polis eşi olup şarkı bekleyenler

crean

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
112
9
296
merhaba biz haziranda Allah nasip ederse evlenip direk şarka gidicez bekliyoruz tercih yapmayı aranızda bu yıl tercih yapmayı bekleyenler varmı? nereleri yapıcaklarını yazarlarsa belki bende fikir edinirim çünkü hiç il dışına çıkmadım ve birde evlenip hemen gitmek biraz ürkütüyor beni

Benim durumumda seninle aynı nişanlıyım yaza evlenip direk şarka gidicez tercih dönemi başlıyor bakalım hayırlısı

Evet akladaşlar tercihlerinizi yaptınız mı? Bize geçen yıl gelmedi ama bu yıl inşallah çıkar. Herşeyin hayırlısı olsun.

burda lojman yok maalesef..
eşiniz nereleri istedi ..
eşim ilçeye tayin isteyecek cabuk dönelim diye....

burda lojman yok maalesef..
eşiniz nereleri istedi ..
eşim ilçeye tayin isteyecek cabuk dönelim diye....

ilk tercihimiz Kahraman maraş, ikincisi Şanlıurfa üçüncü Van genelde ilk tercihmi gelir.İlçeler daha kısa sürelimi Bildiğim kadarıyla Rize 6 yıl.

aynı durumdayız bende temmuzda evleniyorum evimizi şarka kurucaz bugün başladı tercihler nişanlımla konuşuyoruz sürekli

4 yıl hakkari görevinden sonra 2. şarkımız olan malatyaya geldik bizde ama pek ısınamadım buraya inşallah güzel bir yere gidersiniz

4 yıl hakkari görevinden sonra 2. şarkımız olan malatyaya geldik bizde ama pek ısınamadım buraya inşallah güzel bir yere gidersiniz

tatlım bizde aksine malatya istiyoruz, ilk olucak, neden sevmedin, merkezdemisiniz

kafama takıldı şimdi :26:
kuzum siz niye van yazdınız çabuk dönme niyetiniz mi var

tatlım bizde aksine malatya istiyoruz, ilk olucak, neden sevmedin, merkezdemisiniz

hakkariye bakarak kat kat iyi tabiki canım ama ben çalıştığım yerden memnun değilim eşim özel harekatta benim merkeze atanıyor sadece süreklide görevde oluyor şimdide görevde yalnız kalıyorum iyice işimde stresli olunca çekilmez oluyor malatya bazen hakkariyi bile özlüyorum

neyse siz yazana kadar ben bi yorum daha yapıyım
ben 10 yıl falan kalmak istiyorum gittiğim yer güzelse, malatya istiyoruz zaten, ev paramı biriktirmeden dönmem, netten ev bakıyodum gidebileceğim muhtemel illerden, urfada izbe evlere 600 lira kira isteyebiliyolar bunada dikkat edin bence

hmm anladım canım özel harekat zor tabi, biz şu an ankaradayız ben de memurum nişanlımın yeri rahat masa başı işi ama gittiğimiz yerde nasıl olur bilmiyorum

canım bizde aidatla 550 kira veriyoruz ve malatya çok lüks bir şehir ev almak için parayı burda kesinlikle biriktiremezsin biz hakkarideyken aldık çok şükür orda dışarı çıkıp gezme gibi bir lüksün olmadığı için paran cebine kalıyordu ama burda ister istemez harcıyosun

Merhaba, erkek arkadaşım polis ve şarkta şu an. 4,5 ay sonra bitiyor kısmetse...
Bingöl merkezde 1 sene, Karlıova ilçesinde de 1 sene (erken dönmek için tayin istedi) görev yaptı.
Toplamda 2 sene. Bingöl merkez 3 yıl şark. Gayet de iyi, gittim gördüm.
Tabii ki ufak tefek şeyler oluyor ama merkezi tavsiye ederim.
Erkek arkadaşım merkezde görev yaptığı süre içinde oradan çok memnun kaldı.
İlçe ise tam bir felaket, görev süresi 2 sene bu tarz ilçelerin. Ama yazı ayrı sıkıntı kışı ayrı sıkıntı... :18:
Yazın sürekli olay çıkar o nöbette tir tir, ben evimde tir tir yazı zor bela geçirdik.
Şimdi ise kış, ilçeler şarkta hep yüksek kesim sürekli kar yağışı var.
Çok bunaltıcı ve sıkıcı. Tavsiye etmem ama hepimiz için hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…