Polis tayini bilgi? Polis eşleri bi bakarmısınız

Sinnyooritaa

💐
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2023
284
642
Kızlar merhaba. Bildiğim kadarıyla polislerin doğu tayinleri açıklanmış batı tarafı henüz açıklanmamış bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı? POLIS Eşleri bakarmısınız

Merhaba bende polis eşiyim. Daha önce bizde bir süre batı tayini bekledik. O genelde temmuzda belli oluyor. İki tayin arası 40-50 gün genelde oluyor.

Merhaba bende polis eşiyim. Daha önce bizde bir süre batı tayini bekledik. O genelde temmuzda belli oluyor. İki tayin arası 40-50 gün genelde oluyor.
Personel eksikliği olan bi yer vardı oraya başvurmuştu sevgilim. ne zmn açıklanacak diye sorduğumuzda genel atama döneminde açıklanacak demişlerdi bu kadar uzun sürmesine üzüldüm açıkçası

Personel eksikliği olan bi yer vardı oraya başvurmuştu sevgilim. ne zmn açıklanacak diye sorduğumuzda genel atama döneminde açıklanacak demişlerdi bu kadar uzun sürmesine üzüldüm açıkçası
Batı tayinleri sonra açıklanıyor. Diğeri bitiyor sonra batı ile ilgileniyorlar. Allah gönlünüze göre versin

Mayıs sonu haziran başı gibi doğu tayinleri; temmuz, ağustos gibi batı; ekimde mazaret tayinleri belli oluyor. Hatta bizim ekimde mazaret tayinlerinde belli olmuştu. Beklemek zor.
İşte bizde batı tayini bekliyoruz. Bir yandan da düğün hazırlıkları yapıyoruz tayinler açıklansaydı temmuz zamlarından önce evi tuttardıkta. Dediğinize göre temmuz ağustos aylarında açıklanıyor. Böyle elimiz kolumuz bağlı ne yapacağımızı bilemiyoruz.

Her şeyde bir hayır vardır Sıkmayın canınızı
Bende yıllarca çok bekledim sizi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…