Gezi bir kitap okuma ve oturma eylemiydi, keşke bunu anlayabilseniz. Olayları tırmandıran tek şey Başbakan'ın çıkıp olayları kızıştırmasıydı. Keşke anlasanız.Evet Ali İsmail eskişehir Üniversitesinde okuyordu çocuğun ismini yeteri kadar kullandıniz bence. Ve Ali İsmail korkmaz ile ilgili videolar var kesin olarak bi Kanıt yok polis tarafından öldürüldüğüne dair. Size tek bir şey sorcam hangi devlet otoritesini sarsan güce tepki göstermez söyler misiniz? Bunun yolu illa şiddet mi olmalı?
Bence de kapatalım inandığımız doğrular değişmeyecek.Gezi bir kitap okuma ve oturma eylemiydi, keşke bunu anlayabilseniz. Olayları tırmandıran tek şey Başbakan'ın çıkıp olayları kızıştırmasıydı. Keşke anlasanız.
Neyse konu nerden nereye geldi, ceza yemek istemiyorum.
Haaa Pardon o zaman. Siz arabaları kitap okumak için ters cevirdiniz? Dükkan camlarını kitaplar için kırdıniz. Çok yanlış anlamisiz cokGezi bir kitap okuma ve oturma eylemiydi, keşke bunu anlayabilseniz. Olayları tırmandıran tek şey Başbakan'ın çıkıp olayları kızıştırmasıydı. Keşke anlasanız.
Neyse konu nerden nereye geldi, ceza yemek istemiyorum.
Lobna ölmedi, 5 yaşında bir çocuk haline döndü. 2 kez beyin ameliyatı geçirdi. Lobna yı lise yıllarımdan tanırım. Tüm haber sitelerinde de bulabilirsin ne Zaman ne şekilde kafasına kapsül yendiğini.Kanıtlar misin lobnanin ilk gün kitap okurken öldürüldüğünü?
Allah şifa versin. Yine de ilk gün kitap okurken öldürülmesine ihtimal vermiyorum o yüzden tartışmayalimLobna ölmedi, 5 yaşında bir çocuk haline döndü. 2 kez beyin ameliyatı geçirdi. Lobna yı lise yıllarımdan tanırım. Tüm haber sitelerinde de bulabilirsin ne Zaman ne şekilde kafasına kapsül yendiğini.
Evet siz hiçbirşey anlamamışsınız..Haaa Pardon o zaman. Siz arabaları kitap okumak için ters cevirdiniz? Dükkan camlarını kitaplar için kırdıniz. Çok yanlış anlamisiz cok
Benim anlamadığım madem gezide doğa korunuyordu basta ağaçlara zarar vermemek esastı ozaman neden otobüsler yakıldı duraklar parçalandı sokaklar yağmalandı (Esnafın malına zarar verildi)hani zarar vermemek esastı zaten polislerin mermi kullanması da yasaktır eylemlerde sadece plastik mermi kullanılabilir inan bana bende berkin öldüğün de üzüldüm ama neden bu olay ağaçları korumaktan çıkıp sokakları yağmalamaya dondu gezide hatırladığım diyer olaysa kapalı diye bir kadına hakaret ediyorlardı cidden peki bu vicdan bu mu?Savcı Kiraz ı da Ankaradaki ölen canları da gayet iyi anarız bizim saygımız insana, kişisel görüşe değil.
Gezi neydi biliyor musun? Bir avuç insanın gerçekten bir avuç insanın o parkı korumak istemesiydi. Polisin "azıcık" (!) tepkisinden sonra milyonlar sokağa döküldü. Amaç sadece geziyi korumakken o zamanın başbakanı ülke insanlarına çapulcu diyerek itham etti. Bir avuç insandan, güzel gezi parkından baskı ve şiddete karşı çıkan milyonlara dönüştü.. Provakasyonlar oldu olmadı değil. Peki ölen canlar? Peki ölen Berkin? Peki ölen 19 yaşındaki Ali İsmail ve niceleri.. Polisin az(!) bir tepkisiyle birsürü can gitti.. Ne diyeyim Allah vicdan versin.
Bakın cevap vermicektim ama, kabataş olayını diyorsunuz sanırım ama ben buna çok gülerim! İftira olduğu anlaşıldı uyandıriyim:)) neyseBenim anlamadığım madem gezide doğa korunuyordu basta ağaçlara zarar vermemek esastı ozaman neden otobüsler yakıldı duraklar parçalandı sokaklar yağmalandı (Esnafın malına zarar verildi)hani zarar vermemek esastı zaten polislerin mermi kullanması da yasaktır eylemlerde sadece plastik mermi kullanılabilir inan bana bende berkin öldüğün de üzüldüm ama neden bu olay ağaçları korumaktan çıkıp sokakları yağmalamaya dondu gezide hatırladığım diyer olaysa kapalı diye bir kadına hakaret ediyorlardı cidden peki bu vicdan bu mu?
Canım ben çevremden söyledim bizzat gördüm kaldırım taşlandigi söküldüğü panoların taşındığını hatta sana çok komiğime giden bişeyde söyleyin yolun ortasın klozet koymuşlardı ne alaka anlamadım ama zaten haberlerde de gördük ki ben bunu fox gibi yanlı medya kuruluşunda da görmüştüm istanbulda (yaşadığım şehirde esnafa zarar gelmedi ama ) esnafın mallarına zarar verildiğini...Bakın cevap vermicektim ama, kabataş olayını diyorsunuz sanırım ama ben buna çok gülerim! İftira olduğu anlaşıldı uyandıriyim:)) neyse
Taşlandıgi*Canım ben çevremden söyledim bizzat gördüm kaldırım taşlandigi söküldüğü panoların taşındığını hatta sana çok komiğime giden bişeyde söyleyin yolun ortasın klozet koymuşlardı ne alaka anlamadım ama zaten haberlerde de gördük ki ben bunu fox gibi yanlı medya kuruluşunda da görmüştüm istanbulda (yaşadığım şehirde esnafa zarar gelmedi ama ) esnafın mallarına zarar verildiğini...
Ben diğer söylemlerinize cevap verdim mi vermedim? Olayları eksik öğrendiğiniz bir önceki cevabımda açık. Fox yanlı diğerleri yansız mı? Gezide olaylar olurken penguenleri gösteriyorlardı. Bu konu altında geziyi tartışmayacağım,, konuşmak isterseniz mesaj atabilirsiniz.Canım ben çevremden söyledim bizzat gördüm kaldırım taşlarının söküldüğü panoların taşındığını hatta sana çok komiğime giden bişeyde söyleyin yolun ortasın klozet koymuşlardı ne alaka anlamadım ama zaten haberlerde de gördük ki ben bunu fox gibi yanlı medya kuruluşunda da görmüştüm istanbulda (yaşadığım şehirde esnafa zarar gelmedi ama ) esnafın mallarına zarar verildiğini...
ya siz cidden iyi misiniz?yoksa kafa mı buluyorsunuz??hanım diyor ki sevgilisiyle yaşayan tek başına babasız çocuk yapan kadınlar polisin tecavüz etmesinden niye korksun ki
ha tecavüz ha isteyerek birlikte olma ikisi aynı şey sonuçta diyor
durum ben burada yine bana ban yolları gözükecek
Fox geziye desteğinden bahsetmiştim yanlı derken hayır zaten olayların üstünden bu kadar geçmişken her şeyi hatırlamıyorum doğrudur söylediğiniz benim anlatmak istediğim şu tamam bu olaylar gezi parkı için çıktı ama neden benim vergi verdiğim şey zarar gördü ?Ben diğer söylemlerinize cevap verdim mi vermedim? Olayları eksik öğrendiğiniz bir önceki cevabımda açık. Fox yanlı diğerleri yansız mı? Gezide olaylar olurken penguenleri gösteriyorlardı. Bu konu altında geziyi tartışmayacağım,, konuşmak isterseniz mesaj atabilirsiniz.
ya bi de ben sunu anlamıyorum!!
Nolur biri bana acıklasın Allah askına!
''ha tecavüz ha isteyerek birlikte olma ikisi aynı şey sonuçta''
Hayır ayni şey tabikide değil biri kendi isteginizledir diğeri zorla tecavüz edilen kişinin psikolojisi bozulur insanlara olan güveni sarsılır burda demek istediğiniz şey günahsa evet isteyerek birliktelik her iki taraf için günahtır tecavüz de yapan kişiyedir günah...ya bi de ben sunu anlamıyorum!!
Nolur biri bana acıklasın Allah askına!
''ha tecavüz ha isteyerek birlikte olma ikisi aynı şey sonuçta''
İnsanın aklına 40 tane soru işareti getiriyor yok yere.
Psikolojik hap içenlerin beyni mi uyuşuyor akli dengesini mi yitiriyor,??
sonuçta aklın yerinde nereye gittiğini görüyosun tamam geldi aldı seni karakola gidiyoruz diye bindin baktın eve geldi ne diye indin arabadan??
Madem indin indiğin yerden niye uzaklaşmadın da eve çıktın???
Belindeki silah kişisel bi silah değilki devlet zimmetli ha deyince zevkine adam vuramaz çıkarıp seni mi vuracaktı??
Bu kadın vermeye dünden razıymış başka sonuç çıkmıyor bu konudan.