• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ponpon ipten tül ....

ya arkadaşlar ben bu battaniyeyi çok beğerndim hatta bayıldım nasıl örülüyo bu kaçla başlanıyo varmı örülüşünü gösteren bi site acilen öğrenmem lazım çatlıycam ..lütfeeeeeennn....

ayy süper olmuş yahu çok beğendim emeğine sağlık bende mutfağıma yapabilirim bu tülden

perde süper olmuş hele o battaniyeye fena halde bittim ben ellerine sağlık canım:nazar::nazar:

ya arkadaşlar ben bu battaniyeyi çok beğerndim hatta bayıldım nasıl örülüyo bu kaçla başlanıyo varmı örülüşünü gösteren bi site acilen öğrenmem lazım çatlıycam ..lütfeeeeeennn....

koştum ipimi de aldım bekliyorum.....hihoyyyt

ayy süper olmuş yahu çok beğendim emeğine sağlık bende mutfağıma yapabilirim bu tülden

perde süper olmuş hele o battaniyeye fena halde bittim ben ellerine sağlık canım:nazar::nazar:

kızlar çok teşekkür ederim güzel sözlerinizeŞeniz
perde de battaniye de çok kolay herkes yapabilir...

battaniyenin yapılışı bu sayfada anlatılıyor hepinizi öpüyorum kolay gelsinŞeniz

http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/268309-prensesimin-karyolasi-dolabi-cicileri-9.html

bu prenses çok şanslı ya valla bi dükkan açılır bu kıyafetlerden.benim de olsa bebiş eminim en az senin kadar alışveriş yapardm çok hevesliyim çünkü...çok güzel şeyler var ben bi de mini mini iç çamaşırlaına bbayılıyorum.bi de bebekler için ilkler albümü diye bişey var çok hoşuma gidiyo ilk ayak izim ilk gülüşüm ilk fotoğrafım falan büyük bi albüm yapmışlar çok tatlı.canım bi de ben bebeğin zeka gelişimi için cd setleri var onları tavsiye ederim arama motoruna dahi bebek yazarsan çıkar.benim olursa eğer ilk alıcam şeylerden biri olacak.çocuk gelişimi öğretmeni olarak tavsiye ederim.bi de ilk 6 aydan itibaren bez kitaplar sesli kitaplar tavsiye ederim..

bu prenses çok şanslı ya valla bi dükkan açılır bu kıyafetlerden.benim de olsa bebiş eminim en az senin kadar alışveriş yapardm çok hevesliyim çünkü...çok güzel şeyler var ben bi de mini mini iç çamaşırlaına bbayılıyorum.bi de bebekler için ilkler albümü diye bişey var çok hoşuma gidiyo ilk ayak izim ilk gülüşüm ilk fotoğrafım falan büyük bi albüm yapmışlar çok tatlı.canım bi de ben bebeğin zeka gelişimi için cd setleri var onları tavsiye ederim arama motoruna dahi bebek yazarsan çıkar.benim olursa eğer ilk alıcam şeylerden biri olacak.çocuk gelişimi öğretmeni olarak tavsiye ederim.bi de ilk 6 aydan itibaren bez kitaplar sesli kitaplar tavsiye ederim..

canım çok teşekkür ederim Rabbim sanada sağlıklı bebişler nasib etsin inşallah ve her isteyene deŞeniz

o ilkler albümünden ben yapamam tatlım oğlum kıskanır yoksa onun zamanında bilmiyorduk yapmadık öyle bişey ..

şimdi kızıma yapsam heralde çok fena olarrrr-tatlicadiarzu-

diğer tavsiyelerini yapabilirim canım çok teşekkür ederimmmmŞeniz

doğru söylüyosun kardeşler arasında kıskançlık çok zor çözülen bi durum aman aman boşver sen..kaydirigubbakcemile nasılsa her ilk insanın aklından kolay kolay gitmez..

bu tarzda pazarlarda tüllerini gördüm satılıyor tam olarak eni kaç metre bilemiyorum ama geniş çok dar bir parça değildi her rengi var çok güzellerdi ve fiyatı 20 ytl di

bu arada perdede çok güzel olmuş ama battaniye süper ellerinize emeğinize sağlık.

bu tarzda pazarlarda tüllerini gördüm satılıyor tam olarak eni kaç metre bilemiyorum ama geniş çok dar bir parça değildi her rengi var çok güzellerdi ve fiyatı 20 ytl di

bu arada perdede çok güzel olmuş ama battaniye süper ellerinize emeğinize sağlık.

ciddi misinnn ee biz hem daha çok para vermiş hem daha çok uğraşmışız o zaman deseneee-tatlicadiarzu-
neyse kendi el emeği gibisi yok insanın pazardan alsaydık bu kadar kıymetli olmazdıkaydirigubbakcemile3

teşekkürler canım...

ayy çook hoş ya ne kadar beceriklisiniz yaa ellerine sağlık

çok güzel olmuş

iyi fikir valla çok şeker olmuş güle güle kullan canım

teşekkür ederim kızlarrrrrrŞeniz

toplamı ne kadara mal oldu canım senin

canım bu iplerin fiyatları çok değişiyor çok da zaman oldu sanırım 100 gr ı 2.5 TL ydi 7-8 yumak gitti galiba:uhm:

maşallah ..nazar deymesın apla sana ..guzel fıkır ya hanımlar ne kadar zekısınızkaydirigubbakcemile2

Back
X