Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
tumblr_mkv6srvXFi1snokxbo1_500.jpg

Top yoksa aynı hareketi topsuz yerde yapın:122:

Bende kemikliyim çokta seviyorum kemiksizler, çok düz sopa gibi duruyor

Dimii giyinip gidiyorum hemen :122:

Yok artık salla kzıım na 150 kiloluk kadın bikiniyle giriyor, yaşlı karılar bikini giyiyor, Seninde var benimde var Salla sıkı ol yeteeeeeeerrrr :122: had yidimmm hepinizii gidim azcık yürüyim geleyiim D: çok şiştim

ya aslında benim etlerim normaldede sıkıdır kimse inanmaz 63 olduguma :KK53: benim bir popo var birde oturunca çok göbeğim çıkıyor zaten arkadaşın inadına bu spora başladım :KK19:

ya kızlar ben yemeği acayip çok yedim. :26:

burda yürüyüş yapacak yerde yok. Zaten her tarafım ağrıyor :KK25: evde bunu nasıl yakabilirim acaba ?:44:

Merhaba kızlar:KK3:
ben kollarımı sıkılaştırmak istiyorum hangi egzersizleri önerirsiniz bana :26:

havaya yumruk at canım, kas yapmak istemiyorsan birşeye vurma veya ağırlık kullanma :KK34:
istersen çapraz bi şekilde yukarı doğru da yapabilirsin, yukarı doğru daha iyi hatta.

stillex iyilik canım sen ne yapıyorsun?

Son düzenleme:
Belimi ölçmek istiyorum ama 2 haftada bir değişim beklemiyorum.Ama bir santim olsada inceldiyse çok sevinceğim :KK6:

Kuzum hoşgeldiiiinn:13:

Ben sana birincisi şınav çekmeni öneririm acayip göğüs ve kol sıkılaştırıyor.şuu şekilde<

1_111244061750fd0df96a22a.png
2_143940504950fd0e1f702b3.png

sinav_cekmek.jpg
>>>> Bunlarda çalışan kasların<.

havaya yumruk at canım, kas yapmak istemiyorsan birşeye vurma veya ağırlık kullanma :KK34:
istersen çapraz bi şekilde yukarı doğru da yapabilirsin, yukarı doğru daha iyi hatta.

stillex iyilik canım sen ne yapıyorsun?

Tamam hayatım deneyeceğim.
teşekkür ederim,bundan böyle takipteyim bu topici :)

X