• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polisler

ben polis okulunukazanmama ragmen ailem dolayisiyla olamadim hep icimde bir upte kaldi bu polislik polis bayanlari gorunce kendime gelemiyorummmm eyer dunyay bir daha gelsem yine polislik derimmm ah be ahhhhhhhhhhh

Küçüklükten beri tek hayalimdi.
2 yıl önce 2 puanla kaçırdım çok üzülmüştüm
Dün haberlerde lise önlisans ve lisans mezunları alınacak dediler ağustos ayında doğru mu bi bilginiz var mı polis hanımlarrrCADIARZU

bende polis eşi ve ablasıyımm kızlarr
çokk seviyorumm polisimiziii
içlerindenn birtanesinee aşığımmm kocacığıma

Bayan PoLis oLmak hakkında biLgi verseniz biraz bize?
Zorlukları kolay yönleri,avantajları dezavatantajları falan..
Önerir misiniz?

merhaba arkadaşlar bende bir polis ve polis eşi olarak aranızdayım...

herkese mrb arklar nasılsınız bakalım.bende bu yıl kpss ye giriyorum pomem için inş olur.gerçi ailem hiç istemiyo ama ben kazanırsam onları bi şelikde ikna edicem artık:)

hanımlar için polislik mesleği ççok zor diyolar.sizler memnunmuzun hayatınızdan ...

bende bu sene sınavına giricem bakalım hayırlısı inş olur dua edin benim için çok istiyorum çok çok çok:61:

bende bu sene sınavına giricem bakalım hayırlısı inş olur dua edin benim için çok istiyorum çok çok çok:61:

canım Allah yardımcımız olsun ben de giricem biz kızlar için pomem den çok yüksek almak zorundayız ben geçen sene 72 de kaldım en son 78 le gidenler olmuşş .bi 80 almalıyız ki garantileyelim ..

başarılar tatlımm inş herşey gönlümüzce olur amin...

selam kimsecikler yok buralarda sanırım kk da polis bayan olarak sayımız az...

Polis olmak isteyen arkadaşlar, polisliği seviyorsanız sakın vazgeçmeyin gerçekten çok güzel bir meslek.Benim ailemde ilk başta sıcak bakmamıştı çalışma koşulları zor diye ama şimdi memnunlar Rabbim pişman etmesin de inş...

Ben 4 yıllık fakülte mezunuyum muhasebeciyim.sanırım sınavla alımlar varmış.
Ailemde rastgele atamalar olacağı için istemiyor bekarım yollamayız diyorlar istediğimz yerde kalamıyormuyuz ya :59:

Ben 4 yıllık fakülte mezunuyum muhasebeciyim.sanırım sınavla alımlar varmış.
Ailemde rastgele atamalar olacağı için istemiyor bekarım yollamayız diyorlar istediğimz yerde kalamıyormuyuz ya :59:

Canım polis diyince akla ilk gelen tayindir zaten her şehrin kendine göre bir süresi var o süre dolduktan sonra tayinin çıkar( bazen bir kaç sene ertelete bilirsin) ve şark diye bişi var poliste bayan erkek bekar evli ayrımı yapılmadan doğuya gönderirler tercih yaparsın 7 şehir yazarsın tercihlerinden biri olur. Hıı hiçmi şehir değiştiren yok illaki istisnalar vardır. eş durumundan dolayı (bazı serbest meslektekiler için geçerli ama hangi meslek olduğunu bilmiyorum canım) olursa mazeret bildire biliyorsun. Yada torpilin sağlam olacak hemde bayaa sağlam.... Hakkına hayırlısı olsun

Canım polis diyince akla ilk gelen tayindir zaten her şehrin kendine göre bir süresi var o süre dolduktan sonra tayinin çıkar( bazen bir kaç sene ertelete bilirsin) ve şark diye bişi var poliste bayan erkek bekar evli ayrımı yapılmadan doğuya gönderirler tercih yaparsın 7 şehir yazarsın tercihlerinden biri olur. Hıı hiçmi şehir değiştiren yok illaki istisnalar vardır. eş durumundan dolayı (bazı serbest meslektekiler için geçerli ama hangi meslek olduğunu bilmiyorum canım) olursa mazeret bildire biliyorsun. Yada torpilin sağlam olacak hemde bayaa sağlam.... Hakkına hayırlısı olsun

işte tek sıkıntı bu..Benim için farketmez ama ailem bu konuda çok katı maalesef. :59:

işte tek sıkıntı bu..Benim için farketmez ama ailem bu konuda çok katı maalesef. :59:

ben polis okuluna gideceğim hafta babam ağlamaktan beter oldu garibim hiç istemedi. Hatta bir ara gitmiyorum tmm vazgeçtim bile dedim abimle annem sağolsun destek çıktılar.. Şimdi 2 senelik polisim çok şükür babamda artık alıştı ve memnun mesleğimden. Bende arada bir isyanetsemde sevdiğim mesleği yapmaktan memnunum. Bu senin kararın canım hakkına hayırlısı olur inş..

Back