Merhaba ameliyat oldunuz mu? Agriniz oldu mu? Benn20 gun once silikonlarimi cikartirdim hala hafif agri ve sizi var. Doktorum normal diyor ama sizinde oldu mi agrinizYaptirdiniz mi ameliyatinizi? Kime acaba memnunmusunuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ameliyat oldunuz mu? Agriniz oldu mu? Benn20 gun once silikonlarimi cikartirdim hala hafif agri ve sizi var. Doktorum normal diyor ama sizinde oldu mi agrinizYaptirdiniz mi ameliyatinizi? Kime acaba memnunmusunuz.
Merhaba , neden çıkardınız acabaMerhaba ameliyat oldunuz mu? Agriniz oldu mu? Benn20 gun once silikonlarimi cikartirdim hala hafif agri ve sizi var. Doktorum normal diyor ama sizinde oldu mi agriniz
Merhaba benim sag silikonum patlamis. Sisti gogusum. Bir daha yaptirirmiyim asla yaptirmam. Cok iyi arastirin. Doktoru iyi secin marka cok onemli silikonun.Merhaba , neden çıkardınız acaba
Çok geçmiş olsun .Nasıl patlamış ya .Markası neydi.Sizin için üzüldüm.İnşallah sağlığınıza kavuşursunuz.Benimkiler çok küçük .Cenk Tokat'a yaptırmak istiyorum ama bu tür şeylerden korkuyorumMerhaba benim sag silikonum patlamis. Sisti gogusum. Bir daha yaptirirmiyim asla yaptirmam. Cok iyi arastirin. Doktoru iyi secin marka cok onemli silikonun.
Tesekkurler. Benim silikonlar allergan cikti doltorum mentor demisti. Alerganlar 2018 yilinda yasaklanmis. Cok iyi arastirin. Purtuksuz yuzey yaptirin muhakkakÇok geçmiş olsun .Nasıl patlamış ya .Markası neydi.Sizin için üzüldüm.İnşallah sağlığınıza kavuşursunuz.Benimkiler çok küçük .Cenk Tokat'a yaptırmak istiyorum ama bu tür şeylerden korkuyorum
Merhaba sizin hangi markaydı protezinizMerhaba ameliyat oldunuz mu? Agriniz oldu mu? Benn20 gun once silikonlarimi cikartirdim hala hafif agri ve sizi var. Doktorum normal diyor ama sizinde oldu mi agriniz
Merhaba cok gecmiş olsun öncelikle zor bir durumdur muhakkak sizin proteziniz hangi markaydı en azından burda okuyan arkadaslarada fikir olurMerhaba benim sag silikonum patlamis. Sisti gogusum. Bir daha yaptirirmiyim asla yaptirmam. Cok iyi arastirin. Doktoru iyi secin marka cok onemli silikonun.