- 21 Eylül 2017
- 567
- -658
- 48
- 39
- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
Aramaz aradığı numara karakolda kullanılan numaradır 155 arayın söyleyin anlaşılır orda.Kizlarrr size ihtiyacim var
Esimi polis aradi polisin kendi sahsi numarasi ve karakolda evraginiz var demis gelin alin demis Polis sizce ne olabilir?
Beni aramışlardi, olabilir.Kizlarrr size ihtiyacim var
Esimi polis aradi polisin kendi sahsi numarasi ve karakolda evraginiz var demis gelin alin demis Polis sizce ne olabilir?
Kizlarrr size ihtiyacim var
Beni aradi kendi numarasindan hatta siz de arayabilirsiniz dedi
Kisitlamalarda esim piknige gitmisdi cok kalabalik sekilde bende polisi aradim sikayet ettim
Sonra yenge simdi eve gonderdik bisey olursa gene ara dedi saolsun
devlet kurumlarinin bircogunda ortalikta duran is icin belli kisilerin kullanacagi akilli olmayan telefonlari olur. illa sabit hat olmasi gerekmez. cunku bazen o telefonla sahada goreve gidilir ilgili kisiler aranir. o yuzden olabilir yani.Kizlarrr size ihtiyacim var
Arar.Siz yine de ne olur ne olmaz 155i arayip su numaradan su sebeple arandim teyit etmek istiyorum diyinKizlarrr size ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?