• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis şahsi numarasindan ararmi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet , cep telefonundan da arıyorlar. Hatta 1-2 kere aranılan numaraya geri bile dönmüşlüğüm var. Polislerin kendi numaralarından aramaları normal.

Kizlarrr size ihtiyacim var

Esimi polis aradi polisin kendi sahsi numarasi ve karakolda evraginiz var demis gelin alin demis Polis sizce ne olabilir?
Polisin şahsi numarası olduğunu nereden anladınız ? Belki karakola ait bir numaradır.
Siz sanırım evrak ne olabilir diye sormuşsunuz. Ama onu biz de bilemeyiz. 🤷

Aranabilir benide aramislardi
Bize farkli bir kurumda yonetim hic birsey demedigi halde mecbur kurumda kendi numaralarimizi kullaniyoruz
Hat yok 10 dk santral baglasin diyemi bekliyim
Hatta diger kurumlardan whatsapp ile haberlesebiliyorum
Boyle seyler oluyor karakola gidecek ztn birsey cikmasi imkansiz

Bence arayabilir çünkğ benife bir kere yanlış yere park ettiğimde polis aramıştı aracınızı oradan çekin diye ve şahsi telefon numarasıydı.

Esimi polis aradi polisin kendi sahsi numarasi ve karakolda evraginiz var demis gelin alin demis Polis sizce ne olabilir?
Arıyorlar. Ben apartmanımızda bir kadının ağlama darp sesi geldiği için polisi aramıştım yani 155'i. 10 dk sonra bi numara aradı beni tam adresi istedi yoldayız falan dedi. Arıyorlar yani beni bildiğim.

Beni de aramislardi bir kere ortak olduğum bir davada tanigin numarasını istediler gelmezse zorla getirilecek miymis neymis..hatta karakolun numarasını aldım avukatima arattirdim gercek mi diye şok olmuştum

Karantina sürecimde 6,7defa polis kendı şahsı numarasından aradı kapıya geldiler denetim ıcın arayabılirler yani.

Arayabilir. Esinizi cagirdigi yer de kopru alti degil karakol neticede. Gitsin esiniz anlasin durumu. Adamlarin aldigi nefesi de sayin bilin e mi,aman yularini gevsetmeyin de izinsiz gidemesinler bir yere. Gerekiyorsa sıkın bogazini falan

tepki vermedi sanırım iyi bari

Bu arada ücra yerin adres tarifini nasıl yaptınız 🤔
Hayir halen arkadaslariyla gulerler
Biz kucuk bir yerde yasiyoruz piknik yerlerini kum tepelerini heryeri biliyoruz
Esim gittigimiz yerin daha ilerine gitmis kimse olmaz diye
Ama polis elile koymus gibi bulmus

Evet arayabilir sahsi numarasindan.
Olmustu bana . Hatta bende olamaz diye ne bilim senin gercek polis oldugunu demistim, meger dogruymus 😂
Ama napalim zaman okadar kotuki bircok dolandirici türedi
Polis merkezine gidip ogrenin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X