo hem istersen burdaki videolardan yap hemde squatsı yap :KK12:

Alalımm mı senide programın birine :KK6:

hhaha ozman süper seni BÖLGESEL SIKILAŞMAYA ALALIM KUZUM ZATEN AÇIKLADIM ANLADIN SANIRIM HAFTA KAÇ GÜN NASIL YAPACAĞINI:KK1:

yazıyorum şimdi ismini listeye

Anladım canım, yazabilirsin. :KK16:
Teşekkür ederim.
:KK42:

Hoşbuldum canım. :)
şimdi ilk sayfanı detaylı bir şekilde inceledim.paylaşımların çok güzel. beni de programlarına eklersen sevinirim :)

Bugün dinlenme günümdü, çok yorgunum çünkü... Spor yapamadım.:KK31:
Kedicim evet aynalar yasak, fark olsa bile anlayamıycam bu kadar çok bakmaya :KK1::KK1:
O son videodaki son hareketi ben de yapamıyorum pek ama dün ben de nefesin önemini farkettim, gerçekten hep tutuyormuşum nefesimi.
1. videodaki o diz çökme hareketini ben de yapmıyorum. Dizim çok ağrıyor yapınca. Onun yerine şç bacak kasları çalışsın diye bacağı yandan açıyorum.

Ve Tiffaniy bacıma bayılıyorum, o simit bölgesi için olan video favorim:KK34:

Son düzenleme:
X