herkese slm benim sorunum bir enfeksiyonla başladı onun için doktoro gittiğimde yumurtalıklarımla tembellik olduğu söyleni ultrason gibi bi muayene sonucunda polikotik over sendromu teşhisi konuldu ve doğum kontrol hapıla tedavi biçimine başlandı. Şimdi çocuk için doğum kontol hapı tedavisi bana biraz uzak geldi ve çocuğumun olamamasından da korkar oldum bu durumu yaşayan tecrübelerinden bahsedebilir mi ciddi şekilde kafaya takar oldum aslında stresinde kötü olduğunu biliyorum ama elimden birşey gelmiyor. ne yapmalıyım sizce((
herkese slm benim sorunum bir enfeksiyonla başladı onun için doktoro gittiğimde yumurtalıklarımla tembellik olduğu söyleni ultrason gibi bi muayene sonucunda polikotik over sendromu teşhisi konuldu ve doğum kontrol hapıla tedavi biçimine başlandı. Şimdi çocuk için doğum kontol hapı tedavisi bana biraz uzak geldi ve çocuğumun olamamasından da korkar oldum bu durumu yaşayan tecrübelerinden bahsedebilir mi ciddi şekilde kafaya takar oldum aslında stresinde kötü olduğunu biliyorum ama elimden birşey gelmiyor. ne yapmalıyım sizce((
metformin içeren ilaçlar gerçekten iyi geliyor. ben de burdaki forumlardan öğrenip kullandım. polikistik overin en önemli belirtilerinden biri de kan şekeri düşüklüğü ve ben 6 ay doğum kont. hapı ile 1 yıl diaformin kullanarak iyileştim.
genç kızlığımdan beri pko luyum
hep düzensiz adet gördüm
2 yıl olacak temmuzda evliliğimiz ve bebek istemeye başladık 1 yıl önce
ama olmadı
3 kez klomen kullandım olmadı
ve nisan ayında başka bir topikten bir arkadaşımın tavsiyeyisle metformin içerikli ilaç istedim doktorumdan
25 nisan gibi glukofene başladım 2 9 nisan da son adetımı gördüm
yaklaşık 40 günlük bir kullanımla şuan Rabbime sonsuz şükürler olsun ki hamileyim
kesinlikle ve kesinlikle mu ilaçlar bizler için mucize
aşılama vs denemeden önce bunu deneli herkes
serays cnm öncelikle stres yapma bendede aynı şikayetler var adet olduğumdan beri hep düzensizlik en son birkaçgün oldu doktora gideli pko ve yumurtalık tembeliği varmış doktor bana senin çocuğun varmı dedi evt iki kızım var dedim yumurtalığın çalıştığı zamana den gelmiş demekki dedi tabi bu arada ilk kızıma 11 ay hamile kalmadım ikinci kızımada 3.5 yıl hamile kalmadım tedavide olmadım. neyse sen canını sıkma strese girme rabbim herşeyi bilir inşallah herşey gönlünce olur.
allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Ben de 1 haftadır metmorfin içerikli ilaç almaya başladım. İnşallah ben de hayırlısıyla hamile kalırım. Okuduklarımız bizim gibilere umut oluyor.
canım aynı durumdayım.2 ay soğan kürü,3 ayda hayıt tohumu kullanıcam.doktorlar doğum kontrol veriyor bende çocuk istediğim için önce allah sonra bitkiler..bu yaz eylüle kadar böyle başlıcam..bakalım hayırlısı..
selam cnm bende polikistik overliyim.diğer konularda da bakarsan o kadar çokki umutsuzluğa kapılma.yasın kaç kaç yıllık evlisin bunları da yazsaydın keske.ben 2 yıllık evliyim yaklasık 1 yıldır denedik olmadı 6 aydır da tedavi gördüm 3 ay yumurta gelişimi için hap kullandım olmadı 2 kere asılama denedim olmadı.bu ay tüp bebek denicem.ben de kafaya taktığım ve stres yaptığım için maalesef tedavilerim basarısız oldu.
pco lu olup hamile kalan da çok insan var.ben sadece kendimden örnek verdim.sen bence doktora bebek istediği belirt ve tedaviye basla...
27 yaşımdayım 52 kiloyum dk da kilomu aynı oranda tutmamı söyledi doğum kontrol hapını içmedim hiç şuan çocuk düşünmüyoruz gerçi 6 aylık evliyim henüz ama düşünmeye başladıktan sonrası için çok korkuyorum hapları da kullanmak istemiyorum ben dr evet suan istemiyorum ilaçta kullanmıyorum ama bu olayı duyduktan sonra artık istemiyorum demiyorum çocugum olsun dediğim halde sen dogum kontrolu kullan duzene gırsın basit bi tedavi uygulamasında olur dedi ama bilmiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?