• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polisler

ayrıca başımız sağolsun..diyarbakırdaki meslektaşlarıma allahtan rahmet ailelerine sabır diliyorum..rabbim onlara güç versin...

allah ailelerine sabır versin.benim eşimde diyarbakır a. gaffar okkan dan mezun 3 kişiyi tanıyor çok içimiz yandı hem diyarbakırdaki şehitlerimize hemde aktütün karakoluna yapılan saldırıdaki şehitlerimize nur içinde yatsınlar.

bende polisim. İstanbuldayım. Herkese selamlar..yağmurlar zonguldaktamı görev yapıyorsun..

bende bu sene polis okulları sınavına gireceğim şansımı denemek için bizim sülalede nerdeyse herkes polistir.. Babam da şu an emekliye ayrıldı çok özeniyorum yaa... Bütün polislere görevinde başarılar a.s.
meslek çok zor başka meslek düşünürsen senin için daha iyi olur

meslek çok zor başka meslek düşünürsen senin için daha iyi olur

ailesinde polis var zaten az cok sahid olmustur.zaten meslege sevdıkten sonra bır zorlugu oldugunu dusunmuyorum..her meslegın zor yanları var..goz asınalıgı olan meslegı. daha kolay yapar....benceee ...korkuttmaa hemen kızı:):lepi:

selamlar iyi akşamlar...Şark tayinleri açıklandı. Gidecek olanlara hayırlı uğurlu olsun diyorum. Biz burdayız bu sene ıstanbulda yani,, Seneye gideceğiz inşallah..a.s.

siz polisleri çok seviyorum polis deilim ama polis kızıyım polis ablasıyım çokda gururluyum bende istedim ama olmadı turkbayragi

kimseler yok, en son mesaj yazmışım, herkesler şark ve tayin telaşında herhal,,

Son düzenleme:
kızlar şikayet etmeyin en rahat bayan polislerdir birde sekretersen değmeyin havasına ..............hihoyyyt

Back