Polis-Asker Eşleri Tanışma

selam hanımlar,
hazalcım nasılsın, banka yoğundur...
topik epeydir hareketsizdi ben de uğramadım. bugün dikkatimi çekti.
yazın çalışmak çok zor oluyor, hepinize hayırlı ramazanlar hanımlar

Ben iyim canım sen nasılsın? Evet yoğun ya hele bugün kafamı kaldıramadım öğleye kadar inşallah öğleden sonra böyle olmaz Gün sayıyorum bayram itibariyle izinde olucam yaaa bayramda ank. sonra ist. sonrada antalya ayyyy bi gelsede gitsem artık

ohh canım iyi gez, ankaraya da gel beklerim yoğunuz biz de yeni bakanlar, yeni yapılanmalar falan uğraşıyoruz işte. bayramda ben de ailemin yazlığına gidicem, eşim gelemiyor malesef.ayrı geçiricez diye ben de kafamı dağıtayım dedim. inşallah 9 gün verirler şu tatili

Bu sene olcak canım dügünümüz ama tarihi kesin değil bakalım şark durumuna göre belli olcak 1 yıl daha istanbulda kalmak istiyoruz inşallah da kalırız ortalık cok karısık su aralar vallahı yüregim agzımda geziyorum...

slm fıstıklar ne var ne yok uzun zamandır gelemedim buralara hıı birde maraşta olan var mıydı aranızda ...

hb cnm nasıl gidiyor evlilik nerde görevdesiniz

Biz karstayız canım ama şuan izindeyiz ist dayız ben istluyum geziyoruz bol bol... Evlilik çok iyi iki yıl olucak bu ayın 26 sında kısmetse. İmkanınız varsa ve şartlarınız uygunsa bence çok uzatmayın hemen evlenin çok güzel birşey

bu topiğe kimsecikler uğramıyor ben yazayım bari topik sahibide ortada yok gülseren nerdesin bebişin dünyaya geldimi tayininiz nereye çıktı ortadan kayboldun

Nasılsın canım görüşemiyoruz bu aralar

canım iyiym napıyım idare ediyoruz, eşimden haber bekliyorum sürekli. hala izne gelmedi.
sen nasılsın işler nasıl?görüşemedik epeydir. eşim gidince alışmak zor oldu yeni hayatıma. bu aralar sessiz burası da bizim topik de öyle,

Ben iyim canım izne çıkmıştık eylülde bitti izin geri geldik benimde geldikten sonra alışmam zor oldu Aynı çalışıyorum devam burası bitsede gitsek diye gün sayıyorum.Evet sessiz bu topikler herkes işe güce daldı heralde... Bende vakit buldukça kokoş hatunlara takılıyorum orası baya aktif oluyor genelde ama buralarıda ihmal etmiyorum arada yazıyorum

bu topiğe kimsecikler uğramıyor ben yazayım bari topik sahibide ortada yok gülseren nerdesin bebişin dünyaya geldimi tayininiz nereye çıktı ortadan kayboldun
hazal sen zaten topıgın sahıbı gıbı oldun kız
selam kızlar başlığı görünce geldim hemen benim eşimde polis
hosgeldın guzummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…