• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

Kızlar merhaba. Ben bekar 23 yaşında bir bayanım. 1 ay önce doktora gittiğimde bana PKO şüphesi taşıdığımı söyledi adet ol el test yapıcaz dedi ama ben hala adet olamadım 2 aydır tık yok korkmaya başladım. İlk defa başıma böyle birşey geliyor. Sizce PKO da adet görememe normalmi yani 2 aydır olmuyorum bilgilendirirmisiniz beni:26:

Kızlar merhaba. Ben bekar 23 yaşında bir bayanım. 1 ay önce doktora gittiğimde bana PKO şüphesi taşıdığımı söyledi adet ol el test yapıcaz dedi ama ben hala adet olamadım 2 aydır tık yok korkmaya başladım. İlk defa başıma böyle birşey geliyor. Sizce PKO da adet görememe normalmi yani 2 aydır olmuyorum bilgilendirirmisiniz beni:26:

merhaba benim 3 4 ay gelmediği olur,zaten gelseydi teşhis pko olmazdı,ben ve benim gibi pek çok pkolu sadece ilaçlaadet görür

merhaba benim 3 4 ay gelmediği olur,zaten gelseydi teşhis pko olmazdı,ben ve benim gibi pek çok pkolu sadece ilaçlaadet görür

BU yaşıma kadar tam gününde adet olurdum işte bu durum son 3 adetimde oldu ama 2 haftalık gecikmeler vardı. Şİmdi tam 2 aydır olmuyor ne belirti var ne ağrı. DOktor hasta ol gel dio ama hastada olamıyorum

bak şöyle düşün,perşembe iğne vuruldun,hamile kalacağın gün belli cuma cts pazar hadi en kötü ihtimal pzt yani ortalama 17si bugün daha ayın 28i topu topu 11,12 gün nesi belli olacak,dur bakalım daha 17gün bir olsun,testte zaten çıkmaz,ancak kan tahlili yaptırman lazım,test negatif çıksa bile moralini bozma,da çoooooooook yeni
iğneyi geç vurulman önemli değil,doktor büyümesini sağlamış gerekli mm ulaşınca çatlatma iğnesini yapmıştır mutlaka,önemli olan iğneden sonrası

cnm bırde grıp olmusum fena ılacda ıcemıyorm :( bozmucam moralımı yasım cok genc hemde daha ılk denememdı rabbım verıcek ben bılıyorum..

cnm bıde bısey sorcm ıgneyı 15ınde oldum ama 18 19 20 sınde cok kasık agrım oldu acaba yumurta gec mı catladı olabılrmı sence ?

bildiğim kadarıyla vurulduktan sonra 36 saat içinde çatlıyor ama bir ihtimal neden olmasın içini bilmiyoruzki ozaman çok çok erken neyin kaygısına düştünki sen nerden baksan önünde 1 hafta 10 gün var

bildiğim kadarıyla vurulduktan sonra 36 saat içinde çatlıyor ama bir ihtimal neden olmasın içini bilmiyoruzki ozaman çok çok erken neyin kaygısına düştünki sen nerden baksan önünde 1 hafta 10 gün var

hastalandım cnm demın uzulmuyrum ama zaten grıp oldum felaket ılac ıcebılıcem ve rabbıme dua etmeye devam edıcem sanırım bu ay ıkıncı ve son kez ovulasyon takıbı yapıp rahım fılmı cektırcem..

hastalandım cnm demın uzulmuyrum ama zaten grıp oldum felaket ılac ıcebılıcem ve rabbıme dua etmeye devam edıcem sanırım bu ay ıkıncı ve son kez ovulasyon takıbı yapıp rahım fılmı cektırcem..

tabiki bunları bende yaşadım halada yaşıyorum,adet görmezsin gelsin diye uğraşır durursun,tedaviye başlarsın gelmesin hamile kalayım diye gününde gelir,üzülmediğine sevindim başka bie sitede soğan kürü için şunu yollamışlar bana saraçoğlundan alıntı,o arkadaşa mail atmış

Pcos için önerimiz 4 ay boyunca uygulayacağınız soğan kürüdür. İlk etapta adet bitiminden 10 gün sonra 15 gün günde 2defa uygulayınız ve ardından heray adet bitiminden 10 gün sonra 10ar gün günde 2defa 4 ay boyunca uygulanmalıdır.
Adet göremiyorsanız herayın 1’i ile 10’u arasında 10 gün uygulayabilirsiniz.
Eğer sonuç alındıysa ve bebek isteniyorsa 21 gün incir kürü uygulayabilirsiniz.

istersen sende yap

tabiki bunları bende yaşadım halada yaşıyorum,adet görmezsin gelsin diye uğraşır durursun,tedaviye başlarsın gelmesin hamile kalayım diye gününde gelir,üzülmediğine sevindim başka bie sitede soğan kürü için şunu yollamışlar bana saraçoğlundan alıntı,o arkadaşa mail atmış

Pcos için önerimiz 4 ay boyunca uygulayacağınız soğan kürüdür. İlk etapta adet bitiminden 10 gün sonra 15 gün günde 2defa uygulayınız ve ardından heray adet bitiminden 10 gün sonra 10ar gün günde 2defa 4 ay boyunca uygulanmalıdır.
Adet göremiyorsanız herayın 1’i ile 10’u arasında 10 gün uygulayabilirsiniz.
Eğer sonuç alındıysa ve bebek isteniyorsa 21 gün incir kürü uygulayabilirsiniz.

istersen sende yap

canımm ben ıbrahım saracogluna gıttım ynına yuz yuze konstm onun yanında bıle agladım:) ıkı ay sogan kuru yapıp adetı tam gununde gordum.. fakat doktor dedıkı sogan suyu vucudu temızledıgı ıcın spermlerın tutunmasını engellermıs o yuzden ıcmıorm tatlım ıncır kurunu yapabılırm ama..

canımm ben ıbrahım saracogluna gıttım ynına yuz yuze konstm onun yanında bıle agladım:) ıkı ay sogan kuru yapıp adetı tam gununde gordum.. fakat doktor dedıkı sogan suyu vucudu temızledıgı ıcın spermlerın tutunmasını engellermıs o yuzden ıcmıorm tatlım ıncır kurunu yapabılırm ama..

bende soğan kürünü araştırdım,bu senin dediğini 2 kişide duydum,soğan kürünü uygulayınca adet düzene giriyor tamamda bırakınca herzaman düzenli gelmiyormuşki, ne anladım o işten,biraz önce bir arkadaşa yazdım,40 yaşında 7 yıl sonra incir+havuç kürü uyguladığı 2.ayda hamile kalmış,soğanla moğanla uğraşmaktan vazgeçtim,tekrar başa dönecek olduktan sonra,ben o spermleri yakalamaya çalışıyorum zaten,hadi hayırlısı bizde hamile kalıversek ne güzel olur değilmi

süper olur tatlım ya evet soganla gercekten adet olunuyor denedım ama sureklı ıctıgın zman her ay onu ıcıcen zaten tedavı goruyor adet oluyorum bıde ınsanın ıcındekı ıltıhapları sökerken sperlerıde söküyoo o yuzden ıncır kürü daha mantıklı bencede cnm.. tatlm sen rahım fılmınden kac ay sonra hamıle kalmıstn ?

süper olur tatlım ya evet soganla gercekten adet olunuyor denedım ama sureklı ıctıgın zman her ay onu ıcıcen zaten tedavı goruyor adet oluyorum bıde ınsanın ıcındekı ıltıhapları sökerken sperlerıde söküyoo o yuzden ıncır kürü daha mantıklı bencede cnm.. tatlm sen rahım fılmınden kac ay sonra hamıle kalmıstn ?

ben rahim filmini nerdeyse hamile kalmadan 1 yada 1,5 sene önce çektirmiştim,neden sordun,şimdi ben hayıt tohumunuda bıraktım boşuna zehir gibi şeyi içiyorum,klomen kullanmaya başladım adet görür görmez incir+havuç kürüne başlayacağım

ben rahim filmini nerdeyse hamile kalmadan 1 yada 1,5 sene önce çektirmiştim,neden sordun,şimdi ben hayıt tohumunuda bıraktım boşuna zehir gibi şeyi içiyorum,klomen kullanmaya başladım adet görür görmez incir+havuç kürüne başlayacağım

dun doktorum rahım fılmınde ufak caplı yapısıklıkların acıldıgını ve cektırdıkten sonra hamıle daha kolay kalındgını soyledı canım.. rahımde yapısıklık ıse duzensız adet gorememekten oluyor dedı..

Polıkıstık over ı kısırlık bolumune konu olarak acmıssınzya pes yanı kılzar benım dr um gorseydı delırıdı herhalde pko kısırlık degıl her bayanda olabılen kucuk kucuk kıstcıklerdır ve adet oldukca azalan dogumda da tamamen yok olan kıstlerdır.Psıkolojınızı bozmayın sız kısır degılsnz sadece zamanı vardır ...

kısırlık bölümünde açılmış olabilir,burada yazanları okudunmu bilmiyorum ama herkes bebek umuduyla birşeyler yapmaya çalışıyor,ben şiddetli pkoluyum 1 oğlum var,eğer kısır olduğumuzu düşünseydik zaten burada yazışıyor olmazdık,hem bu konu kadın infertilitesinde yer alıyor,her infertilite kısırlık anlamına gelmez,dr söyle bizde kısırız demiyoruz zaten ve hepimiz pkolu olduğumuzu biliyoruz,grip kadarda yaygın olduğunu biliyoruz,keşke daha farklı yaklaşıp ona göre yazsaydın,ben ve benim gibi pkolular hamile kalabildiğine göre diğerleri neden kalmasın,bunu hepsi biliyor

Son düzenleme:
Polıkıstık over ı kısırlık bolumune konu olarak acmıssınzya pes yanı kılzar benım dr um gorseydı delırıdı herhalde pko kısırlık degıl her bayanda olabılen kucuk kucuk kıstcıklerdır ve adet oldukca azalan dogumda da tamamen yok olan kıstlerdır.Psıkolojınızı bozmayın sız kısır degılsnz sadece zamanı vardır ...

konuyu açan kişi olarak sana cevap verme gereği duyuyorum başlığıma dikkat ettiysen umudunuzu kaybetmeyin demişim yani polikistik overi kısırlık zannedip umutsuzluğa düşen arkadaşlara seslenmek ve destek olmak amacıyla açtım tatlım umarım anlamışsındır

dun doktorum rahım fılmınde ufak caplı yapısıklıkların acıldıgını ve cektırdıkten sonra hamıle daha kolay kalındgını soyledı canım.. rahımde yapısıklık ıse duzensız adet gorememekten oluyor dedı..

canım bilemiyorum ki,daha öncede söyledim herkes bir değil,belki olur neden olmasın,belki böyle hamile kalan insanlar vardır,inşallah olur tatlım benim anne olmayı hak ediyorsun,oğlumun yüzüne bakıyorumda,allahım böyle bir güzelliği sanada tattırsın,

konuyu açan kişi olarak sana cevap verme gereği duyuyorum başlığıma dikkat ettiysen umudunuzu kaybetmeyin demişim yani polikistik overi kısırlık zannedip umutsuzluğa düşen arkadaşlara seslenmek ve destek olmak amacıyla açtım tatlım umarım anlamışsındır

ağzına sağlık,bizler pkoluyuz kısır değiliz,hepimizde bunu biliyoruz,karşımıza geçipte kızlar siz kısır değilsiniz yazması hoş değil,bunu bir söylemek var birde söylemek,desteğin için sağol

ağzına sağlık,bizler pkoluyuz kısır değiliz,hepimizde bunu biliyoruz,karşımıza geçipte kızlar siz kısır değilsiniz yazması hoş değil,bunu bir söylemek var birde söylemek,desteğin için sağol

bence de hoş değil arkadaş kendince destek olmaya çalışmış ama neyse... konuyu açan kişi olarak sessiz kalamadım bu arada sizlerin yazılarını da arada okuyup çıkıyorum Allah herkesin gönlüne göre versin şu yoğunluktan kurtulunca inşallah daha sık uğrarım sohbet ederiz kazazedecim kendine iyi bak

Back