Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Arkadaşlar egzersiz yapıyorsunuz, yağ yakıyorsunuz yerini kaslar alıyor. Daha önce koydum fotoğrafını. Bir kilo yağ ile bir kilo kasın kapladığı yer aynı değil. Tabiki küçülme olacak. Ama squatsın asıl işlevi popoyu kaldırmak, bombe vermek.

Haksız mıyım kedicim? Bu arada Dizzy ismi kabul edilmiş. :)

mytinywood oldu Dizzy :)

Arkadaşlar egzersiz yapıyorsunuz, yağ yakıyorsunuz yerini kaslar alıyor. Daha önce koydum fotoğrafını. Bir kilo yağ ile bir kilo kasın kapladığı yer aynı değil. Tabiki küçülme olacak. Ama squatsın asıl işlevi popoyu kaldırmak, bombe vermek.

Haksız mıyım kedicim? Bu arada Dizzy ismi kabul edilmiş. :)

mytinywood oldu Dizzy :)
Wowww dizzyy hoşgeldin anacım:KK9: Beğendim ismini hayırlı olsun hadi bakım:KK55: Kessinliklede öylede anlatamıyorum ki her sayfda yazıyorum ama :KK31:

kediii geldim ben okuldan.
bugün kahvaltı ve öğle yemeği yapamadım.
çok az yedim yani sonra burgere gittim ama yedim de yedim :KK17::KK17::KK17:
benim bacağım bir cm daha incelmiş, bel yine olduğu gibi duruyor :KK47:
ben eski squatsa geçsem mi diyorum çünkü bunu daha kolay yapıyorum hani diğeri benim için daha zordu,
bi de bunu yaparken sağ ve sol tarafım arasındaki dengeyi tutturamıyorum sol daha çok çalışıyo.
bi taraf sarkık bi taraf taş gibi olmasın çok komik olurum :KK53::KK53::KK53:

:- Olsun arada olur kaçamak afiyet şeker olsun kuzuma:13:

:- Kuzum sen benim zenci hatunu yapıyormuusn ? onu denesene beline?

[video=youtube;r_J8btnIEKQ]http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ[/video]

saftirik herif ya :KK57::KK57:

kediii geldim ben okuldan.
bugün kahvaltı ve öğle yemeği yapamadım.
çok az yedim yani sonra burgere gittim ama yedim de yedim :KK17::KK17::KK17:
benim bacağım bir cm daha incelmiş, bel yine olduğu gibi duruyor :KK47:
ben eski squatsa geçsem mi diyorum çünkü bunu daha kolay yapıyorum hani diğeri benim için daha zordu,
bi de bunu yaparken sağ ve sol tarafım arasındaki dengeyi tutturamıyorum sol daha çok çalışıyo.
bi taraf sarkık bi taraf taş gibi olmasın çok komik olurum :KK53::KK53::KK53:

len o kadar uğraşıyorum benim bacaklar olduğu gibi duruyor. :)
başlarım böyle bünyeye. :KK9:
ben de 4'e kadar bir şey yemedim yine, 4'ten sonra mantarlı tavuklu krep ve waffle yedim. :26:
beba söylemişken araya sıkıştırayım dedim. :KK9:

Wowww dizzyy hoşgeldin anacım:KK9: Beğendim ismini hayırlı olsun hadi bakım:KK55: Kessinliklede öylede anlatamıyorum ki her sayfda yazıyorum ama :KK31:

Göremiyorlardır kuzum, ben de bir geliyorum sayfalarca konuşulmuş. Bazen üşeniyorum tek tek okumaya valla. :KK9:
Sen çok uğraşıyorsun bizim için, isteyen işine geleni yapsın artık boşver.
Ben de gideyim günlük sporumu yapayım. Şu hatunu deniyeyim. 4 cm gittikten sonra sabitlendi yine bel ölçüm. :KK43:

tumblr_ml1unnOoGn1rzzbxvo1_400.png

yok tatlım yapmıyordum ben başlayayım buna yaa :KK76:
yeter artık yani inceldikçe inceliyo bacaklar bel olduğu gibi duruyo gıcık oluyorum. :KK47:

tumblr_ml1tqxGqaX1rzzbxvo1_500.jpg
<

Düşünün soldaki kola burger patates 1000 kalori nerdeyse

Sağdaki kocaaa bir kase meyve tost ve suyunuz sadece 300 kalori:KK56:

Bu konu çok güzel, çok verimli olmuşa benziyor. İnceleyeceğim. :)
Selam bu arada herkese, iyi akşamlar. :)

kedim bebem verdiğin cevaplar için müteşekkirim...

evet o inip kalkmalı hareket resmen dizlerime biniyor. onun yerine alternatif istiyorum senden... özellikle basen için ne yapabilirim?

bir de totoyu sormuşsun evet totom küçülsün istiyorum..

:KK3::KK3::KK3::KK3:

kedim bebem verdiğin cevaplar için müteşekkirim...

evet o inip kalkmalı hareket resmen dizlerime biniyor. onun yerine alternatif istiyorum senden... özellikle basen için ne yapabilirim?

bir de totoyu sormuşsun evet totom küçülsün istiyorum..

:KK3::KK3::KK3::KK3:

Canım kedi dün kendisinin daha önce yaptığı basen için etkili videoyu paylaşmıştı, önceki sayfalara bir bak istersen. Mari Winsor'un egzersizleri. :) Baya fayda gördüm demişti.

:- kızlar her an her dakika yazın ben dizi izlerim ama onlineyim , pasif olsamda görürüm sorularınızı:KK54::122:

Bu konu çok güzel, çok verimli olmuşa benziyor. İnceleyeceğim. :)
Selam bu arada herkese, iyi akşamlar. :)
:) Hoşgeldin kuzuumm :KK3:

evet 1.ayımız olduama 400 sayfa dolusu konuştuk önerilerde bulunduk:KK55:

Senide bekliyoruz aramıza.

Annem o hareket hariç bütüün videoyu yap sonra sana bir video atayı onuda yap 10 dakika vaktin olur değilmi:KK12:

Toton küçülsün istiyorsa zorlanmadan squats yapabilirsin:KK54::KK54:

Bu akşamki egzersizlerimi de yaptım, duşumu aldım, geldim buraya çene çalmaya. :KK9:
Mis gibi oldum, öyle de hissediyorum spor yaptıkça. :))

:- kızlar her an her dakika yazın ben dizi izlerim ama onlineyim , pasif olsamda görürüm sorularınızı:KK54::122:

:) Hoşgeldin kuzuumm :KK3:

evet 1.ayımız olduama 400 sayfa dolusu konuştuk önerilerde bulunduk:KK55:

Senide bekliyoruz aramıza.

Annem o hareket hariç bütüün videoyu yap sonra sana bir video atayı onuda yap 10 dakika vaktin olur değilmi:KK12:

Toton küçülsün istiyorsa zorlanmadan squats yapabilirsin:KK54::KK54:

Hoşbuldum canım. :)
Önerilere baktım çok faydalı buldum, yarın bende başlayacağım. :KK9:

Ben 105 squata geldim düzenli yapıyorum ilk üç gün yürümede bile çok zorlandım. Acı olmaması ilginç. Yaparken ayna karşısında ol daha doğru yapabilirsin. Ve aşağı inerken poponu geriye doğru ittir. Poponun gerildiğini hissetmen lazım.Kedinin yüklediği hareketli resim var sayfa 54te ben o kadını açıyorum her seferinde onunla sayıyorum. Nefes alışverişime dikkat edyorum ve toplamda 15 dk falan sürüyor. Hareketli müzik açıyorum bir de ooohh:KK64:

15 dakika cok uzun geldi bana benim 5.dakikada bitiyor benmi cok hızlı yapıyorum acaba :S normal hızda yapıyorum gerçi sizlerin kac dakika suruyor kızlar ? ben kafama göre yaptıgım icin suan 150 yapıyorum

Canım kedi dün kendisinin daha önce yaptığı basen için etkili videoyu paylaşmıştı, önceki sayfalara bir bak istersen. Mari Winsor'un egzersizleri. :) Baya fayda gördüm demişti.

KUZUMM yeni nick hayırlı olsun. bana füze yi çağrıştırıyor fızzzzzzzzzzzzz fızzzzzzzz oradan oraya seri hareketler :KK1::KK1::KK1: geçmişe bakmak ölüm bunu biliyorsun değil mi. çeneniz durmuyor ki iki dakikada sayfalar doluyor hemen (bende dahilim tabi buna :KK22::KK22::KK22:)

kedim yavruuum bekliyorum atacağın videoyu taş göbeklim..

X