Popo aramda kararma ve acı yardım edin

los1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
21
2
25
Gerçekten sinirlerim aşırı bozuldu. Yazdan beri hem vajinal sıkıntı hemde popo aramda bir ağrı yaşıyorum. İki kere cildiyeye gittim. Kremlerin de çok işe yaradığını düşünmüyorum. Popo aramda renk değişimi koyulaşma ve kesik gibi bir ağrı var. Pişik gibi kırmızı falan değil. Sudo krem bile kullandım. Her ne olduysa asla geçmiyor. Aynı şekilde vajinal problemim de geçmiyor. Gerçekten çok yıprandım öyle hissediyorum. Eşimle de birlikte olamıyoruz bu süreçte vajinam gerçekten tahriş olmuş durumda. Artık kendimi çok kötü hissediyorum. Lütfen yaşayanlar bana yardımcı olsun. Hiç popoda kararma acı yaşayan oldu mu
Vajinal bu derece sıkıntıya düşen oldu mu nolur yardım edin

popo bilmiyorum da kadın doğuma gittiniz mı vajinada ki tahriş için? neden olur bilmiyorum ama aklıma ters ilişki geldi, yaşadınız mı ters ilişki?

popo bilmiyorum da kadın doğuma gittiniz mı vajinada ki tahriş için? neden olur bilmiyorum ama aklıma ters ilişki geldi, yaşadınız mı ters ilişki?
Yok hayır ters ilişki hiç yaşamadım . Kaç defa gittim kadın doğuma iyi doktorlara hatta

Poponuzda kesik gibi acı yırtıktan olabilir. Vajinanız da muhtemelen enfeksiyondan kaynaklı. Vajinal fitil iyi gelir, doktorunuza yazdırın. Gerekirse antibiyotik yazıyor doktorlar. Bu kadar kafaya takmayın. İlaçları kullanırken ilişki yaşamayın. Tedaviyle birlikte toparlarsınız birkaç güne.

Poponuzda kesik gibi acı yırtıktan olabilir. Vajinanız da muhtemelen enfeksiyondan kaynaklı. Vajinal fitil iyi gelir, doktorunuza yazdırın. Gerekirse antibiyotik yazıyor doktorlar. Bu kadar kafaya takmayın. İlaçları kullanırken ilişki yaşamayın. Tedaviyle birlikte toparlarsınız birkaç güne.

Hayır kaç kere fitil ilaç kullandım kremler bence artık vajinayı yaktı. Popoma cildiye yırtık değil sinirlerle alakalı diyor ama dediğim gibi yırtık olsa kızarırdı bence benimki koyu renk oldu

Hayır kaç kere fitil ilaç kullandım kremler bence artık vajinayı yaktı. Popoma cildiye yırtık değil sinirlerle alakalı diyor ama dediğim gibi yırtık olsa kızarırdı bence benimki koyu renk oldu

O zaman iyi bir doktora gidin, buradan sonuç alamazsınız geçmiş olsun.

Yedikleriniz mi dokunuyor acaba? Yediklerinize dikkat edip bağışıklığınızı güçlendirseniz belki çözüm olabilir. Başka bir doktora da görünseniz belki bir çözüm bulunur.

Yedikleriniz mi dokunuyor acaba? Yediklerinize dikkat edip bağışıklığınızı güçlendirseniz belki çözüm olabilir. Başka bir doktora da görünseniz belki bir çözüm bulunur.
Artık doktora verecek param kalmadı cildiyeye devlete gittim iki kez ama özelde en ucuzu 2500 diyor kaç defa kadın doğuma gittim özele gerçekten hem maddi hem manevi artık çöktüm ağlayacam ya ben

Geçene kadar hemoroid yastiklari var onlardan alsaniz belki faydasi olur veya ped tarsi bantlar var takin o kisma baski olmasin çok fazla
Zaten pamuklu iç çamaşırı kullanıyorum hem vajinal durumdan hem bundan zaten acıdan sürekli dikkatli oturup kalkıyorum

Artık doktora verecek param kalmadı cildiyeye devlete gittim iki kez ama özelde en ucuzu 2500 diyor kaç defa kadın doğuma gittim özele gerçekten hem maddi hem manevi artık çöktüm ağlayacam ya ben
Neden ozele gidiyorsun peki

nasil bir agri yanma gibimi?

X