• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polip sorunu olanlar

Merhaba kizlar. Bende polip ameliyati oldum. Biraz bilgi vereyim yarim saat surdu ben hamile kalinca dusuyodu bebeklerim. Sonrasindada hamile kalamadim polip ameliyatindan sonra bi adet gordum arkasina hamile kaldim. Rabbim insallah herkese nasip etsin. Korkmayin anestiziyle yapiliyo zaten. Pek agrimda olmadi.
Polibiniz kaç cmdi

Sizin küçükmüş peki doktor gebeliğe engel olur dedi mi siz gebelik düşünüyor musunuz
1 yıldır bebek istiyorum olmuyor eşimde sperm testi yaptı bir sorun çıkmadı. Doktot böyle de hamile kalabilirsin ama kalamıyorsan alalım dedi çünkü polip çocuğun tutunma yerindeymiş o yüzden biraz gebelik zor olurmuş

1 yıldır bebek istiyorum olmuyor eşimde sperm testi yaptı bir sorun çıkmadı. Doktot böyle de hamile kalabilirsin ama kalamıyorsan alalım dedi çünkü polip çocuğun tutunma yerindeymiş o yüzden biraz gebelik zor olurmuş
Benimde yaklaşık 10 ay olmadı polibi fark etti doktor 1 cm miş aldık bu ay korundum polip aldırdıgım için ve suan adetim bitince yeniden düşüneceğim inşAllah olur

Benimde yaklaşık 10 ay olmadı polibi fark etti doktor 1 cm miş aldık bu ay korundum polip aldırdıgım için ve suan adetim bitince yeniden düşüneceğim inşAllah olur
İnşallah olur 🤲 enim polip bebeğin tutulma yerindeymiş o yüzden de engelleyebilirmiş. Pazartesi günü rahim filmi çektirip bi kaç gün içinde de aldırırım doktor bana da 1 ay korun dedi

Merhaba kızlar. Bende sancılı ve sık adet kanamaları şikayeti ile doktora gittim muayenede polip olduğunu söyledi doktorum. Regl döneminden sonra gel hem tekrar muayene edeceğim hemde smear testi yapacağım dedi. Henüz gitmedim. 2. Çocuğu düşünüyoruz bizde Allah nasip ederse. Gebeliğe engel olabileceğini söyledi doktorum. Allah hayırlı şifalar, evlatlar nasip etsin hepimize.

Merhaba kızlar. Bende sancılı ve sık adet kanamaları şikayeti ile doktora gittim muayenede polip olduğunu söyledi doktorum. Regl döneminden sonra gel hem tekrar muayene edeceğim hemde smear testi yapacağım dedi. Henüz gitmedim. 2. Çocuğu düşünüyoruz bizde Allah nasip ederse. Gebeliğe engel olabileceğini söyledi doktorum. Allah hayırlı şifalar, evlatlar nasip etsin hepimize.
Aminn Allahım tüm isteyenlere nasip etsin

İnşallah olur 🤲 enim polip bebeğin tutulma yerindeymiş o yüzden de engelleyebilirmiş. Pazartesi günü rahim filmi çektirip bi kaç gün içinde de aldırırım doktor bana da 1 ay korun dedi
Bende aynı işlemleri yaptırdım ikisinden de korkma canım dua et güzel geçsin kolay operasyonlar sonu hayırlı olsun

Bende de polip vardı. Bir ay sonra gel alalım dedi doktorum. Haliyle bende korktum operasyondan. Nette inceledim soğan kürü iyi geliyormuş. 15 gün yaptım. Polipi aldırmaya gittiğimde yerinde yoktu :) ilk adetle nakavt :)

Bende de polip vardı. Bir ay sonra gel alalım dedi doktorum. Haliyle bende korktum operasyondan. Nette inceledim soğan kürü iyi geliyormuş. 15 gün yaptım. Polipi aldırmaya gittiğimde yerinde yoktu :) ilk adetle nakavt :)
Mesela benim 1 cmdi ve rahmin ortasında dedi doktor o nedenle aldırdım ama kolay hemde çok kolay operasyon 20 dk sürüyor

Kızlar merhaba, 1 senedir bebek istiyoruz en son gittiğim doktor rahim içinde 11 mm. Polip olduğunu söyledi. Bazen gebeliğe engel bir durum olduğunu rahim filmi çekilmemi söyledi. Rahim filmimde de kesinleşince polip i alacakmış. Polip aldıran var mı aranızda ağrılı bir işlem mi şimdiden korkmaya başladım😣
Selam canım öncelikle geçmiş olsun. Bende rahim filminde öğrendim polip olduğunu 8 martta ameliyat oldum sadece ameliyattan çıkarken 10 dk ağrım oldu sonrasında ağrım gitti hatta ertesi sabahı uzun yola çıktım 15 gün kadar azar azar kanama oldu buda normal zaten. Ama sonuca gelelim hala gebe kalamıyorum hiçbir problem olmamasına rağmen birtek polip nedeniyle olmayabilir denilmişti :) Bence korkma ol ameliyatını derim zaten faydası yok durmasının bi anlamı yok polipin.

Back