- Konu Sahibi gulserennn
-
doğuda nerdesiniz..biz 2 senedir ipka veriyoruz zaten bu sene çapkın bey göndermiyomuş tayin isteyenleri bile..
bebek için hastane olayları için kalıyoruz..inşlhh şu sıpamız gelirdi seneye şu şark olayını gerçekleştiririz:97:
karstayızhamilemisin peki yoksa bu sene içindemi düşünüyorsun bence bebek olmadan gelseniz doğuya iyi edersiniz
kars terciklerinizin arasında kaçıncı sıradaydı :86:
yok canım 2 senedir istiyoruz bi senedir hastane yollarındayız tedaviler felan bu yüzden gelmiyoruz orda hastane ve iyi doktor bulmak çok zor olur diye..hamilede olsam tercih edicez zaten ama o aşamaay gelemedim henüz
allah hayırlısını versin hepimize
üçüncü sıradaydıcanım allah herşeyin hayırlısını versin inşallah allah gönlüne göre verir evet buralarda iyi doktoru bulmayı bırak doktor bulamıyosun perperişan oluyoruz valla
günaydın canım çok erkencisin.dualarım seninle.kendine dikkat et.
dört gözle bekliyoruz cinsiyetini öğrende gel
evet canım merkezdeyiz.bekleriz canım memleketinize yakınsa iyi bir seçenek..........
hoşbulduk canım....evet ikiz annesiyim......................
selam kızlar bende geldim
slm hoşgeldin
tekmil ver
tanıt kendini yani:92::92::92:
biz karsı düşünmüyoruz henüz
nasıl güzelmi insanları nasıl
amin canım amin
sağıl canım
şimdi geldim
öğrendim de......
doğuda gelebilecek en rahat yerlerden bir tanesi diyebilirim
güzelliiği açısından bişey diyemem bir istanbulluya istanbuldan başka neresi güzel gelebilirki....
ama fazla olay olmuyor terör yok polisler askerler rahat yani burda sarıkamışta kayak merkezlerimiz var
daha ne olsun
anladım canım bakalım nerde yiyecek ekmeğimiz var :97:
ama kk dan arkdaşların olduğu bi yerlerden olsa çok iyi olacak tabisi :89:
yakı arkadaşlardan biri urfada biri şırnakda biri adıyamdanda biri mardinde birde kk dan tanıştığım sürekli telde görüştüğüm meloşum var malatyada herkes buraya gel buraya gel diyo
bakalım nasipten öte köy yok :96:
sölemicem
sölemicem
merak et
merak et
hem nerdesin sen bakiim
geldim yoktun
hangi sayfalarla aldatıyorsun bizi
sölemicem
sölemicem
merak et
merak et
hem nerdesin sen bakiim
geldim yoktun
hangi sayfalarla aldatıyorsun bizi
tabi canım gidiceğin yerde birinin olması güzel bir şey en azından fikir sahibi olabiliyorsun yardımcı olan biri oluyor bende diyeyim o zaman buraya gelin diye :)
havalimanı olan yerleri seçtik biz hep tercihlerimizi dikkatli yapmıştık baya incelemiştik yani hakkınızda neresi hayırlısıysa orası olsun çünkü küçük yerde olmak çok farklı oluyor hele büyük bir yerden gelmişsen boşlukta kalıyorsun ben kaçıyorum arada bir istanbula valla alışveriş yapmak için daha şubatta ordaydım
hazalha
canım demin girdim yoktu kimsecikler
bebeğim erkekmiş nasıl mutlu oldum anlatamam
kızda olsa iyi olurdu ama ben ilk çocuğumun erkek olmasını istemiştim
sağlıklı olmasını diliyorum rabbime şükürler olsun
darısı senin başına tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?