Kizlar sogan suyuu bi deneyin kistlere mukemmel bir cozum bendekiler sogan suyuyla gitti... AMa gebe kalamadim bu ay yeniden basladim.. Deneyin sizde
selamunaleyküm canım soğan kürüyle beraber incir kürü yaparsan hamile kalabiİlrsin ALlahın izniyle
bende ilk hamile kaldigimda doktor bana yumurta tembelligi var demisti cocuk istedigim icin direk yumurtlama haplari verdi ve hamile kaldim cocuktan sonra adetim tekrar duzensizlesti ama simsi yine hamileyim bu cok umutsuzluga surukleyecek bisey ddegil gibi geliyor bana
Merhaba.
Ben de yaklaşık 1 ay önce Pko teşhisi konmuş biriyim . Şuan 20 yaşındayım aşırı tüylenme ve kilo artışıyla başvurmuştum doktora. Şimdi 1 doğum kontrol hapı 2 hormon hapı 1 de kilo vermeme yardımcı bir ilaç kullanıyorum. Doktorum bu ilaçları 2 yıl boyunca devamlı kullanmam gerektiğini söyledi. 2 sene sonra eğer istersem ( şuan bekarım çünkü ) bebek tedavisine başlayacağız. 2 sene boyunca da bebek tedavisi görecekmişim böylece 4 sene sonra evlendiğimde ne pko 'dan ne de bebeğim olmuyor diye şikayet edecekmişim.
selam cnm bende polikistik overliyim.diğer konularda da bakarsan o kadar çokki umutsuzluğa kapılma.yasın kaç kaç yıllık evlisin bunları da yazsaydın keske.ben 2 yıllık evliyim yaklasık 1 yıldır denedik olmadı 6 aydır da tedavi gördüm 3 ay yumurta gelişimi için hap kullandım olmadı 2 kere asılama denedim olmadı.bu ay tüp bebek denicem.ben de kafaya taktığım ve stres yaptığım için maalesef tedavilerim basarısız oldu.
pco lu olup hamile kalan da çok insan var.ben sadece kendimden örnek verdim.sen bence doktora bebek istediği belirt ve tedaviye basla...
merhaba bende pkoluyum yaklaşık 2 yıllık evliydim bende klomenle yumurtam gelişmedi fakat aşılama sonucu üçüz hamile kaldım daha sonra ikize düşürüldü redüksiyon işlemiyle yanlız bebeklerimi yaşatamadım 5 buçuk aylık doğum yaptım 26 temmuzda peşinden kurtaj oldum eylül ayında kontrole gittim pko tekrar devam ettiğinden tedavi ile olur diyorlar şuan beklemedeyim
bende 4 yıldır polikistik over hastasıydım kullanmadığım ilaç kalmamıştı üstelik 1 yıldır evliyim evlendikten sonrada kullandım ilaçları ama fayda etmedi takiiii prof dr ibrahim adnan saraçoğlunun soğan kürüne kadar 15 gün uyguladım üstüne bide çocuğun olmaz diyen dr inat hamile kaldım deneyin derim
tatlım ne dıyeyı bılmıyorum ama anladıgım kadarıyla çok güçlüsün. allah yardımcın olsun ınş. kucagına alırsın bebeğini
cnm soğan kürünüde uyguladım 2 yıl önce fayda etmedı. hatta bursanın beyaz soğanı daha iyidir dediler oradan aldım yine olmadı. Allah senı mutlu ettıgı gıbı benıde mutlu eder inş. önce hastlıktan kurtulur sonra tez zamanda bebegımı kucagıma alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?