Polis-Asker Eşleri Tanışma

canım valla ben de ders çalışıyorum iş değiştiriym diye yine giricem başka kurumların sınavlarına bakalım...

kpss mi çalışıyosun ben ona çalışmıyorum şuan spk ileri düzey lisanslama ya çalışıyorum
inşallah geçersin başka kuruma ama sınava girmedende geçme imkanın yokmu bazı kurumlarda var diye biliyordum ben canım ama araştırmak lazım tabii

iyi kuzu aynı tas aynı hamam sende ne var ne yok
buraları boş bırakmışsın sessiz kalmış :)
özle tabeee ben özlenmeyecek insanmıyım

çok pisliksin sen
şaka bi yana muhabbetin güsel yhaa
teşekkür ederim
nasıl olayım
dün döküldüm yorgunluktan
eşim hemen mobilya seçmeye götürmeliyim seni yoksa 3-5 gün sonra kalkamayacaksın yerinden dedi

kpss deil canım kurum sınavlarına çalışıyorum. uzman olduğum için direkt geçiş imkanı yok. anca sınavını mülakatını aşmam lazım, işm zor
spk nın sınavı da zor olur allah kolaylık versin canım iyi çalışmalar hepimize

teşekkür ederim kuzu o senin muhabbetinin güselliği
bence bu fırsatı kaçırma hemen git mobilya seç bebiş için demii

ok anldım canım inşallah geçersin bende inşallah geçerim evet çok zor bir sınav ama geçmem lazımmm

teşekkür ederim kuzu o senin muhabbetinin güselliği
bence bu fırsatı kaçırma hemen git mobilya seç bebiş için demii

yok be canımmmm
yazın tayin yeri için
yeni eve
yeni eşyaaa
öf yhaaa
o kadar işim var ki,
mobilya, bebeğin odası, yeni ev, yeni şehir, taşınma sıkıntısı( 7 aylık hamileyken )
ve
doğuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmm:84::84::84::84::84:

evet ya işin zor olucak valla allah yardımcın olsun
ne tarz mobilya almayı düşünüyorsun ne renklerde mesela

canım inan bana hiç bilmiyorum
netten bakıyorum ama gözle görmek, dokunmak gibi olmuyor
eşim bellona diyordu
şimdi de istikbakden alalım diyor
ben kararsızım
nasıl seçicem
neye göre karar vericem hiç bilmiyorum.
bu konuda ki tavsiye ve deneyimlerini paylaşmanı isterim
çok işime yarayacak inan

canım benim salon takımım doğtaş ve çok memnunum ama bu seneki modellerine baktım pek içime sinen olmadı bir istikbal ve bellonaya bakıp fikrimi ancak öyle söyleyebilirim şuan modelleri nasıl bilmiyorum ama yardımcı olurum elimden geldiğince

dün bizimkide evdeydi.bende pek giremedim.bebiş erkekmiş hayırlı olsun.bende ders çalışıyorum tabiiiikiii iremsu müsade ederse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…