Polisiye gerilim tutkunları

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar tarihi kitapların yanısıra polisiye gerilim tarzı kitaplar bana sürükleyici geliyor.genelde maxsime chattam ve jean cristophe crange sevdiğim yazarlar.buna yakın tarzı olupta beğendiğiniz yazarlar varmı .bu tarz kitapları aramızda takas edebiliriz :sm_cool:ne dersiniz

Ben çok severim. Yeni keşfettiğim tavsiye edebileceğim birkaç yazar var.

Tess Gerritsen
Ruth Rendell
Patricia Cornwell
Peter Straub
John Grisham

Bazıları tam polisiye gerilim olmasa da benzer türler ve ben beğenerek okuyorum. Tavsiye ederim. Sevgiler =)

canım bende bayılırım polisiye okumaya bence ahmet ümit'in kitaplarıda güzel

ara sıra okurum agatha cristie'nın bir kaç kitabını okudum güzel......

Bende ekliyim o zaman Dennis Lehane Dean Koontz ve Harlan Coben. Bu yazarlarda iyidir ama Maxime Chattam ve Grange kadar degil tabi yerimseniben

Maxime Chattam ve Jean Christophe Grange benim de sevdiğim yazarlar.Dan Brown -İhanet noktası
ve Glenn Meade-Buz kapanı adlı kitapları da tavsiye ederim.

Ben çok severim. Yeni keşfettiğim tavsiye edebileceğim birkaç yazar var.

Tess Gerritsen
Ruth Rendell
Patricia Cornwell
Peter Straub
John Grisham

Bazıları tam polisiye gerilim olmasa da benzer türler ve ben beğenerek okuyorum. Tavsiye ederim. Sevgiler =)

kesinlikle benimde en sevdiğim yazarlar...bunların yanında stephen king ve dean koontz da vazgeçilmezlerimdir..türk yazarlardan da en çok ahmet ümit tabii ki..osman aysu'yu tavsiye ettiler polisiye tarzı olarak ama ben pek sevemedim..

"pegasus sırrı" nı okuyan var mı? okumayı düşünüyorum ama bir fikir edinmek istedim sürpriz olmasın sonra :)

kesinlikle benimde en sevdiğim yazarlar...bunların yanında stephen king ve dean koontz da vazgeçilmezlerimdir..türk yazarlardan da en çok ahmet ümit tabii ki..osman aysu'yu tavsiye ettiler polisiye tarzı olarak ama ben pek sevemedim..

Osman Aysu Dean Koontz Stephen King vsden direkt alarak yazıyor romanlarını, sayfa sayfa. Hiç saygı duymuyorum kendisine. Ama Ahmet Ümit süper bence de.

Dean Koontz'u ben de çok severim, 14 15 yaşımdan beri sürekli okuduğum bir yazar, gönül bağım var kendisiyle =) Stephen King'i de bu sıralar okumaya başladım ben de =)

Tess Gerritsen'i tek geçiyorum
çok akıcı sürükleyici ve kitapları birbirleriyle bağlantılı olması çok güzel..
neredeyse tüm kitapları var
onun dışında bi ara Grange'e kafayı takmıştım
ama çok yoruluyorum arkadaşlar yaa.. sanki onların peşinden ben de koşuyorum, her cinayet mahalinde bende kıyıdan köşeden bakıyorum sanki, ipucu arıyorum, halkaları birleştiriyorum, nasıl soluk soluğa kalıyorum:)
zaten rizzoli'nin yanında staja başlayacağım az kaldı:)
eminim beni anlıyorsunuzdur , normal değil mi :)

seni çok iyi anlıyorum MORYEL82 bende yakında DAN BROWN yanın da staja başlayacağım harika ya okumadınsa hemen başla derim kitapları bir solukta okuyabilirsin ve heyecan arıyorsanız birinden başlayın devamı istemesenizde gelir.

ebrucum;
dan brown- melekler ve şeytanlar desem yeterli olur sanırım
zaten ilk bu kitapla dolandım bu çembere, çık çıkabilirsen:) da vinci den o kadar keyif alamadım belki yankısı azaldıktan sonra okuduğum içindir, hatta itiraf edeyim bitiremedim:) pegasusu okumak istiyorum eğer elime geçerse.

bende polisiye-gerilim-korku kitapları tutkunuyumdur. küçüklüğümden beri KİNG ve KOONTZ okurum. nerdeyse bütün kitaplarını okudum.günümüzde ise onların yerini alacak yazarlar çıktı. Grange-Chattam bunlardan ikisi. Tabiki Tess Geristen,petra Hammesfahr ve bir başka kadın yazar Karin Slaughter de çok ama çok başarılı. Türkiyede de bu türde yazanlar var. başını ahmet ümit, osman aysu ve pınar kür'ün bazı romanları çekiyor. ama ben bu konuda ümitliyim. mesela eğer okumak isterseniz tesadüfen aldığım bir romanı tavsiye ederim. sonunda şok içinde ve şaşkınlık içinde kalıyorsunuz ve ne hikmetse elinizden bırakamıyorsunuz. kitabın adı: kapılar sonsuza dek kapandı. gerçekten farklı bir tür. Ayrıca Doğan yayınevinden çıkan Halka serisi de inanılmaz güzel. filimlerindeki gerilimi aratmıyor.

Akdeniz78, bu kapılar sonsuza dek kapandı isimli kitabın yazarı kim acaba? Merak ettim, alıp okumak istiyorum, beni bilgilendirebilir misiniz?

Akdeniz78, bu kapılar sonsuza dek kapandı isimli kitabın yazarı kim acaba? Merak ettim, alıp okumak istiyorum, beni bilgilendirebilir misiniz?

kapılar sonsuza dek kapandı; Arzu Öcal ın eseri.
SİNEMİS YAYINLARI

Dan Brown ın dijital kale kitabını okudum bu yaz. güzel bir kitap, bir solukta okunuyor.

ortaokulda Agatha Christie nin piyasada bulduğum tüm kitaplarını alıp okumuştum.

merhaba
Ben pegasus sıırnı okudum ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. övüldüğü kadar güzel bir kitap değil. hele hele Dan Brown ile yarışamaz bile. ama size önerebileceğim pek çok yazar var. Glenn Meade nin bütün kitaplarını tavsiye ederim. inanılmaz güzel yazıyor ve elinizden bırakamıyorsunuz. Halen Coben çok müthiş bir yazar bana göre. Clive Cussler çok güzel yazar, kitaplarını elinizden bırakamazsınız. ama Türk yazarlara gelince bu türde yazan o kadar fazla yok ülkemizde. Ahmet Ümit, Celil Oker, Pınar Kür (bazı romanları) benim tavsiye edeceğim yazarlardan. Ama yeni yeni bu türde yazmaya başlayanlar var. En son Okuduğum Yaralı Bebek adlı bir kitap varki bence çok güzeldi. Yazarın diğer kitabını da sipariş ettim.
Size iyi okumalar...

merhaba,
Çıkış
Narsuo Kirino
Şiddetle tavsiye ederim

Back