- Konu Sahibi esmaaa0202
- #1.921
ilaç bittikten bı hafta ııcnde adet olunuyo cnm olursun merak etme.. anestezılı cektırcem cnm fark etmez cnm sen bı saat soyle gırerım....
salı bitti ama bir haftayı geçermi bilemiyorum,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilaç bittikten bı hafta ııcnde adet olunuyo cnm olursun merak etme.. anestezılı cektırcem cnm fark etmez cnm sen bı saat soyle gırerım....
canım sınavlarım vardı unuttum sana soylemeyıı ıyıyım sen nasılsın bıtanem karnım agrıyo bıraz usttumm galıba sen neler yapıyosun?bende giremedim ama sana saat söylediğim içinde huzursuz oldum,nasılsın
canım sınavlarım vardı unuttum sana soylemeyıı ıyıyım sen nasılsın bıtanem karnım agrıyo bıraz usttumm galıba sen neler yapıyosun?
neredesin merak ettim seni 2gündür yoksun
sınavlarım vardı cnm gıremedım kusura bakma napıyım bnde salıyı beklıyorm stresle..
saçmalama strese girme bak sayılı gün geldi geçti 10 gün var derken kaldı 2gün tamamiyle rahatlayacaksın,bence bir problem çıkmayacak
insallah tatlım inşallahh.. korkuyoruum hem bısey cıkmasından hemde agrım olur dıye.. yarnda esımden ıstedıklerı testlerı yaptrcaz salıda benm fılmım sonra persembe butun hepsını gostermeye gıtcez tatlm..
ben o filmin nasıl birşey olduğunu bilmiyordum,bilmemekte en iyisi galiba,ben tek başıma gitmiştim,tabiki o an canım çok yandı anestezili yapılabilecek birşey olduğunuda bilmiyordum,köyden indim şehire,biraz dinlendikten sonra eve yürüyerek döndüm ben yarım saatten fazla sürüyor,gerçi birazda ben köpek canlıyım galiba,kürtajada öyle gittim yürüyerek döndüm,doğum yaptım 6.günü dua okuttum,7.günü evimin temizliğini yaptım,dirayetli ol bu tür şeyler insanı güçlendiriyor
estagfurullah canım ya :) oyle uzun mu suruyo bende 10 dakıka bılıodum sen kac sene once cektırmstın tatlım
*
uzun sürmüyor,yanlız kanama olmasın diye vajinanın girişini açmak için kullandıkları aleti film çekiminden sonra bekletiyorlar,asıl canım ozaman daha çok acımıştı,yattığım yerden kalkamadım,yürümeye başlayınca azaldı,yürüdükçede geçti,5 yıl önce çektirdim ben
anestezılıya canm bısey hıssetmem sanırım.. ınsallah yakın zamanda hamıle oluruz ıkımızde herkes hamıle cok moralım bozuluyo hepsının saglıklı hayırlı evlatları olsun ıstıyorm ama ıkmıznde olsun ınsallah
anestezılıya canm bısey hıssetmem sanırım.. ınsallah yakın zamanda hamıle oluruz ıkımızde herkes hamıle cok moralım bozuluyo hepsının saglıklı hayırlı evlatları olsun ıstıyorm ama ıkmıznde olsun ınsallah
cok heyecanlıyım cnm ya benı bı sen anlayabılırsın..
tabiki çok istiyorum bende,inşallah hayırlı vakitte söylemişsindir,dualarımız kabul olur,biraz önce türk filmi seyrettim,kadın tecavüze uğradı hamile kaldı,ne verimli topraklar var,keşke okadar kolay olsa,çevremdede var hemen hamile kalıyorlar,nasıl denk getiriyorlar nasıl yapıyorlar anlamadım,
bencede cnm ya :) bn ewlenelı 7 ay oldu 3 ay hap ıctm adet olmak ıcın 2 aydr da tedavı goruyorm tık yok :)