- Konu Sahibi mutsuzum2017
Evet , cep telefonundan da arıyorlar. Hatta 1-2 kere aranılan numaraya geri bile dönmüşlüğüm var. Polislerin kendi numaralarından aramaları normal.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Polisin şahsi numarası olduğunu nereden anladınız ? Belki karakola ait bir numaradır.Kizlarrr size ihtiyacim var
Esimi polis aradi polisin kendi sahsi numarasi ve karakolda evraginiz var demis gelin alin demis Polis sizce ne olabilir?
Ucra biyere gitmistik nasilda bulda bizi polis valla diye soylenincehahaha bu çok iyimiş eşin biliyor mu senin şikayet ettiğini![]()
Eşiniz ne diyor bu duruma?Kizlarrr size ihtiyacim var
Esimi polis aradi polisin kendi sahsi numarasi ve karakolda evraginiz var demis gelin alin demis Polis sizce ne olabilir?
Arıyorlar. Ben apartmanımızda bir kadının ağlama darp sesi geldiği için polisi aramıştım yani 155'i. 10 dk sonra bi numara aradı beni tam adresi istedi yoldayız falan dedi. Arıyorlar yani beni bildiğim.Kizlarrr size ihtiyacim var
Beni de aramislardi bir kere ortak olduğum bir davada tanigin numarasını istediler gelmezse zorla getirilecek miymis neymis..hatta karakolun numarasını aldım avukatima arattirdim gercek mi diye şok olmuştumKizlarrr size ihtiyacim var
Bizim aile hekiminin cep numarası var ve hep ordan ararlar.
Ucra biyere gitmistik nasilda bulda bizi polis valla diye soylenince
Itiraf ettim
Hayir halen arkadaslariyla gulerlertepki vermedi sanırım iyi bari
Bu arada ücra yerin adres tarifini nasıl yaptınız![]()