- 4 Mayıs 2023
- 284
- 642
-
- Konu Sahibi Sinnyooritaa
Personel eksikliği olan bi yer vardı oraya başvurmuştu sevgilim. ne zmn açıklanacak diye sorduğumuzda genel atama döneminde açıklanacak demişlerdi bu kadar uzun sürmesine üzüldüm açıkçasıMerhaba bende polis eşiyim. Daha önce bizde bir süre batı tayini bekledik. O genelde temmuzda belli oluyor. İki tayin arası 40-50 gün genelde oluyor.
Batı tayinleri sonra açıklanıyor. Diğeri bitiyor sonra batı ile ilgileniyorlar. Allah gönlünüze göre versinPersonel eksikliği olan bi yer vardı oraya başvurmuştu sevgilim. ne zmn açıklanacak diye sorduğumuzda genel atama döneminde açıklanacak demişlerdi bu kadar uzun sürmesine üzüldüm açıkçası
Mayıs sonu haziran başı gibi doğu tayinleri; temmuz, ağustos gibi batı; ekimde mazaret tayinleri belli oluyor. Hatta bizim ekimde mazaret tayinlerinde belli olmuştu. Beklemek zor.Yaa o kdr uzun sürüyor mu
Amin çok teşekkür ediyorumBatı tayinleri sonra açıklanıyor. Diğeri bitiyor sonra batı ile ilgileniyorlar. Allah gönlünüze göre versin
İşte bizde batı tayini bekliyoruz. Bir yandan da düğün hazırlıkları yapıyoruz tayinler açıklansaydı temmuz zamlarından önce evi tuttardıkta. Dediğinize göre temmuz ağustos aylarında açıklanıyor. Böyle elimiz kolumuz bağlı ne yapacağımızı bilemiyoruz.Mayıs sonu haziran başı gibi doğu tayinleri; temmuz, ağustos gibi batı; ekimde mazaret tayinleri belli oluyor. Hatta bizim ekimde mazaret tayinlerinde belli olmuştu. Beklemek zor.
Her şeyde bir hayır vardırİşte bizde batı tayini bekliyoruz. Bir yandan da düğün hazırlıkları yapıyoruz tayinler açıklansaydı temmuz zamlarından önce evi tuttardıkta. Dediğinize göre temmuz ağustos aylarında açıklanıyor. Böyle elimiz kolumuz bağlı ne yapacağımızı bilemiyoruz.
Takip ettiğim bir fenomen var eşi polis tayini balikesir e çıktı yeni gördüm :)Kızlar merhaba. Bildiğim kadarıyla polislerin doğu tayinleri açıklanmış batı tarafı henüz açıklanmamış bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı? POLIS Eşleri bakarmısınız
Muhakkak.Her şeyde bir hayır vardırSıkmayın canınızı
Bende yıllarca çok bekledim sizi anlıyorum
O doğu tayiniTakip ettiğim bir fenomen var eşi polis tayini balikesir e çıktı yeni gördüm :)
AminGerçekten çok zor bi dönem Allah hepimizin yardımcısı olsun
Tamam bahsettiğim kişi de bingolden balikesir e gidiyor şimdiO dooğu tayiniDoğudakiler batıya gitti. Arkadaşın sorduğu batı, batı
Evet bend3 bunu anlamadım dogudakilerin açıklandı ve batıya çıktı bir çoğuBenim arkadaşımın doğudan batıya tayini belli oldu. Neye göre değişiklik gösteriyor ki?
Önce şark yani doğu tayinleri belli oluyor. Batıdan doğuya, doğudan batıya sonra batıdan batıya belli olur. En son mazaret tayinleri.Benim arkadaşımın doğudan batıya tayini belli oldu. Neye göre değişiklik gösteriyor ki?
Polis tayinleri diğer memurların tayinleri gibi olmuyor. 5-6 yıl tayin bekledik çok iyi biliyorum sayelerindeEvet bend3 bunu anlamadım dogudakilerin açıklandı ve batıya çıktı bir çoğu
Benim şuan beklediğim doğudan batıya veya batıdan doğuya değil. Benim beklediğim batıdan batıya.Evet bend3 bunu anlamadım dogudakilerin açıklandı ve batıya çıktı bir çoğu
Eşiniz Batıda kaç yıl zorunlu görev yaptı acabaPolis tayinleri diğer memurların tayinleri gibi olmuyor. 5-6 yıl tayin bekledik çok iyi biliyorum sayelerinde