Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle 2016 olmaz eğer öyle olsaydı 2018 kpss'yi açıklamalarına hiç bulaştırmazlardı. Bariz ve büyük bir iz yoksa geçiyorsun sağlıktan.İnternette 2016 diye okuyunca uzulmustum
El dikis izleri problem olmazsa inşallah bana da nasip olur
En son 90 senesi diye biliyorum23. Pomem de yaş şartı kaç oluyor arkadaslar
Öğretmenlik rahat değil. Polisler eve gelince işleri biter. Öğretmenlerin mesaisi evde de devam eder. Derse hazırlık, sınav hazırlama ve okuma, proje hazırlama, verilen projeleri değerlendirme vs vs... daha sayamadığım pek çok şey.Canım ben polis degilim fakat.bence cok ev hanımı modunda degilsen başvurabilirsiniz.arkadaslarim var polis olan bence cok öyle bayanlara zorlanacaklarını sanmiyorum.üst arama bayanlarin vb seyler yaparlar.bende basvuracaktim fakat boyum tutmuyor malesef bence basvur yapabileceğini dusunuyorsan fakat tabiki bi öğretmenlik kadar da rahat degildir
Ben 88liyim. Umarım su 32 yaş durumu sağlanır.En son 90 senesi diye biliyorum
Bende öğretmenim:) o açıdan demedim.çocuk yetistirirken hic degilse ayni okulda gözünüzün önünde durabilir vs.haftasonu bar vs.meslekleri karşılaştırmak icin demedim.Öğretmenlik rahat değil. Polisler eve gelince işleri biter. Öğretmenlerin mesaisi evde de devam eder. Derse hazırlık, sınav hazırlama ve okuma, proje hazırlama, verilen projeleri değerlendirme vs vs... daha sayamadığım pek çok şey.
Bende öğretmenim:) o açıdan demedim.çocuk yetistirirken hic degilse ayni okulda gözünüzün önünde durabilir vs.haftasonu bar vs.meslekleri karşılaştırmak icin demedim.
O kadar istiyorum ki. İnstagram da böyle sayfalar var. Ben sürekli yorum yapıyorum içişleri bakanı ni etiketliyorum. Bir ses işe yaramaz ama bin ses işe yarar. Twitter de var sanırım ama onu kullanmıyorum. Bakmanızı tavsiye ederim. En fazla 88 ve 87 liler mağdur edildi zaten bu kan emiciler yüzünden. İnşallah hayırla olacaktır...Ben 88liyim. Umarım su 32 yaş durumu sağlanır.
Ben İstanbuldan şırnağa geldim hanımefendi. İstanbulunda şartlarınıda iyi bilirim. Ben 15 ay 4 gün gündüz 1 gün izin 4 gün gece 1 gün izin 12/12 çalıştım. Hemde çelik yelek uzun namlulu silahla. Bazı yerlerde insanlar çok rahat çalışır bazı yerlerde çok kötü bunu cinsiyet ayrımı yaparak genelleyemezsiniz.Hayır istanbulun en kötü ilçesinde çalışıyor, tayinimiz de hakkariye cıktı o bölgeyle karşılaştırmıyorum çünkü terör var ama istanbulda özellikle pasaport da emniyetteyken bürolarda eşim 3 hafta çalıştı (rütbeli personel yetersizliğinden daha doğrusu fetöden atılan bayan amir yerine baktı) resmen 2. Balayı gibiydi her akşam düzenli saatlerde evde haftasonu evde hala o günleri özlemle anıyoruz. Bir erkek personelle asla bir değil şartlarınız bunu kabul edin.
87 lilerin mağduriyeti daha ilk okulda başladı 5 senelik eğitim 8 senelik eğitim yok kat sayı artışı Allahım bize yardım etO kadar istiyorum ki. İnstagram da böyle sayfalar var. Ben sürekli yorum yapıyorum içişleri bakanı ni etiketliyorum. Bir ses işe yaramaz ama bin ses işe yarar. Twitter de var sanırım ama onu kullanmıyorum. Bakmanızı tavsiye ederim. En fazla 88 ve 87 liler mağdur edildi zaten bu kan emiciler yüzünden. İnşallah hayırla olacaktır...
Ben zaten sadece bayana kapanıyor sadece bayan memuru amire göre çalışıyor demedim ki. Bütün polisler için bu geçerli. Ayrıca gurbet konusunu da çocuk bakımı için söyledim. Çoğu bakıcı polis çocuğu bakmak istemiyor çünkü haftasonu bayramlar resmi tatilerde çalıştığımız için. Memleketinde olsan annen kvden bakar misali. Çok ince ayrıntılara takılmışsınz ve beni yanlış anlamışsnz. Ben doğru neyse onu diyorum.Amirinin 2 dudagı arasında diyorsun da benim eşim de amir ve bayan memurlara o kadar kolaylık sağlıyor ki sadece o da değil onun gibi amir olan bayanlar ayda 2 nöbet tutuyor eşim 4 5 nöbet onların nöbeti izni hep haftasonu eşimin hep haftaici resmen görüsemiyoruz ben öğretmenim haftasonu bize de lazım ama kısmet olmuyor. Yine de bu durumu garipsemiyorum sonucta her bayan bir erkeğe göre daha cok sorumluluk sahibi evli olanlar hele... siz de haksızlık etmeyin rica edecegim. Ben de polis kızı ve polis eşiyim işin içyüzünü iyi biliyorum izin kapanıyorsa tüm polise kapanıyor tatile en pahalısından cıkıyoruz cünkü önceden tatil paketi ucak bileti alamıyoruz gurbetse her devlet memuru gurbete gidiyor lütfen abartmayın.
Vallahi doğru söyledin hocam, hep bana denk geldi :) ben bu sefer talihin döneceğini hissediyorum:)87 lilerin mağduriyeti daha ilk okulda başladı 5 senelik eğitim 8 senelik eğitim yok kat sayı artışı Allahım bize yardım et![]()
bunları takip ettiğin sayfaları bana özelden yazsanaVallahi doğru söyledin hocam, hep bana denk geldi :) ben bu sefer talihin döneceğini hissediyorum:)
Aynen öyle dışardan çok farklı görünüyor.bı telefona bakıyor herşey.daha neler varda ...polis değilim ama yakınlarım polis çoğu.
canım takip ettiğin sayfayı öğrenebilir miyim ozeldenVallahi doğru söyledin hocam, hep bana denk geldi :) ben bu sefer talihin döneceğini hissediyorum:)
Önemli değil canim ben senin demek istediğini anladim zaten ondan açıklim dedimAy pardon o zamanben yine öğretmen düşmanı biri yorum yapıyor zannettim. Haklısın tatil açısından daha avantajlı tabi ama öğretmenin de işi kolay değil. Neyse zaten biliyosun sen de. Kusura bakma :)
Bn de sunu dusunuyorum evde ve aiende vakit gecirmedktn sonra fazla maasnn pek onemi olmdgi tabi herks farkli dusnur onceligi farklidirGurbette olmak, çocuğa bakıcı bulma sorunu,sosyal ve aile hayatından taviz verme gibi zorluklar sadece polislerde değil bir çok devlet kurumunda var. 2600 lira maaş alan ve iş yükü fazla olmayan bir devlet kurumunda çalışan arkadaşım da var, 5000 lira maaş alan zor şartlarda çalışan polis arkadasımda var ne kadar iş yükü varsa maasta o kadar fazla diye düşünüyorum bir de bu acıdan bakın.
Sonuçta mesleğin zorlugunun karsılığıda veriliyor..
Siz de cok haklısınız, ben başka acıdan yaklaştım bazı polis tanıdıklarım var en iyi yerlerde yerler içerler markadan başka bişeu giyinmezler deli gibi para harcarlar, ama iş çalışmaya gelince de of püf diye sürekli yoğunluktan bahsederler, hayatta herşeyin bi karşılığı var ben bu acıdan baktımBn de sunu dusunuyorum evde ve aiende vakit gecirmedktn sonra fazla maasnn pek onemi olmdgi tabi herks farkli dusnur onceligi farklidir
Dogru soyluyorsnuz sizdeSiz de cok haklısınız, ben başka acıdan yaklaştım bazı polis tanıdıklarım var en iyi yerlerde yerler içerler markadan başka bişeu giyinmezler deli gibi para harcarlar, ama iş çalışmaya gelince de of püf diye sürekli yoğunluktan bahsederler, hayatta herşeyin bi karşılığı var ben bu acıdan baktım