Polytech marka meme protezi olan var mı? Hatta Polytech B-Lite? Düşünceniz nedir?

bende 24unde olucam ameliyat doktorum mentor veya polytech kullaniyormus ama kendisi polytechi onerdi kararsiz kaldim siz ne diyorsunuz? memnun musunuz? gecmis olsun bu arada

bende 24unde olucam ameliyat doktorum mentor veya polytech kullaniyormus ama kendisi polytechi onerdi kararsiz kaldim siz ne diyorsunuz? memnun musunuz? gecmis olsun bu arada
Şuan icin memnunum poliyteck daha once cok.fazla kullanan yok ama kullananlarda memnun. Tabi ileri zaman daha önemli insallah ilerde problem olmaz. Hic protez dokundugumda hissetmiyorum mentorda öyle değildi sert sert elime geliyrdu. Poliyteck daha yumusak

evet ben de cok kullanan yok diye supheye dusmustum. Ozellikle bu baslik altinda dokuya yapistigiyla ve cikarilirkenki zorluguyla alakali seyler okudumda endiselendim. Bu konuyla alakali bisey demis miydi doktorunuz? Cevap icin cok tesekkur ederim bu arada tekrardan gecmis olsun. agriniz var mi gunluk hayata donus hizli oldu mu? Ve ameliyattan 1 hafta sonra araba kullanmakta sakinca olur mu sizce?

İlk ameliyatta 3 4 gun birşey yapamiyorsun ama 4.gunden itibaren cabuk toparlaniyorsun 1 hafta sonra arac kullanabilirsin ama tabi bu sana bağlı. 1 hafta çeken de var benim gibi 4.gunden sonra normal hayatina dönen de var.
Doktorum polyteck hakkinda mentora göre daha hafif ve ayni gogus dokusu gibi ve yumuşak olacak demişti ve dediği gibi de oldu. Bu protezde kapsul olayi daha az oluyormus benm de cc ler büyük olduğu için bunu tercih etti. Evet cikarildigi zaman goguse yapisiyor diye 1 yerde okudum ama ne kadar doğru bilemeyiz. Mentor kullanipta çok sıkıntı yasayanlar war baska marka kullanandada. Şans isi bu. İnşallah kimse bir sorun yasamaz ki zaten bende insan sagligini tehlikeye atabileceklerini dusunmuyorum. Cunku polyteck protezle ilgili olacak sorunlarda degisim yapiyrmus we ücretsiz bunuda duymustum doktorumda dedi

Evet onu ben de sitelerinde okumuştum. Garanti veriyorlarmış herhangi bir sıkıntı olduğunda. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Sanırım ben de tercihi bu silikondan yana kullanıcam. Ameliyatı nerde oldunuz bu arada

Ben de iki buçuk hafta önce ameliyat oldum ve bu marka protez takıldı. Doktorum bu markaya çok güveniyorum dedi ben de doktora güveniyorum :) daha hafif ve daha doğal dokusu var dedi

Merhaba, bana polytech takıldı bugün 7. Günüm :) henüz deneyimleyip anlatabileceğim bir fark yaşamadım ama doktorum çok memnun olarak bunu önerdi, bana takılan cc’nin çoook çok büyük olmaması sebebiyle b-lite’da çok büyük bir fark yaşamayacağımı söyledi

İzmir ekol hastanesinde oldum ameliyatimi

Bana takilan b lite degil benimki cok cok yuksek profil olmasina ragmen
Polyteck mesmo cesidi takildi bana

Ben de iki buçuk hafta önce ameliyat oldum ve bu marka protez takıldı. Doktorum bu markaya çok güveniyorum dedi ben de doktora güveniyorum :) daha hafif ve daha doğal dokusu var dedi
Hayrli olsun benmde 18 gün oldu normal meme dokusu gibi bir fark yok bence de ki zamanla yukusayacak we oturacak

Merhaba ilk kez kullanıyorum bu platformu yarın tahlillerim var cuma ameliyatım var
bende toparlama ve b lite silikon olucak şu an nasılsınız

Merhaba şu an nasılsınız dikleştirme yapıldı mı
Merhaba şu an nasılsınız dikleştirme yapıldı mı
Dikleştirme ve dikiş izleri nasıl

Merhaba bende bu protezi olucam şu an nasılsınız yaptırmaya değer mi bende hafif sarkıklık var toparlama ve silikon olucak göğüs dokum var kas üstü önerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…