bızz sasrktayız...........
merhaba şarkta hangi ildesiniz ?
rizedeyiz......
Ne güzel iyidir oralar sanırım memnun kaldınız mı? Bizde İstanbuldayız şark için bekliyoruz.Gideceğimiz yer nasıl olacak bakalım tercihleri bugün yaptık.Sanırım bu hafta sonmuş.Lojmanda mı kalıyor sunuz?
burda lojman yok maalesef..
eşiniz nereleri istedi ..
eşim ilçeye tayin isteyecek cabuk dönelim diye....
merhaba biz haziranda Allah nasip ederse evlenip direk şarka gidicez bekliyoruz tercih yapmayı aranızda bu yıl tercih yapmayı bekleyenler varmı? nereleri yapıcaklarını yazarlarsa belki bende fikir edinirim çünkü hiç il dışına çıkmadım ve birde evlenip hemen gitmek biraz ürkütüyor beni
ilk tercihimiz Kahraman maraş, ikincisi Şanlıurfa üçüncü Van genelde ilk tercihmi gelir.İlçeler daha kısa sürelimi Bildiğim kadarıyla Rize 6 yıl.
Van'a yollayabilirler
4 yıl hakkari görevinden sonra 2. şarkımız olan malatyaya geldik bizde ama pek ısınamadım buraya inşallah güzel bir yere gidersiniz
tatlım bizde aksine malatya istiyoruz, ilk olucak, neden sevmedin, merkezdemisiniz
hakkariye bakarak kat kat iyi tabiki canım ama ben çalıştığım yerden memnun değilim eşim özel harekatta benim merkeze atanıyor sadece süreklide görevde oluyor şimdide görevde yalnız kalıyorum iyice işimde stresli olunca çekilmez oluyor malatya bazen hakkariyi bile özlüyorum
neyse siz yazana kadar ben bi yorum daha yapıyım
ben 10 yıl falan kalmak istiyorum gittiğim yer güzelse, malatya istiyoruz zaten, ev paramı biriktirmeden dönmem, netten ev bakıyodum gidebileceğim muhtemel illerden, urfada izbe evlere 600 lira kira isteyebiliyolar bunada dikkat edin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?