Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
hayırlı olsun kediii... nick değişmiş pro olmuşsun:KK1:

kuzum sen şimdi benim 1.sayfada gruplandırdığım ZAYIFLARKEN SIKILAŞMA PROGRAMINDASIN. 1.sayfadaki ilk yazımı okursan orda detaylı detaylı ne nerde nasıl yazdım linklerle birlikte.

Pazartesi program içeriği güncellenecektir.:KK16::KK12:

kediciğim linkteki programı yapıyorum 3-4 gun oluyor başlayalı devam etmelimiyim ne yapsam bilemedim Leg Slimming Pilates Butt and Thigh Workout - 32 Minute Free Online Pilates Class, Fitness Blender - YouTube

sevgili kedi ve diğer ark.lar hariasınız.sayenizde severek spor yapıyorum.squats ı szin kadar fazla yapamıyorum 80-100 yapabiliyorum şimdilik.kardiyo ve popo bacak hareketlerini yapıyorum kedi arkadaşımızın verdiği.artık ayva göbek hareketine de başlıycam.sporu sayenizde bıkmadan düzenli yapıyorum,bazen 30 dk bazen 60 dk.ama yapıyorum sonuçta ve resimler fazlaca motive ediyor.herkese teşekkurlerrrr:KK19:
Rica ederim kuzum ben gerçekten çok seviniyorum siz yapınca değişiklik görünce çooooookkk mutlu oluyorumm :103:
hayırlı olsun kediii... nick değişmiş pro olmuşsun:KK1:
Saol kuzum :KK19:
kediciğim linkteki programı yapıyorum 3-4 gun oluyor başlayalı devam etmelimiyim ne yapsam bilemedim Leg Slimming Pilates Butt and Thigh Workout - 32 Minute Free Online Pilates Class, Fitness Blender - YouTube
Buda güzel kzuum bende yapıyrum ara ara bunu yap buda güzel bir video :KK8:

seni öylece gönderemem kusura bakma canım :)) önce ne zamandır spor yaptığını öğreneyim sonra da spor olarak ne yaptığını. :p bravo ya benim belim inceliyo bacak ve popo sabit ://

:KK9:hehe 14 gündür yapıyorum ama 2 gün gibi problemli oldu içinde restlerde var boş günlerim :KK31: squats yapıyorum başta gözüktüğü gibi gün gün ilerlemeli

Bu hareketten yapıyorum sağ bacak 15 sol bacak 15 bazen daha fazla bazen daha az bu düzensiz :KK50:

Birde bunu yapıyorum 15lik setler halinde :KK16:

tumblr_mkfn5c3GIj1s8a2kio1_500.jpg
BUNALR SİZİN YAĞLARINI İSTERSENİZ YEMEĞE DEVAM EDİN :KK14:

istemiyoruz o yaglari.... kedicim ben de resimleri senin gibi tam boyutda yuklemek istiyorum ama nasil yapicam yardimci olurmusun?

X