Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
merhaba kızlar bende evde spor yapıyorum düzenli olarak pilates ve fitness hareketleri... en son olarak twister ve ayak ağırlığı aldım bakalım hareketimiz daha da artıracak bu şekilde..

$58dcbffb8bebc24de4099728891d504d.jpg kizlar boyle karin hic sevmiyorum duz olsuna ama boyle diyil

kediiciğim ben nerdeyim şimdi bi detaylı sorsam sana olar demi
kuzum sen şimdi benim 1.sayfada gruplandırdığım ZAYIFLARKEN SIKILAŞMA PROGRAMINDASIN. 1.sayfadaki ilk yazımı okursan orda detaylı detaylı ne nerde nasıl yazdım linklerle birlikte.

Pazartesi program içeriği güncellenecektir.:KK16::KK12:

2 bacağımda(üst bacak) spor öncesi ölçtüğümde 55 ti. :26: ama kızlarr bu size herhaldeeeeee örnekkk teşvik olur sağ bacak 51e düşmüş solda 52 ye. Tam tersi de olabilir sağ sol anlamında. :KK53: orantılı gitmemişler ama sonuçta kurtuluyorum şaka gibi sanki hep benimle böyle kalacak gibiydilerrr :KK52::KK52:
Nasıl sevindim yeaa hiihih popiş durduğu gibi duruyor fakat :KK53:oda gideceeek odaaa gideceeeekkkk :21::21::21:
Girip konuşmayı, yazdıklarınızı okumayı, laf atmayı falan çok istiyorum ama okulum başladı tekrardan.
Daha önümde zorlu sınavlarım olacak o yüzden herkese bol zayıflamalı fitli günlerrrrr :nazar::KK16::KK16::KK16::KK16:

seni öylece gönderemem kusura bakma canım :)) önce ne zamandır spor yaptığını öğreneyim sonra da spor olarak ne yaptığını. :p bravo ya benim belim inceliyo bacak ve popo sabit ://

nasılsınız ne yapıyorsunuz hanımlar :KK3:
spora pazartesi başlayacağım ben ama bugün yürüdüm biraz, yememe içmeme dikkat ediyorum. gelip resimlere bakıyorum gidip aynaya bakıyorum :KK9::KK9:

sevgili kedi ve diğer ark.lar hariasınız.sayenizde severek spor yapıyorum.squats ı szin kadar fazla yapamıyorum 80-100 yapabiliyorum şimdilik.kardiyo ve popo bacak hareketlerini yapıyorum kedi arkadaşımızın verdiği.artık ayva göbek hareketine de başlıycam.sporu sayenizde bıkmadan düzenli yapıyorum,bazen 30 dk bazen 60 dk.ama yapıyorum sonuçta ve resimler fazlaca motive ediyor.herkese teşekkurlerrrr:KK19:

X