• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polip sorunu olanlar

Selam canım öncelikle geçmiş olsun. Bende rahim filminde öğrendim polip olduğunu 8 martta ameliyat oldum sadece ameliyattan çıkarken 10 dk ağrım oldu sonrasında ağrım gitti hatta ertesi sabahı uzun yola çıktım 15 gün kadar azar azar kanama oldu buda normal zaten. Ama sonuca gelelim hala gebe kalamıyorum hiçbir problem olmamasına rağmen birtek polip nedeniyle olmayabilir denilmişti :) Bence korkma ol ameliyatını derim zaten faydası yok durmasının bi anlamı yok polipin.
Rahim filmin temiz çıktı mı peki bu arada başka bebeğin var mo

Kızlar merhaba, 1 senedir bebek istiyoruz en son gittiğim doktor rahim içinde 11 mm. Polip olduğunu söyledi. Bazen gebeliğe engel bir durum olduğunu rahim filmi çekilmemi söyledi. Rahim filmimde de kesinleşince polip i alacakmış. Polip aldıran var mı aranızda ağrılı bir işlem mi şimdiden korkmaya başladım😣
Bu arada söylemeyi unuttum. Polip esnasında yapışıklık
İnşAllah hayırlı haberi tez zamanda alırsınız
İnşallah canım hepimiz için :dua:

Yok polip ameliyatı esnasında görüyor doktor o şekilde temizliyor. Ben 5-6 ayda bir enfeksiyon olurdum meğer çok enfeksiyon olursa yapışıklıkta ortaya çıkma ihtimali yüksekmiş.
Ama sizin temizlendi değil mi benim doktorum sadece polip vardı aldık dedi

Selam canım öncelikle geçmiş olsun. Bende rahim filminde öğrendim polip olduğunu 8 martta ameliyat oldum sadece ameliyattan çıkarken 10 dk ağrım oldu sonrasında ağrım gitti hatta ertesi sabahı uzun yola çıktım 15 gün kadar azar azar kanama oldu buda normal zaten. Ama sonuca gelelim hala gebe kalamıyorum hiçbir problem olmamasına rağmen birtek polip nedeniyle olmayabilir denilmişti :) Bence korkma ol ameliyatını derim zaten faydası yok durmasının bi anlamı yok polipin.
A. Selam inşallah gebe kalırsınız. Bazen günleri tutmuyor ovülasyon testi kullanıyor musunuz

Merhaba bende 14 aylik evliyim cocuk istiyoruz Allah izin verirse bir kimyasal gecirdim alti ay önce hormonlarda normal yumurtaliklarda iyi çalışıyor doktor cuma günü polip var sende dedi ister aldir ister aldirma sen bilirsin kesin hamilelige engel demiyorum ama oladabilir dedi sogan suyuna basladim polip olup kendiliginden gecip hamile kalan varmi acaba hanımlar 😔

Gebelik düşünüyorsanız her ay düzenli adetiniz varsa ovülasyon testi çok iyi oluyor yumurtlama zamanlarını öğrenmek için isterseniz bi deneyin. Ben her ay deniyordum yalnız polip sorunu oldugu için olmuyormuş
Polip alındı benim ama dediğin testi deneyebilirim. Teşekkürler

Merhaba bende 14 aylik evliyim cocuk istiyoruz Allah izin verirse bir kimyasal gecirdim alti ay önce hormonlarda normal yumurtaliklarda iyi çalışıyor doktor cuma günü polip var sende dedi ister aldir ister aldirma sen bilirsin kesin hamilelige engel demiyorum ama oladabilir dedi sogan suyuna basladim polip olup kendiliginden gecip hamile kalan varmi acaba hanımlar 😔
Bende bir yıldır bebek düşünüyorum ama olmadı doktorum polip olduğunu söyledi ben aldırdım canım

Kızlar benim regl 2 haftada bire düştü. 1 hafta erken regl olmaya başladım. Poliple alakalı mıdır sizce?

Canim peki aldıralı ne kadar oldu bendede hic belirti vermedi cok adet kanamasi ara kanalamalar falan yok sadece adetlerim biraz sancılı geçiyor
Canım tam bir yıldır bebek düşünüyorum öncesinde 31 haftalık bebeğim karnımda öldü ne olduysa doğumdan sonra oldu benim polip yani bir yol olmadı gittim polip var dedi doktor bende hemen aldırmak istedim önce tabi rahim filmi çekindim kesin var dedi 1 cm bir tane aradan bir kaç gün geçti ameliyatla aldırdım ve 15 gün oldu geçen ay korunduk bu sebeple bu ay adetim bitti yeniden başladım düşünmeye yani bakalım inşAllah hayırlı haber alırız bu ay

Canım tam bir yıldır bebek düşünüyorum öncesinde 31 haftalık bebeğim karnımda öldü ne olduysa doğumdan sonra oldu benim polip yani bir yol olmadı gittim polip var dedi doktor bende hemen aldırmak istedim önce tabi rahim filmi çekindim kesin var dedi 1 cm bir tane aradan bir kaç gün geçti ameliyatla aldırdım ve 15 gün oldu geçen ay korunduk bu sebeple bu ay adetim bitti yeniden başladım düşünmeye yani bakalım inşAllah hayırlı haber alırız bu ay
İnsallah canim benimde bu ay tutmuştur insallah🤲

Back