- 25 Ekim 2018
- 2.781
- 2.772
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bu yorumunuzu öğretmenler duymasınCanım ben polis degilim fakat.bence cok ev hanımı modunda degilsen başvurabilirsiniz.arkadaslarim var polis olan bence cok öyle bayanlara zorlanacaklarını sanmiyorum.üst arama bayanlarin vb seyler yaparlar.bende basvuracaktim fakat boyum tutmuyor malesef bence basvur yapabileceğini dusunuyorsan fakat tabiki bi öğretmenlik kadar da rahat degildir
Atanamamis öğretmenim ve inanın öğretmenlik çok daha yorucu benim içinBence bu yorumunuzu öğretmenler duymasın
Bence bu yorumunuzu öğretmenler duymasın
Kadın olupta akşam 8-9 gibi gençlik parkının dış kısmında mesai yapan polisleri bizzat gözlerimle gördüm sanmıyorum herkesin büro işi yaptığını
Öğretmenden öğretmene fark var o zaman. Bazıları sadece mesai dolduruyor diye düşünüyorum. Öğrencileri ile daha faydalı çalışmalar yapabilmek, proje üretmek için sabahlara kadar uykusuz kalan, onların sorunları için koşuşturan, öğrencilerinin yaşadıkları olumsuzluklarıda düzeltmeyi üzerine görev edinmiş, sadece tahtanın önünde durmayan öğretmenlerde var. Ben onları kastettim. Ayrıca sınıftan, dersi anlatarak da çıkabilirsin dersi öğreterekte. İkisi farklı efor gerektirir.Ben de öğretmenim. Polis olmakla öğretmen olamak arasında dağlar kadar fark olduğunun farkındayım. Öğretmen sabahtan akşama kadar dil döker gelir eve dinlenir. Hafta sonu dinlenir. Olay orda biter. Polis eve gelir gelebilirse tabiheran görev çıkabilir çağırırlar. Kıyaslanacak meslek degiller öğretmenler coşmasın hic bence
bir taraf vatana evlat yetiştiriyor, bir tarafta yetistirileyemeyen evlatlar yüzünden cani cebinde geziyor.
Her meslekte işini layıkıyla yapmayan bir sürü insan varken toplumun gözü hep öğretmenlerde nedense. Keşke bu sözlerinizi işini yapmayan herkese söyleseniz de sadece öğretmenleri zan altında bırakamasanız ne güzel olur değil mi? Ayrıca eşimin kardeşi polis. Ve karakol amirinin hiç bir işten anlamadığını geç gelip çay içip iki muhabbet ettikten sonra erken gittiğini anlatır durur. Eminim pek çok yerde de böyle insanlar vardır. Ben bu duruma bakıp da polisler çok rahat yaaa hiç bir şey yapmıyorlar dersem hoş olmaz.Öğretmenden öğretmene fark var o zaman. Bazıları sadece mesai dolduruyor diye düşünüyorum. Öğrencileri ile daha faydalı çalışmalar yapabilmek, proje üretmek için sabahlara kadar uykusuz kalan, onların sorunları için koşuşturan, öğrencilerinin yaşadıkları olumsuzluklarıda düzeltmeyi üzerine görev edinmiş, sadece tahtanın önünde durmayan öğretmenlerde var. Ben onları kastettim. Ayrıca sınıftan, dersi anlatarak da çıkabilirsin dersi öğreterekte. İkisi farklı efor gerektirir.
Öğretmenden öğretmene fark var o zaman. Bazıları sadece mesai dolduruyor diye düşünüyorum. Öğrencileri ile daha faydalı çalışmalar yapabilmek, proje üretmek için sabahlara kadar uykusuz kalan, onların sorunları için koşuşturan, öğrencilerinin yaşadıkları olumsuzluklarıda düzeltmeyi üzerine görev edinmiş, sadece tahtanın önünde durmayan öğretmenlerde var. Ben onları kastettim. Ayrıca sınıftan, dersi anlatarak da çıkabilirsin dersi öğreterekte. İkisi farklı efor gerektirir.