- 1 Aralık 2010
- 723
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin Tatlım seni zayıflarken sıkılaşma porgramına yazalım kuzucuğum hemen görürsün etkisini..
Eki Görüntüle 671893 kizlar boyle karin hic sevmiyorum duz olsuna ama boyle diyil
kuzum sen şimdi benim 1.sayfada gruplandırdığım ZAYIFLARKEN SIKILAŞMA PROGRAMINDASIN. 1.sayfadaki ilk yazımı okursan orda detaylı detaylı ne nerde nasıl yazdım linklerle birlikte.kediiciğim ben nerdeyim şimdi bi detaylı sorsam sana olar demi
2 bacağımda(üst bacak) spor öncesi ölçtüğümde 55 ti. :26: ama kızlarr bu size herhaldeeeeee örnekkk teşvik olur sağ bacak 51e düşmüş solda 52 ye. Tam tersi de olabilir sağ sol anlamında. orantılı gitmemişler ama sonuçta kurtuluyorum şaka gibi sanki hep benimle böyle kalacak gibiydilerrr
Nasıl sevindim yeaa hiihih popiş durduğu gibi duruyor fakat oda gideceeek odaaa gideceeeekkkk
Girip konuşmayı, yazdıklarınızı okumayı, laf atmayı falan çok istiyorum ama okulum başladı tekrardan.
Daha önümde zorlu sınavlarım olacak o yüzden herkese bol zayıflamalı fitli günlerrrrr
aynen yaaaa...nasılsınız ne yapıyorsunuz hanımlar
spora pazartesi başlayacağım ben ama bugün yürüdüm biraz, yememe içmeme dikkat ediyorum. gelip resimlere bakıyorum gidip aynaya bakıyorum
aynen yaaaa...
yahu oluruz o kızlar gibi umarım