Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya arkadaşlar ben bu battaniyeyi çok beğerndim hatta bayıldım nasıl örülüyo bu kaçla başlanıyo varmı örülüşünü gösteren bi site acilen öğrenmem lazım çatlıycam ..lütfeeeeeennn....
koştum ipimi de aldım bekliyorum.....hihoyyyt
ayy süper olmuş yahu çok beğendim emeğine sağlık bende mutfağıma yapabilirim bu tülden
perde süper olmuş hele o battaniyeye fena halde bittim ben ellerine sağlık canım![]()
bu prenses çok şanslı ya valla bi dükkan açılır bu kıyafetlerden.benim de olsa bebiş eminim en az senin kadar alışveriş yapardm çok hevesliyim çünkü...çok güzel şeyler var ben bi de mini mini iç çamaşırlaına bbayılıyorum.bi de bebekler için ilkler albümü diye bişey var çok hoşuma gidiyo ilk ayak izim ilk gülüşüm ilk fotoğrafım falan büyük bi albüm yapmışlar çok tatlı.canım bi de ben bebeğin zeka gelişimi için cd setleri var onları tavsiye ederim arama motoruna dahi bebek yazarsan çıkar.benim olursa eğer ilk alıcam şeylerden biri olacak.çocuk gelişimi öğretmeni olarak tavsiye ederim.bi de ilk 6 aydan itibaren bez kitaplar sesli kitaplar tavsiye ederim..
ellerine emeğine sağlık çok şirin olmuş
bu tarzda pazarlarda tüllerini gördüm satılıyor tam olarak eni kaç metre bilemiyorum ama geniş çok dar bir parça değildi her rengi var çok güzellerdi ve fiyatı 20 ytl di
bu arada perdede çok güzel olmuş ama battaniye süper ellerinize emeğinize sağlık.
bayıldım canım ya harika olmuşş :)) bende istiyorum aynısından:)
ayy çook hoş ya ne kadar beceriklisiniz yaa ellerine sağlık
çok güzel olmuş
iyi fikir valla çok şeker olmuş güle güle kullan canım
toplamı ne kadara mal oldu canım senin