Polis olan bayanlar yardimci olablir mi

Evet polis memuruyum. Zor ve azim isteyen bi meslek. Mesai mefhumu yok bizde. Amirinin iki dudağı arasında çalışma şartları. İzin konusu değişken. Önceden uçak bileti alamazsın mesela çünkü heran izinler kapanabilir. Önceden plan yapamazsın. Şu dönemde personel azlığından kaynaklanan bir yoğunluk var malum. 4 yıldır çalışıyorum ben. Evet zor ve sosyal hayatından aile yaşantındam taviz vermeni gerektiren mi meslek. Ama yine de güzel. Ben bekarım. Ama evliler için daha zor bence. Özellikle çocuk olunca bakıcı bulmak zor oluyor çünkü gece çalışırsın haftasonu çalışırsın ne zaman çalışacağım belli değil bakıcılığı biraz mırın kırın ediyor. Onun dışında zaten genellikle gurbettesin ailenin yanında olamıyorsun.
bı telefona bakıyor herşey.daha neler varda ...polis değilim ama yakınlarım polis çoğu.

Konuyu okurken yorumu gördüm ve yazmak istedim. Dört gözle bekliyorum o haberi. Bir milletvekili bu konuda uğraşıyor. Polis çocuğuyum. Zamanında çok çabaladım ama malum yapılanmadan ötürü olmadı. Sonrada çoluk çocuk derken yaş geçti. Hâlâ içimde yanan bir ateş var mesleğe karşı. Teşkilatta olmak için can atıyorum. Herhangi bir bilgi alırsak birbirimize haber edelim:)
ben memurum asker kızıyım bende 2004 te boydan kaybettim ama şu an boylar da çekildi tutuyor 163 boyum 31 yaşım bende sizin gibi bekliyorum bu arada eşim polis çok kiloluydum 31 kilo verdim ideal sınırlara yaklaştım umarım güzel haberler gelir ham gençler yerine en verimli çağında ki kişilerin daha bilinçli bir seçim olacağına inanıyorum

pomem lerde lisans mezunuysanız 30 yaşından yukarı izin var diye biliyorum ama lisans mezunu olmak şart benım bıldıgım 6 aylık eğitim süreside 4 aya ındırıldı yenı yasalarla.
ben lisans mezunuyum zaten ama duymamıştım

ben memurum asker kızıyım bende 2004 te boydan kaybettim ama şu an boylar da çekildi tutuyor 163 boyum 31 yaşım bende sizin gibi bekliyorum bu arada eşim polis çok kiloluydum 31 kilo verdim ideal sınırlara yaklaştım umarım güzel haberler gelir ham gençler yerine en verimli çağında ki kişilerin daha bilinçli bir seçim olacağına inanıyorum
Yüzümde gülümseme ile okudum mesajı :) çünkü Bende aynı durumdayım. 16 kilo verdim ideal sınırlardayım. Bu işi havası için istemek akıl işi değil. Çünkü aşırı zor bir meslek. Babamdan biliyorum kaç kere ölümden döndü. Öğretmenim, gül gibi mesleğim var keza sizinde öyle. Ama bu mesleğe aşk başka bişey:) inşallah yaş düzenlemesi gelir de, bizde bikaç ay sonra buradan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırız :)

pomem lerde lisans mezunuysanız 30 yaşından yukarı izin var diye biliyorum ama lisans mezunu olmak şart benım bıldıgım 6 aylık eğitim süreside 4 aya ındırıldı yenı yasalarla.
Hayır Öyle bir durum yok maalesef keşke olsa :) yükseklisans varsa esneklik var. Bakalım bekliyoruz iyi haberler :)

Ah ahhh kanayan yaram 8 9 seferdir giriyorum olmuyor olmuyor olmuyor..sozlu mulakata takılıyorum.

Yüzümde gülümseme ile okudum mesajı :) çünkü Bende aynı durumdayım. 16 kilo verdim ideal sınırlardayım. Bu işi havası için istemek akıl işi değil. Çünkü aşırı zor bir meslek. Babamdan biliyorum kaç kere ölümden döndü. Öğretmenim, gül gibi mesleğim var keza sizinde öyle. Ama bu mesleğe aşk başka bişey:) inşallah yaş düzenlemesi gelir de, bizde bikaç ay sonra buradan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırız :)
:) inşaallah bende mesleğin bir havası olduğunu düşünmüyorum zira eşimin çektiği çileyi biliyorum karı koca polislerin mecburiyetten birine gece görev verilirken diğerine gündüz verildiğini de gördüm ,ama ben bu üniformayı peygamber ocağı olduğu için istiyorum 2004 te muvazzaf astsubaylık sınavlarını da kazanmıştım boy ve kilo sorunum vardı..neyse haberleşiriz o halde ;)
not:ucunda ölüm yok tabiki hamdolsun mesleklerimiz var Allah aratmasın ama olursa çok güzel olur.

:) inşaallah bende mesleğin bir havası olduğunu düşünmüyorum zira eşimin çektiği çileyi biliyorum karı koca polislerin mecburiyetten birine gece görev verilirken diğerine gündüz verildiğini de gördüm ,ama ben bu üniformayı peygamber ocağı olduğu için istiyorum 2004 te muvazzaf astsubaylık sınavlarını da kazanmıştım boy ve kilo sorunum vardı..neyse haberleşiriz o halde :KK66:
not:ucunda ölüm yok tabiki hamdolsun mesleklerimiz var Allah aratmasın ama olursa çok güzel olur.
Olursa süper olur:) haberleşelim, kısmet belki de olur ve biz aynı birimde çalışırız :)

Evet polis memuruyum. Zor ve azim isteyen bi meslek. Mesai mefhumu yok bizde. Amirinin iki dudağı arasında çalışma şartları. İzin konusu değişken. Önceden uçak bileti alamazsın mesela çünkü heran izinler kapanabilir. Önceden plan yapamazsın. Şu dönemde personel azlığından kaynaklanan bir yoğunluk var malum. 4 yıldır çalışıyorum ben. Evet zor ve sosyal hayatından aile yaşantındam taviz vermeni gerektiren mi meslek. Ama yine de güzel. Ben bekarım. Ama evliler için daha zor bence. Özellikle çocuk olunca bakıcı bulmak zor oluyor çünkü gece çalışırsın haftasonu çalışırsın ne zaman çalışacağım belli değil bakıcılığı biraz mırın kırın ediyor. Onun dışında zaten genellikle gurbettesin ailenin yanında olamıyorsun.

eşim polis. sanki o söylemiş gibi okudum. polislerin durumu zor gerçekten bayanların daha da zordur. birde evle ilgilenmeler gerekiyor malesef

Gurbette olmak, çocuğa bakıcı bulma sorunu,sosyal ve aile hayatından taviz verme gibi zorluklar sadece polislerde değil bir çok devlet kurumunda var. 2600 lira maaş alan ve iş yükü fazla olmayan bir devlet kurumunda çalışan arkadaşım da var, 5000 lira maaş alan zor şartlarda çalışan polis arkadasımda var ne kadar iş yükü varsa maasta o kadar fazla diye düşünüyorum bir de bu acıdan bakın.

Sonuçta mesleğin zorlugunun karsılığıda veriliyor..

Ay bende 23. dönem pomeme giricem 22. döneme girdim kazanamadım ama hazırlık da yapamamıştım pek.Şimdi spora gidiyorum parkurda hızlanabilmek için inşallah güzel sonuçlanır bu defa. Sınava gittiğimde erkek polis memurlarının hepsi bayan polisler çok rahat tarzı konuşma yapıyorlardı.

Amirinin 2 dudagı arasında diyorsun da benim eşim de amir ve bayan memurlara o kadar kolaylık sağlıyor ki sadece o da değil onun gibi amir olan bayanlar ayda 2 nöbet tutuyor eşim 4 5 nöbet onların nöbeti izni hep haftasonu eşimin hep haftaici resmen görüsemiyoruz ben öğretmenim haftasonu bize de lazım ama kısmet olmuyor. Yine de bu durumu garipsemiyorum sonucta her bayan bir erkeğe göre daha cok sorumluluk sahibi evli olanlar hele... siz de haksızlık etmeyin rica edecegim. Ben de polis kızı ve polis eşiyim işin içyüzünü iyi biliyorum izin kapanıyorsa tüm polise kapanıyor tatile en pahalısından cıkıyoruz cünkü önceden tatil paketi ucak bileti alamıyoruz gurbetse her devlet memuru gurbete gidiyor lütfen abartmayın.
eşiniz rahat yerde çalışıyor demekki. Çünkü aynen arkadaşın anlattığı gibi eksiği var fazlası yok. Gurbet bile meslek gruplarına göre çok çok farklı. Şırnaktayım bir kaç meslek grubundan arkadaşlarımda var kimse bizim gibi değil gönüllerince memleketlerine gidebiliyorlar. Biz bir yıl izne çıkamadık. İşin iç yüzünü dışarıdan bakarak göremezsiniz bizzat içinde olmanız gerek. Anlatılanlara bakınca her şey çok basit bir de yaşamak var bunu.

Gurbette olmak, çocuğa bakıcı bulma sorunu,sosyal ve aile hayatından taviz verme gibi zorluklar sadece polislerde değil bir çok devlet kurumunda var. 2600 lira maaş alan ve iş yükü fazla olmayan bir devlet kurumunda çalışan arkadaşım da var, 5000 lira maaş alan zor şartlarda çalışan polis arkadasımda var ne kadar iş yükü varsa maasta o kadar fazla diye düşünüyorum bir de bu acıdan bakın.

Sonuçta mesleğin zorlugunun karsılığıda veriliyor..
Hangi gurbette ki arkadaşınız birebir ölümle burun buruna geliyor acaba ? Mesai saatimiz her meslek grubundan çok çok fazla aldığımız maaşta evet ona göre. Biz hem beyinen hem bedenen çalışıyoruz. Kafamız hep dolu. Sürekli stres altındayız. Dışarıdan yorum yapmak gerçekten kolay. Bir hafta yaptığım işi yapsa ağlayarak koşup gider bir sürü insan.

Ben 20 yaşında polis oldum. Şuan 24 yaşındayım. Ben bile şu an kendimde yeteri kadar enerji bulamıyorum. Bence yaş sınırlaması bu yüzden önemli çünkü çok yıpranıyorsunuz. Çok seviyorsanız ya da ihtiyacınız varsa düşünebilirsiniz ama gerçekten ruhende bedenende çok zor.

Ben 20 yaşında polis oldum. Şuan 24 yaşındayım. Ben bile şu an kendimde yeteri kadar enerji bulamıyorum. Bence yaş sınırlaması bu yüzden önemli çünkü çok yıpranıyorsunuz. Çok seviyorsanız ya da ihtiyacınız varsa düşünebilirsiniz ama gerçekten ruhende bedenende çok zor.
haklı olabilirsiniz velhasıl olgunluk dediğimiz sistem sebebiyle bir dönem bu meslek çok kötü bir üne kavuştu..bu sebeple alımlarda yaş haddi kesinlikle düzeltilmeli , gençler alınmasın diye bir kaide değil ,verimli olduğunu kesinlikle kabul ettiğimiz bir dönemin de mesleğe dahil edilmesi gerekli..bu arada o yorgunluk psikolojik 21 yaşımda tek başıma doğuda görev yaptım enerjim yüksekti ama ne zaman batıya geldim yorgunluk çöktü yaşımla alakadar değil eminim tamamen psikolojik ;)

eşiniz rahat yerde çalışıyor demekki. Çünkü aynen arkadaşın anlattığı gibi eksiği var fazlası yok. Gurbet bile meslek gruplarına göre çok çok farklı. Şırnaktayım bir kaç meslek grubundan arkadaşlarımda var kimse bizim gibi değil gönüllerince memleketlerine gidebiliyorlar. Biz bir yıl izne çıkamadık. İşin iç yüzünü dışarıdan bakarak göremezsiniz bizzat içinde olmanız gerek. Anlatılanlara bakınca her şey çok basit bir de yaşamak var bunu.
Hayır istanbulun en kötü ilçesinde çalışıyor, tayinimiz de hakkariye cıktı o bölgeyle karşılaştırmıyorum çünkü terör var ama istanbulda özellikle pasaport da emniyetteyken bürolarda eşim 3 hafta çalıştı (rütbeli personel yetersizliğinden daha doğrusu fetöden atılan bayan amir yerine baktı) resmen 2. Balayı gibiydi her akşam düzenli saatlerde evde haftasonu evde hala o günleri özlemle anıyoruz. Bir erkek personelle asla bir değil şartlarınız bunu kabul edin.

23.pomemde 2016 kpss şartı mi aranıyor 2018 geçerli olmaz mı?

23.pomemde 2016 kpss şartı mi aranıyor 2018 geçerli olmaz mı?
Muhtemelen 2017-2018 kpss puanı isteyecekler. Çünkü 23. dönem için kpss'den sonra alım yapacağız diye açıklama yaptılar. 2018 kpss'yi beklediklerine göre 2017-2018 puanları geçerli olacaktır.

Muhtemelen 2017-2018 kpss puanı isteyecekler. Çünkü 23. dönem için kpss'den sonra alım yapacağız diye açıklama yaptılar. 2018 kpss'yi beklediklerine göre 2017-2018 puanları geçerli olacaktır.
İnternette 2016 diye okuyunca uzulmustum
El dikis izleri problem olmazsa inşallah bana da nasip olur

Back
X