Polis karakola sığınan kadına tecavüz etti iddiası

Gezi bir kitap okuma ve oturma eylemiydi, keşke bunu anlayabilseniz. Olayları tırmandıran tek şey Başbakan'ın çıkıp olayları kızıştırmasıydı. Keşke anlasanız.
Neyse konu nerden nereye geldi, ceza yemek istemiyorum.

Bence de kapatalım inandığımız doğrular değişmeyecek.

Haaa Pardon o zaman. Siz arabaları kitap okumak için ters cevirdiniz? Dükkan camlarını kitaplar için kırdıniz. Çok yanlış anlamisiz cok

Kanıtlar misin lobnanin ilk gün kitap okurken öldürüldüğünü?
Lobna ölmedi, 5 yaşında bir çocuk haline döndü. 2 kez beyin ameliyatı geçirdi. Lobna yı lise yıllarımdan tanırım. Tüm haber sitelerinde de bulabilirsin ne Zaman ne şekilde kafasına kapsül yendiğini.

Allah şifa versin. Yine de ilk gün kitap okurken öldürülmesine ihtimal vermiyorum o yüzden tartışmayalim

Haaa Pardon o zaman. Siz arabaları kitap okumak için ters cevirdiniz? Dükkan camlarını kitaplar için kırdıniz. Çok yanlış anlamisiz cok
Evet siz hiçbirşey anlamamışsınız..
Olayların başlangıcı gezi parkına sahip çıkmaktı. Orda nöbet tutan 100-200 kişilik gruba polisin sert müdehalesi, lobnanın bitkisel hayata girmesinden sonra olaylar tırmandı.
Mahkeme kararını hiçe sayarak " gezi parkı yıkılacak , yerine topçu kışlası yapılacak" diye ısrar eden, yasayı hiçe sayan ve gençleri kışkırtan sayın Başbakan'ınıza sorun olaylar neden bu hale gelmiş.

Konudan ne kadar uzaklaşmışız.
Konu banada inandırıcı gelmedi.Sanki ilişkileri vardı da kadın iftira mı atıyor diye geçti aklımdan.Sonuçta adamın evine zorla götürülmemiş. Ama yinede ortada bir tecavüz de olabilir . İki tarafta çok masum gelmedi bana.

Benim anlamadığım madem gezide doğa korunuyordu basta ağaçlara zarar vermemek esastı ozaman neden otobüsler yakıldı duraklar parçalandı sokaklar yağmalandı (Esnafın malına zarar verildi)hani zarar vermemek esastı zaten polislerin mermi kullanması da yasaktır eylemlerde sadece plastik mermi kullanılabilir inan bana bende berkin öldüğün de üzüldüm ama neden bu olay ağaçları korumaktan çıkıp sokakları yağmalamaya dondu gezide hatırladığım diyer olaysa kapalı diye bir kadına hakaret ediyorlardı cidden peki bu vicdan bu mu?

Bakın cevap vermicektim ama, kabataş olayını diyorsunuz sanırım ama ben buna çok gülerim! İftira olduğu anlaşıldı uyandıriyim:)) neyse

Bakın cevap vermicektim ama, kabataş olayını diyorsunuz sanırım ama ben buna çok gülerim! İftira olduğu anlaşıldı uyandıriyim:)) neyse
Canım ben çevremden söyledim bizzat gördüm kaldırım taşlandigi söküldüğü panoların taşındığını hatta sana çok komiğime giden bişeyde söyleyin yolun ortasın klozet koymuşlardı ne alaka anlamadım ama zaten haberlerde de gördük ki ben bunu fox gibi yanlı medya kuruluşunda da görmüştüm istanbulda (yaşadığım şehirde esnafa zarar gelmedi ama ) esnafın mallarına zarar verildiğini...

Taşlandıgi*

Ben diğer söylemlerinize cevap verdim mi vermedim? Olayları eksik öğrendiğiniz bir önceki cevabımda açık. Fox yanlı diğerleri yansız mı? Gezide olaylar olurken penguenleri gösteriyorlardı. Bu konu altında geziyi tartışmayacağım,, konuşmak isterseniz mesaj atabilirsiniz.

ya siz cidden iyi misiniz?yoksa kafa mı buluyorsunuz??
ya sevgilisiyle yasamak yada ondan cocuk yapmak tercih meselesidir.Seni beni baglamaz.Ama tecavuzu de tercih meselesi de dersen, senin secimin oda bizi bağlamaz.Ok.

Fox geziye desteğinden bahsetmiştim yanlı derken hayır zaten olayların üstünden bu kadar geçmişken her şeyi hatırlamıyorum doğrudur söylediğiniz benim anlatmak istediğim şu tamam bu olaylar gezi parkı için çıktı ama neden benim vergi verdiğim şey zarar gördü ?

ya bi de ben sunu anlamıyorum!!
Nolur biri bana acıklasın Allah askına!
''ha tecavüz ha isteyerek birlikte olma ikisi aynı şey sonuçta''

ya bi de ben sunu anlamıyorum!!
Nolur biri bana acıklasın Allah askına!
''ha tecavüz ha isteyerek birlikte olma ikisi aynı şey sonuçta''
Hayır ayni şey tabikide değil biri kendi isteginizledir diğeri zorla tecavüz edilen kişinin psikolojisi bozulur insanlara olan güveni sarsılır burda demek istediğiniz şey günahsa evet isteyerek birliktelik her iki taraf için günahtır tecavüz de yapan kişiyedir günah...

Ya sa senin beynin penis odaklı düşünüyor. pess

Bazi meslekler para icin yapilmamali polislik, hasta bakicilik ve ögretmenlik gibi...
6 bin Polis alinicak diye haber ciktiginda millet" gidip polis olayim bari iyi para aliyorlar"demisti. Hal böyle olunca abuk durumlar oluyor.
Teskilat icinde Karakol Polisleri sevilmezmis pek zaten. Bende f.makinam calindiginda prosedürden sigorta icin ifade verdim tammmmmm 4 kezzz arka arkaya taksiyle dolmusu ayirt edemedi polis amcam. Sanirim vizyonu olmayan turk erkekleri polis olayim bari diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…