polistikover!! :(:(

Soğan kürünü bende çok duyudm ve denemeyi düşünüyorum. araştırıyorum şu an. öğrendiğim an burada paylaşırım. doktora sordum bir zararı olur mu diye. hayır olmaz dedi. ilaçların yaptığı şeyi yapıyor dedi. ancak kullanım şekli ve zamanı önemliymiş. 15 günden fazla kullanmamak gerekiyormuş ve yumurtlama döneminde içmek gerekiyormuş. bir de mide rahatsızlığı yapabiliyormuş, özellikle midesinde problem olanlarda. eğer mide de rahatsızlık yaparsa hayıt çayı veya civan perçemi çayı tavsiye ediliyor. hepsinin kullanım şekli ve miktarı önemli. kafanız göre kullanmayın lütfen hanımlar. şu soğan kürünü öğreneyim kesin olarak, siiznle paylaşcam. geçmiş olsun herkeseee

ayyy keske düzelsede canımm bizde böyle careler aramaya mecbur kalmasak

Son düzenleme:
kızlar 18 gündür falan hayıt cayını kullandım su an adetim. normalde 2 3 ay olmazdım hayıt gercekten ise yarıyo öneririm

benim erkeklik hormonu yüksek çıktı biraz ultrason sonucundada overde milimetrik çaplarda kist olduğu fakat pcos lehine bulgu bulunmamaktadır yazıyodu bu ne demek şimdi bende polikistik over var mı adetlerim falanda kendimi bildim bileli çok düzenli aklım karıştı

benim var bir yakınımız tekli kısırlık diye bişey varmış kadında bir kızı oldu ikinciyi istediler olmadı doktora falan gittiler fakat doktor uğraşmayın olmaz demiş sonra aradan baya zaman geçmiş soğan kürü dediğiniz şeyi denemiş şimdi hamile doğurmak üzeredir bir kızı daha olacak inşallah ilk test yaptıklarında inanamamışlar o kadar kesmişler ümidi ama işte bir söz vardır ya allahtan ümit kesilmez diye çok doğru

ark.bendde pko var adet olduğumdan beri hiç günü gününe adet olmadım.bekarken dr. gittim bi çok defa doğum kontrol hapıyla adet düzenlemeye çalıştılar bende kullanmadım.evlendikten sonra 2yıl bebek düşünmedim ve doğum kontrol hapıyla korundum. bıraktıktan sonra 5-6 ay hamile kalamadım.tekrar dr. gittiğimde diane 35i 3 ay kullan sonra kendi haline bırak dedi. 2ayda hamile kaldım. şimdi halen düzenli adet olmuyorum..bu hastalık geçmiyo ama ilaçlarla o kistlerde azalma oluyo..herkese geçmiş olsun..

kızlar bende pko oluyum hayıt çayı nasıl yapılıyor nasıl kullanılıyor bilgisi olan cevap verebilir mi şimdiden teşekkürler

kızlar bende pko oluyum hayıt çayı nasıl yapılıyor nasıl kullanılıyor bilgisi olan cevap verebilir mi şimdiden teşekkürler

hayıt tohumu alıosun canım ben iki bucuk milyonluk aldım hala var bile aldıgın hayıtı eziyosun bir su bardagı suyu kaynatıosun kaynattıktan sonra icine bir cay kasıgı tohumu atıosun 10 dk bekletiosun sonra süzüp iciosun umarım aydınlatmısımdır anlamadıgın bir yer olursa sorabilirsin tatlım

merhaba arkadaşlar. bugün doktordan öğrendiğim üzere bendede pko varmış. Adetlerim düzensizdi,başka sıkıntım yoktu sebebi oymuş meğer. çocuk istiyorum diye d.k verecekti doktor vermedi. 6 ay dene olmazsa kısırlık bölümüne gel dedi. çok moralim bozuldu çok. Bu şekilde hamile kalanlar varmış çok şükür,inşallah bende onlardan olurum.

fakan şimdi başka bir doktora gitmek ve tedavi olak istiyorum. yumurta çatlatma ilaçları varmış doktor bana hiç birini vermedi,çokta ilgisizdi.
ankaradayım bildiğiniz doktor varsa bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen. hemen yarın gideyim içim rahatlasın.

canım ben de ankaradayım..hem de özel hastanedeki doktora gittim.kadının bir dövmediği kaldı..
benim de miyomlarım ve sağ yumurtalığımda kist var..yasmin verdi..

ama sorularıma hiç net cevap alamadım..bir daha da gitmem.
ben de ankarada iyi bir doktor arıyorum..bulursan ne olur bana da yazar mısın ?

çok geçmiş olsun...
sevgiler.

tamam canım. ben bulursam sana ileteceğim. sen benden önce bulursan sende bana ilet lütfen

Ben de iç ay önce doktora gittim öylesine hormon testleri yaptırmak için hem de bir görünmek için. test sonuçlarım normal çıktı LH FSH'tan yüksek değildi, adetlerim de hep düzenliydi ama ulstasonda baktı doktor sol yumurtalığımda minik minink kistler gördük. Pko var dedi ve diane35 isimli doğum kontrol ilacını verdi. 3 aydır içiyorum 3 ay daha içince doktora tekrardan kontrole gidicem. Hiç belirti yokken nasıl pko oldu ben de anlamadım.

kızlar ben de ankara lina kadın sağlık merkezine gitmeye başlayacağım. doktorlarının çok ilgili ve güleryüzlü olduğunu duydum. henüz gitmediğim için tavsiye edemiyorum tabi ama bir araştırmanızı tavsiye ederim.

ben ank.ufuk hastanesine gitmiştim. bayağı ilgilenmişlerdi.tavsiye edebilirim

neredeymiş bu ufuk hastanesi canım?

bende duydum canım orayı ama bana uzak kaçıyor biraz. ama hiçbir yer bulamazsam gideceğim.

benim ultrason raporunda bilateral overlerde periferik yerlesimli boyutları 5mm asmayan kistler mevcuttur....PCOS acısından supheli olarak degerlendirilmistir klinik+LAB onerilir yazıyor....
kilom normal hatta zayıf sayılırım kıllanma yok normal yani sivilcelenme falanda yok adetlerim son 4-5 aydır gunu gunune oluyor yanlıs bu ay gecikti oda adetim baslamadan bir gun once atarax hap almıstım sanırım ondan sokturucu kullandım oldu agrılı falanda degil...sanırım fsh Lh hormon testleri yapılıyormus ben 2-3 gun once dahiliye doktoruna gitmistim o baya bi kan testi yaptı birsey cıkmadı ama hormon testi farklıdır heralde....sabahtan beri interneti karıs karıs arıyorum doktora gidecegim gunu bekliyorum kafayı yiycem umarım hormonlar iyi cıkar....

merhabalar hanımlar ben 3,5 yıllık evliyim 28 yaşındayım. 5 ay öncesine kadar adetin çok düzenliydi her ay 3 gün erken gelirdi fakat bebek düşünmeye başladığımdan beri düzen kalmadı 2 ay üstüste 9 unda geldi bu ay 2 sinde geldi,neden bu şekilde oldu anlayamadım.

ufuk hastanesi armadanın orda.hamileykende lina kadın sağlığı merkezine gittim.dr.sema çok memnun kaldım. güler yüzlüler ve ne zaman ararsan ulaşabiliyorsun.kadın hastalıklarında nasıl bilmiyorum.

bende polikistik overim. 3 yıl kadar doğum kontrol hapı kullandım. 6 ayda bir düzenli olarak kontrollerime giderim. ben üniversite araştırma hastanesine gidiyorum. en son 5 ay önce gittim ve tüm testlerim temiz çıktı. minik minik kistler var ama onlar önemli değilmiş. doğum kontrol hapını bırakırıp , lutenyl diye bi hap verdi. bu adet söktürücü sanırım. hiç bir yan etkisi yok ayrıca hamile kalmaya da engel değil. sadece adetinin gelmesini sağlıyor. bir kutuda 10 tane var kullanıp bırakıyosun en fazla 10 gün sonra adetini görüyosun. aynı şekilde farlutal'da öyle. ben 19 yaşındayım. doktorum bana ilerde büyük ihtimal kendiliğinden düzene girer dedi. evlenince düzelir merak etme dedi. ne alaka bilemiyorum ama... ayrıca düzene girmezse kullanmak istersen evlenince d e kullanabilirsin hamile kalmana engel değil bu hap dedi. tavsiye ederim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…