Ponpon ipten tül ....

demett.

prens ve prenses annesi..
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
3.596
2
316
Sakarya
Eltimin çocukların odasına yaptığı tül kızlar ben çok beğendimhihoyyyt

gerçi henüz bitiremeden ip bitti bende yarım çektim ama bitince tekrar çekerim..

harika oldu gerçekten sizlerede fikir olsunkaydirigubbakcemile5

çok begendim ellerine sağlık ..üst kısmının resmini cekermiisn..bende ip perde almak istyordum ama cok pahalı ..boyle birsey yapabilirim..çok iyi fikir..

Son düzenleme:
sakallı iptende aynı modeli yapmışlardı... ama buda hoş durmuş Eelerinize sağlık :))

vaaaay demeeeet sen harikasıııınnn..süper olmuş yaaa.bende bu ipten bataniye yapıyodum OLMAYAN çocuğua:))ama şimdi bunuda deniyeceeem süpeeeeer..ellerine sağılk vallaa:))

canım üstü korniş yeri nasıl

çok hoş güle güle kullansın

çok begendim ellerine sağlık ..üst kısmının resmini cekermiisn..bende ip perde almak istyordum ama cok pahalı ..boyle birsey yapabilirim..çok iyi fikir..

sakallı iptende aynı modeli yapmışlardı... ama buda hoş durmuş Eelerinize sağlık :))

çok güzel olmuş..
güle güle kullansın..

vaaaay demeeeet sen harikasıııınnn..süper olmuş yaaa.bende bu ipten bataniye yapıyodum OLMAYAN çocuğua:))ama şimdi bunuda deniyeceeem süpeeeeer..ellerine sağılk vallaa:))

bu ıpın adı ne alırken ne dıye alıcaz renklerı varmıkı acaba

çok teşekkürler kızlarrŞeniz

rahatsızdım birkaçgündür giremedim...

tülün üst kısmı ince makrome iple kafes kafes örüldü istediğiniz en de örebilirsiniz.sonra bir kare atlayarak ipler takıldı. üst kısmada korniş düğmeleri takılıp asıldı. bu kadar.

ipin diğer adı da koza ip, her rengi var kızlar.

arnavutgüzeli o battaniyeyi bende görmüş olabilirmisin acaba hihoyyyt

Güzel Rabbim en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlere mis kokulu yavrular versin inşallah....

aaaaa demeeeet doğruyaaa:))))))))))evet senden gördüüm battaniyeee:)))valla bak nekadar hamartasıın maşallaaah..
ben gördüm sana sordum ama sen cavap yazmayı bayağı gecikincee (malum baksana nelerle uğraşıyomuşsuuuun)):))) sonra koşturdum yüncüye ,oda bize öyle komik öğretikii ağ şeklinde oldu bende hiç anlamam ya bu işten dedim aceba ipi iki kez dolasanız olurmu,bayanda bi olmaz diyo bide deniyoo ve sonuç OLMUŞTUU.süper aynı renkte benimkiside bulursam fuşya renginide yapıcam simli..tekrar ellerine sağlık:))

ay çok hoş olmuş...çok değişik olmuş...yapanın ellerine sağlıkalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ben de kapı süsü yapıcam bitirince foto çekip koyarım.

ben bugun basladım yapmaya çok guzel oluyorlar yanlız ust tarafını ben sakallı ıpten öruyorum

evet kızlar bitirdiğinizde bekliyoruz resimleri kolay gelsinkaydirigubbakcemile5

tatlım valla kusura bakma arada rahatsızlıklarım oldu geç girdiğim çok oldu kk ya o yüzden gecikmiştir cevabım Şeniz

kolay gelsin canım bitince ekle resmini a.s.

Çok güzel olmuş yaa gerçekten.

ellerine sağlık çok güzel duruyor

Çok hoş ve orjinal duruyor ...
Yapanın ellerineee sağlıkk.

ay çok hoş olmuş...çok değişik olmuş...yapanın ellerine sağlıkalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

teşekkürler kızlarrrrrŞeniz

canım harika olmuş yalnız yıkanınca nasıl aynı kalıyormu birde yumak halinde değilmi bu ipler ne kadar gidiyor ıYı GÜNLERDE KULLAN

canım harika olmuş yalnız yıkanınca nasıl aynı kalıyormu birde yumak halinde değilmi bu ipler ne kadar gidiyor İYİ GÜNLERDE KULLAN

teşekkürler canım valla uzunluğuna göre 7-8 yumak gitti...
ben battaniyesini yapıp yıkadım bu iplerin pofur pofur oldu hemde makinede hiçbişey olmadı perdeyi de bikaç yerinden bağlayığ birşeye sarıp atıyolarmış makineye bişey olmuyamuşa.s

harika olmuş canım renk uyumuda çok güzel ellerine sağlıkka.s.

teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…