• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polisler

Aranizda Polis Memuru Arkadaşlar Varsa Buradan Tanişmak Isterim. Ben Konyada çalişiyorum.

slm ben polis diilim ama bişii sorcam asayiş sen yüksek okul mezunu musun yani iki yıllıklardan ben bi ara düşünüodum ama nasıl okul açısından biraz anlatır mısın_?

slm ben polis diilim ama bişii sorcam asayiş sen yüksek okul mezunu musun yani iki yıllıklardan ben bi ara düşünüodum ama nasıl okul açısından biraz anlatır mısın_?

hımm... pmyo mezunu değilim ben. sanırım okulun nasıl olduğunu falan soruyorsun. valla bu konu hakkında bişey söylemeyim ben. çok zor olmasa da disiplin isteyen bir yer.

polis veya eşi demişsin arkadaşım ama yanlış topik açmışsın biz zaten açmıştık bu topiği sen eslerimizin-meslekleri-ve-biz- yada geyik sohbetinde polis eşleri topiklerine bak bakalım ne kadarız görürsün....

zamanında cok olmak istemistim ama yarım santımden kaybettim kısmet değilmiş diyorum. ne yapalım sizede başaralır dilerim

bende bu sene polis okulları sınavına gireceğim şansımı denemek için bizim sülalede nerdeyse herkes polistir.. babam da şu an emekliye ayrıldı çok özeniyorum yaa... bütün polislere görevinde başarılar a.s.

merhaba arkadaşlar bende bir bayan polis sizlere seslenmek istedim denizlide çalışıyorum bilgilerinize a.s.

Back