canım üstü korniş yeri nasıl
çok hoş güle güle kullansın
çok begendim ellerine sağlık ..üst kısmının resmini cekermiisn..bende ip perde almak istyordum ama cok pahalı ..boyle birsey yapabilirim..çok iyi fikir..
sakallı iptende aynı modeli yapmışlardı... ama buda hoş durmuş Eelerinize sağlık :))
çok güzel olmuş..
güle güle kullansın..
vaaaay demeeeet sen harikasıııınnn..süper olmuş yaaa.bende bu ipten bataniye yapıyodum OLMAYAN çocuğua:))ama şimdi bunuda deniyeceeem süpeeeeer..ellerine sağılk vallaa:))
bu ıpın adı ne alırken ne dıye alıcaz renklerı varmıkı acaba
ben de kapı süsü yapıcam bitirince foto çekip koyarım.
ben bugun basladım yapmaya çok guzel oluyorlar yanlız ust tarafını ben sakallı ıpten öruyorum
aaaaa demeeeet doğruyaaa:))))))))))evet senden gördüüm battaniyeee:)))valla bak nekadar hamartasıın maşallaaah..
ben gördüm sana sordum ama sen cavap yazmayı bayağı gecikincee (malum baksana nelerle uğraşıyomuşsuuuun)):))) sonra koşturdum yüncüye ,oda bize öyle komik öğretikii ağ şeklinde oldu bende hiç anlamam ya bu işten dedim aceba ipi iki kez dolasanız olurmu,bayanda bi olmaz diyo bide deniyoo ve sonuç OLMUŞTUU.süper aynı renkte benimkiside bulursam fuşya renginide yapıcam simli..tekrar ellerine sağlık:))
Çok güzel olmuş yaa gerçekten.
ellerine sağlık çok güzel duruyor
Çok hoş ve orjinal duruyor ...
Yapanın ellerineee sağlıkk.
ay çok hoş olmuş...çok değişik olmuş...yapanın ellerine sağlıkalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
canım harika olmuş yalnız yıkanınca nasıl aynı kalıyormu birde yumak halinde değilmi bu ipler ne kadar gidiyor İYİ GÜNLERDE KULLAN
harika olmuş canım renk uyumuda çok güzel ellerine sağlıkka.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?